Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 23:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17. 12. 2004. 02:25 

Volio bih doci pogledati TOXICDEATH, ali podaleko mi je. Volio bih obnoviti poznanstvo sa clanovima upoznali smo se i napricali poslije njihove swirke samo smo se i pozaboravljali. u Banjaluci u klubu Onassis koji je na zalost ugasen forever! Nadam se da cu iduce godine biti mnogo bolji finansijski pa da cu moci za vikende ladno paliti na ovakve svirke.

Ja ne bih da 100% twrdim, ali ciiiniii mi se da ove godine bila samo jedna metal swirka u BL. Ljetos! Jedna! Jesmo se mi (AntiDope) uspjeli provuci u popularne Banjalucke Letnje Igre i zasvirati 20ak minuta. Samo za nas kazu da smo "laznjaci", jebi ga ne znam dal da racunam u metal... :)

Banjaluci hitno treba velika doza metal desavanja inace ode swe u p*cku mater'nu! Intevenozno i obilato!

Sve najbolje na swirci u nedelju zelim!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 12. 2004. 18:46 

Ma naravno da se sjecamo prijatelju vas iz Antidope-a... Ti si Sale jel?? Il sam se malo zajebao :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 12. 2004. 03:04 

Kakwo prijatno iznenadjenje!? Pa sjeti se coek a bez imalo pomoci. Swaka cast, owo cemo zaliti piwom.

Sinoc sam se malo vratio u zivot, bio sam sa sto posto metal ekipom swe mladez, uf. napunise mi battery-je! Cesto se ja sjetim tako raznih metal kompanija "ol ovr d bosna", nekih druzenja od prije pa me sjeta oukne, dodje mi da suzu pustim. Swe to jer je metal malo zamro u BL, nema se mjesta za skupljanje. Dosadilo mi da mi slusalice stezu glavu, stvaraju glavobolju.

Weeeliki pozdrav iz BL od AntiDope benda i jos jednom:

SRETNO NA SWIRCI, RASTURITE METALNE GUZICE OPASNIM RIFOVIMA!
Zao mi je sto propustam ovakve stvari.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 12. 2004. 14:17 

AntiDope wrote:
Sinoc sam se malo vratio u zivot, bio sam sa sto posto metal ekipom swe mladez, uf. napunise mi battery-je!

:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2004. 02:13 

koncert zavrsio prije sat otrpilike

odlican je bio, SB su svirali nenormalno dobro za nase uvjete, mislim na umijece sviranja....

td isto tako, neobicno mocan....

svaka cast bendovima.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2004. 02:34 

Nema tu nista neobicno. Tako treba da bude. Bas mi je drago sto je orilo-gorilo u TZ veceras.
Ja sam na zalost osta kod kuce veceras, skupljao sam pokvarene gitare po komsiluku da se igram da ih popravljam. A bio sam i na probi danas tako da je jos jedan dan prosao u metal duhu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2004. 03:06 

mislim, mocni su uglavnom, al veceras neobicno mocni :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2004. 10:07 

koncert proteko itekako dobro.
sacramental su oderali pravo!!! koji brutal technical death covjece!!!
sto se toxicdeath-a tice, svi ih vrlo dobro poznajemo po kvaliteti al nek su jos jednom pokazali sta znaju i mogu!
SAVAKA CAST LJUDI!!!
i na kraju, najdraze od svega mi je ta cinjenica da se u TZ uvijek nesto dogada, po pitanju metala naravno!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2004. 15:09 

koncert je bio prve klase, pa ovo je ljudi koda je napalm death sviro. zaradio sam modrica i sve me boli a posebno rat. jes mi zao onih koji nisu bili na koncertu, mislim na ljude sa foruma. Jednostavno fenomenalan koncert.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2004. 16:47 

Kakvo je ono razaranje bilO!

Ja se ne sjećam ovakvog koncerta u Tuzli.. za Sacramental je prava riječ death virtuozi. Ovo mi je četvrti put da ih gledam, nikada mi nisu bolje zvučali.
Toxicdeath savršeno isto... ko je bio vidio je, ono je vrijedilo ne 2 KM već 22..

I po ko zna koji put se pokazalo gdje su najiskreniji metalci.. svaka čast svima koji su došli ono se stvarno ne dešava previše često, hvala Neletu i ekipi na svirci, posebno zato što su veče prije svirali u Beogradu..to je sve što mogu reći.

