Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 22:44

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Iron Maiden vjerovatno opet u Hrvatskoj
PostPosted: 09. 08. 2003. 00:50 

Preuzeto s [url]ironmaiden.cmar-net.org[/url]

Nismo mogli više izdržati, a da ne nazovemo agenciju Kajda i ne raspitamo se o mogućnosti slijedećeg gostovanja Maidena u Hrvatskoj na (kako su najavili) zadnjoj velikoj svjetskoj turneji za neko dulje vrijeme. Doduše kontaktirali smo sa njihovm glavnim čovjekom Igorom Aničićem, no u malo nezgodno vrijeme, jer koncert Tizziana Ferra u Opatiji i u Puli upravo je tih dana otkazan zbog slabog interesa publike, pa se Kajda našla u problemima vezanim uz otkazivanje. U razgovoru koji je trajao nekoliko minuta dobio sam informaciju da oni itekako prate kretanje Maidena i da im je poznata nova Dance of death turneja. Nadodao sam mu da je lista nastupa do nove godine već izdefinirana i preztentirana na tour plakatima, a da je ožujak 2004 zadnji europski vlak da vidimo Maidene na velikoj Dance of death turneji i promociji novog albuma. Igor je nadodao kako se ne trebamo brinuti i kako ništa nije izdefinirano i još uvijek se može svagdje uskočiti, a pogotovo nakon nove godine. Rekao je da će njihov tim dobro razmisliti jeli pametno zvati Maidene tek nekih pola godine nakon što su gostovali u Hrvatskoj. Prema najavama Maidena, nakon te turneje radit će samo klupske male koncerte, a velike i masivne pozornice postat će bar za neko duže vrijeme dio njihove slavne povijesti. Zbog toga, više je nego značajno i važno maidene vidjeti na njihovoj (na neki način) poslijednoj "pravoj" turneji. Sudeći prema mega uspješnom ovoljetnom koncertu Kajda ima razloga trljati ruke, a istotako znaju da su za razliku od svih fanova, fanovi Maidena lojalni i da će opet u ogromnom broju napuniti bilo koje mjesto gdje budu svirali, a po svemu sudeći ako dođu to će biti Dom sportova, jer ipak će biti zima, a to je najidealniji i najveći zatvoreni prostor u Zagrebu. Ovim putem pozivamo vas da i vi svojim mailovima date doznanja Kajdi da im se isplati zvati Maidene. Otiđte na njihovu stranicu http://www.kajda.hr i pošaljite im mail zamolbu da vide kako u Hrvatskoj uvijek ima dovoljan broj fanova koji će od šale napuniti dvoranu i pridonjeti da se dogodi još jedan legendaran datum koji nas čeka.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2004. 04:38 

ma ak dodju maideni jha sam tfamo sigurno. makar prodao bubrege :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2004. 11:52 

WiCkED wrote:
ma ak dodju maideni jha sam tfamo sigurno. makar prodao bubrege :)

Takodjer!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2004. 13:20 

Location: Where Pitar angel rapes all other angels, drinks beer, smokes weed and plays Slayer CDs
haj taman da ufatim i drugu palicu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2004. 14:18 

bracho shaljite mailove, zivotna mi je zelja otich na maiden, a ovo mi je zadnja prilika...

Profile  

Post subject: Re: Iron Maiden vjerovatno opet u Hrvatskoj
PostPosted: 24. 12. 2004. 14:49 

Snake wrote:
Rekao je da æe njihov tim dobro razmisliti jeli pametno zvati Maidene tek nekih pola godine nakon što su gostovali u Hrvatskoj.

meni ovo zvuci ko da je vijest stara godinu dana :roll:

Profile  

Post subject: Re: Iron Maiden vjerovatno opet u Hrvatskoj
PostPosted: 24. 12. 2004. 15:39 
Administrator

Elektron wrote:
Snake wrote:
Rekao je da će njihov tim dobro razmisliti jeli pametno zvati Maidene tek nekih pola godine nakon što su gostovali u Hrvatskoj.

meni ovo zvuci ko da je vijest stara godinu dana :roll:

Hahahaha, pa ne mogu da vjerujem da jos niko osim tebe nije skonto. :D
Bice Maiden svake godine, ako ovako nastave :P:P:P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 12. 2004. 18:20 

Ma znas kako, imaju oni ljudi koji stvarno CITAJU postove, hahahahhahahhaha :D:D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2004. 04:48 

vijeh ja to, al' kontam lapsus... nije vazno...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]