Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 23:32

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2005. 18:09 

A gdje je tacno taj AG? Iako nemogu ni teoretski stici na koncert, ali da za ubuduce znam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2005. 19:44 

Podrum Arhitektonskog fakulteta u Sarajevu, preko puta pijace na Ciglanama, kilometar prije stadiona Kosevo, 30 metara poslije ogromne mesnice Maksumić. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2005. 20:09 

ekvinoks wrote:
Podrum Arhitektonskog fakulteta u Sarajevu, preko puta pijace na Ciglanama, kilometar prije stadiona Kosevo, 30 metara poslije ogromne mesnice Maksumić. :)

oki doki

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2005. 00:34 

bit ce dobro,jeeedva cekam

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2005. 13:03 

Lena_Rose wrote:
E Tiranine, baš si ti to meni fino objasnio, sad mogu mirna umrijet' :D
Btw, hoću ja taj jedan flajer, zašto ga Azra moRe dobit', a ja ne? :( :twisted:

Eeee pa Azra je prva stala u red :D e maksuz ću ostaviti jedan za tebe kad već nemaš joj i ti flajeri odoše ko halva isto koda djelim pare a ne papir :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2005. 19:33 

jedna obavijest:
Bloodland je osto bez vokala, vokal (Badjo) je trenutno u hitnoj veoma je bolestan i izgleda da nema shansi da se oporavi do sutra... tako da che Bloodland nastupati bez vokala... :\

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 01. 2005. 10:07 

ee jebi ga, ajd ba dexteru ti izadjes na binu i pocnes vristati...bice nam dobro

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 01. 2005. 19:47 

Vidimo se tamo, cure i decki

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2005. 03:09 
Administrator

fina svirka...
Invaginator su za pohvalu, iznenadili su pravo
Symbolic su isto dobri bili, piper je unistio one bubnjeve, svaka cast coece
Bloodland su imali malih problema ali na dobrom su putu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2005. 03:13 

ev dosla sam prije 2 h s koncerta.covjece dragi kako je dobro biloooooo......hvala onom symbolicu sto postoji jer su svirali obradu 'haunted high and low' od najboljeg na svitu STRATOVARIUSA!!!!!!!!bio je i red da nest bude za moju dushu.(a piper je legenda,kako svira.......)bloodland je bio skroz ok,hanneman ga zad'o pravo ,hahaha(ko da je pravi pjevac)...a invaginator-sve cestitke,ev nije mi zao vrata i bolova.....hehe,isplatilo se.smrsala sam 5 kila,buahahahahhaha.treba nama ovakvih stvarcica cesce

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2005. 03:19 

I viđosmo se... Eto ga, prođe i taj spektakluk. Iskreno? Da sam nešto previše oduševljena - i nisam. Kako je sve bombastično najavljivano, očekivala sam puuuno, puno više. Prvo, razglas je bio očajan. Drugo, da li je ijedan od 3 benda koja su nastupala imao makar jednu tonsku probu prije toga svega?
Bloodland je cijelo vrijeme nekako krčao, imali su probleme s mikrofonom, i sve u svemu pjesme koje su mogle ispast jaaako dobre su bile zajebane sjebaTim razglasom koji je onda sjebao vokala (ništa lično, Hann).
Invaginator je imao najmanje publike, jer je u ta doba već pola raje koja je došla, kao, na koncert već bila otišla kućama (i eto zašto ne volim te furkice, zato što imaju po 15 godina i do 22:00 moraju bit kući i propuste najbolje djelove svirki, i ostane šaka jada od metalaca kad nastupaju najjači bendovi). I nekako su mi slabi bili...
LM, Symbolic me najviše oduševio. Jes' da su nastupali drugi, ali spominjem ih posljednje, jer za njih imam najviše pozitivnih kritika. Dobar, perspektivan bend, dobra svirka, i ja bih samo stavila curu za glavni vokal.
Tol'ko od mene o koMcerAtu. Napominjem da je sva tri benda pravo zajeb'o razglas, makar u zadnjem dijelu AGa, ne znam kako je to sve skupa zvučalo naprijed.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2005. 03:38 

