Saga wrote:
ev ja se upravo vratila sa svirke...bem ti glupu zadnju trolu... :S
bilo je prilicno fino... et dosta od mene
Da i ja dam malo utisaka!
prvo me iynenadilo jako puno ljudi!
mislim da i sam organizator mora biti zadovoljan!
sve je onako bilo kako bi trebalo! odlicno ozvucenje , rasveta , dim , ma sve onako kako treba ( mislim za nase uslove i bolje nego sto se moglo zamisliti)!
slazem se da je sponzor bio jak ali svaka cast ljudima koji su to sve izgurali i potrudili da urade!
sa moje tacke gledista naravno najbolji su bili Silent Kingdom , Krv i onaj bend neznam bas tacno ime koji su svirali bez vokala a jako zanimljivo zvuce !
momci poslusajte Heteru ( ima kod darkmana) mislim da ima malo slicnosti ( mislim delom) pa vidite dali bi vam odgovaro onakav vokal!
da me neshvate pogresno mali minus dajem bendovima koji prave obrade i zajebancije sa pesmama narodnjaka!
to nerade ozbiljni bendovi!
znaci batalite obrade , latite se posla i napravite svoje pesme!
posebno me iznenadio i to jako jako pozitivno Silent Kingdom( mislim znao sam da momci imaju jako puno potencijala ali nisu dugo svirali pa nisam bas ocekivao onako dobar nastup!
momci su rasturili!
svaka cast , stvarno odlicno imao sam ovo slusati i na cd i odlicno je , ali uzivo ovo je fantasticno!
Krv takodje bila odlicna ali vec je bilo kasno i ljudi su bili umorni ali odlican nastup!
drago mi je zbog corps-paint jer da se vidi ta to nisu divljaci ispod toga vec normalni ljudi!
jer ako nake pevacice mogu izbaciti butke , sise biti gole , sto i jedan metal bend nebi mogao biti iskren!
bilo je tu verovatno jos ok bendova ,jer se vidilo po publici ali ja cu se zadrzati na ova 3 benda jer su meni bili najzanimljiviji!
jos mi je zao sto nije svirao Rapid Fire voleo sam i to poslusati jer se prica da imaju velik potencijal i nadam se da to nece ostati samo potencijal , jer kada bend padne u zaborav jako je se tesko vratiti!!!
svaka cast organizatorima , i ljudima sto su to sve sneli na svojim ledjima a i dragi mi je da publika ovaj put nije izneverila pa ostaje nada da se mozda nesta moze i promenuti!
e sada dli bi tako bilo da je bio samo metal?
ostace da se uverimo jos

)