Jedino što je poprilično iritantno je prostor.. prvo što je loš a drugo.. ljudi, ja nisam na svijetu vidio da neko ogradi stage na metal koncertu onom žutom trakom kao da je minsko polje a ne stage.. a da ne pominjemo to što je g. M. kenjao po ko zna koji put poslije koncerta zbog onog malog incidenta, trebali smo zapaliti dom kako je tip arogantan, ruglo jedno.

No, bitno je to da je svirka bila toliko dobra da jednostavno ništa nije moglo da je sjebe..

Nije metalskije nikako moglo biti..

p.s. - da nema neko fotografije, audio ili video sa ovog koncerta.. ja sam kontao da nosim aparat, ali dobro je što nisam jer ga 100% ne bih vratio čitavog :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2004. 17:07 

Hahahahahaha, ma maid je legenda svoje vrste :D glavni je kad zapali cigaru i pocne pravit one face :roll: :D

al sta ja znam, ne znam cija je ona oprema....vjerovatno ga nervira kad vidi da ljudi 'divljaju' u blizini...s jedne strane ga i razumijem valjda :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2004. 17:15 

Pa nije valjda očekivao da se zagrlim sa nekim i da plešem tamo? :)

Mislim, ako zna kako je bolje da kaže ovdje nema mjesta za metalce i to je to.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2004. 18:38 

koncert je odlican bio..Sacramental su rasturili a bogme i pohvale za Toxic

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2004. 20:00 

Hvala svima koji su bili na svirci... TUzla ipak ostaje DM Capitol of Bosnia... a mozda i balkana... :) To kazem jer atmosfera je bila bolja nego u BG, cak su mi i momci iz Sacramental Blood rekli kako ovakvo razaranje u publici nisu dosad vidjeli i totalno su odusevljeni svim...
Zvuk je bio neocekivano dobar..??
Sacramental Blood su pokazali da su nenadjebivi majstori svog posla i ubjedljivo su jedan od najboljih DM bendova koje sam ikad gledao uzivo... Ekipa je sastavljena od totalnih old-school metalaca i ovo mi je od juce definitivno favourite Ex-Yu bend... :twisted:
Mi smo bili malo umorni jer smo u BG jedva odspavali tri sata prije polaska u Tuzlu, al ipak kad smo izasli na stage adranalin nas je opucao pa je sve opet proslo onako kako treba :twisted: .

Hvala jos jednom fanovima i svima koji su dosli.. Ovo je bila najjebenija publika ikad...

DEATH METAL SHALL BE VICTORIOUS !!!!!!!

(ono razaranje prednjeg monitora nije bilo potrebno - al bilo je neizbjezno :twisted: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 12. 2004. 21:01 

E jebi ga, ali nismo mogli doci nikako zbog kojekakvih obaveza i jako mi je zao.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2004. 05:20 

koncert je bio dobar stvarno, sve pohvale za oba benda :D al ja sam se posebno nesto odusevio bubnjarem SB -a :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 12. 2004. 11:46 

Acronian wrote:
al ipak kad smo izasli na stage adranalin nas je opucao pa je sve opet proslo onako kako treba :twisted: .

Hvala jos jednom fanovima i svima koji su dosli.. Ovo je bila najjebenija publika ikad...

DEATH METAL SHALL BE VICTORIOUS !!!!!!!

(ono razaranje prednjeg monitora nije bilo potrebno - al bilo je neizbjezno :twisted: )

Da, adrenalin.. jebote, nikad vas nisam vidio onakve, Asmira posebno! :D

Glavno je to što sa kim sam god pričao kaže da nije bio na boljoj svirci u životu, i slažem se sa tim.. nadam se da će skoro biti nešto još a ti opet zovi Sacramental.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 12. 2004. 19:42 

Opium wrote:
ps: jebga tuzla je metal city, sta cu vam ja kad ste anti talenti :)

Nisko, nisko... :twisted:
Ma daj, pa u TZ ili u okolini su vazda nake svirke, pa i onih manjih nepoznatih grupica.. Al bolje ista, nego nista, u Sa treba 100 god dok se nesto izorganizuje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 12. 2004. 19:44 

The_Fallen_AngeL wrote:
Opium wrote:
ps: jebga tuzla je metal city, sta cu vam ja kad ste anti talenti :)

Nisko, nisko... :twisted:
Ma daj, pa u TZ ili u okolini su vazda nake svirke, pa i onih manjih nepoznatih grupica.. Al bolje ista, nego nista, u Sa treba 100 god dok se nesto izorganizuje...

sta se moze kad je Sarajevo vece selo od bilo kojeg u drzavi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 12. 2004. 19:46 

Eh da je problem u gradu...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]