Darkman wrote:
Pa dobro sad nisam vam ja kriv sto ste vec uspjeli zaboraviti Death

Meni je Vader zakon, a btw ne sviraju bas isti death metal, u tom je i poanta
A izgleda i npr ove ste zaboravili: Dark Tranquillity, Hypocrisy, Grave, Nile... Vjerujem da su mnogima ovi bolji od In Flamesa, meni npr. DT skroz ravnopravan, ako ne i bolji od In Flamesa.
Ispade sad ja ne volim In Flames, sto je skroz netacno, samo kako ste krenuli ispast ce genijalniji i bolji od Deatha

Svi su ovi bendovi super, pogotovo recimo albumi: DT - Projector, Arch Enemy - Burning Bridges, Nile - In The Begining i ovaj zadnji... Samo jos nisam nasao Death bend (da se odmah ogranicim na Melodic Death jer ne probavljam bas Cannibalovski death

), koji je napravio album na kojem nema pjesme da ne valja (a Flames je napravio 3 takva, sto se mene tice

). I meni jedini death bend uz cije se pjesme mozes i rasplakati i bengati i uzivati u tekstovima i sutati i sjebati se koliko emocija ima u jebenim death vokalima i kakve su ljudi u stanju solaze napraviti.
Kod mene je uvijek - In Flames na jednu, a ostali bendovi na drugu stranu, tako da najbolji death bend objektivno, ce uvijek biti tek drugi na mojoj subjektivnoj listi. Znam da pretjerujem i da sam neobjektivan, ali ja jos nisam naisao na bend koji me je ovako opcinio kao
IN FLAMES.
Nego, dosta suplje, odoh sad slusati In Flames