eh...bijah i ja...
bilo je prilicno fino...
sto jest jest razglas je bio piiiip
steta sto je bolestan vokal iz bloodlanda...jbg
symbolic je bio fin...mislim,...bili su pravo dobri, onaj bubnjar dereee...
eh a invaginator...uh...sad zasad mi je vrat dobro...al kad se ohladi...ima da budem ukocena par dana...
bloody razglas je zasro sve...al sve u svemu bilo je fino
(ja mi kritike neke...svasta...hjhihjhihji)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2005. 05:02 

bilo je dobro... bilo je raje, bilo zajebancije, pive tekle u potocima, shutka je bila ok, razglas sranje, bendovi super... bilo je malih ispada kad-kad u Bloodlanda i Invaginatora, kod Symbolica nisam primjetio ispade... Hanneman se pokazo pravo, chojk ima nastup :D prvi put sam slusho Symbolic i Invaginator i pravo sam odushevljen, svaka vam chast momci... bubnjevi su (bukvalno) bili razvaljeni vecheras, shto od bubnjara, sho od publike :lol: :) meni je ova noch pravo bila dobra, sjajan provod... kvlt... ochemo vishe ovakvih svirki!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2005. 12:48 

Meni je bilo super, al mozda jer sam bas momacki zalio :D
Symbolic su odradili dobar posao, steta sto se vokal gotovo nikako nije cuo. Bas se vidjelo da ljudi znaju svirati. Kraja svirke se bas i ne sjecam :P

Quote:
Dobar, perspektivan bend, dobra svirka, i ja bih samo stavila curu za glavni vokal.

Bilo bi jebeno cuti nju kako pjeva Ace Of Spades :D

'ocemo reprizu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2005. 13:57 

Nije los koncert bio, malo sam bio pospan na pocetku :P ... jebga od onog pistanja al haj nea veze... :) Bilo je svakakih scena, pored mene je bilo ljudi koji vole na bubanj da se bacaju... :) symbolic je rasturio nea sta svaka cast pips... oni zadnji death metalci su bili prava krkaca, oni su bili najzanimljiviji, normala od njih me sad boli i vrat i noga al nea veze... sve u svemu bio je doobar koncert !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2005. 14:45 
Administrator

Dobro je bilo, pohvale posebno za Symbolic. Razglas je taman bio onakav kako sam i ocekivao, ipak nije ni AG mjesto za svirke heh. Al jebga vazno je da se svira :D Nastavite samo svi dalje!
Uglavnom eto pozitivni su utisci pa bi moglo i cesce ovoga biti sto se mene tice :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2005. 16:04 

Darkman wrote:
Dobro je bilo, pohvale posebno za Symbolic. Razglas je taman bio onakav kako sam i ocekivao, ipak nije ni AG mjesto za svirke heh. Al jebga vazno je da se svira :D Nastavite samo svi dalje!
Uglavnom eto pozitivni su utisci pa bi moglo i cesce ovoga biti sto se mene tice :D

jako mi je drago ako je bilo lepo!
nadam se da odziv publike bio dobar?
pozdravljam bendove i sve sto mogu pomoci samo javite imate podrsku!
Symbolic cd sam dobio i preslusao i dobar je !
ima jako dorbih ideja i stvari!
mada bi sada voleo poslusati sa novim pevacem i pevacicom jer me interesuje!
a inace sam ljubimac mesanja muskih i zenskih vokala!
nadam se da ce bendovi nastaviti sa radom jer mora se proraditi na svaranju scene :))
odlicno je da se pocelo nesta desavati i da se nece odustati!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2005. 17:04 

BOGAMBEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2005. 19:39 

Razglas ocajan, al' meni je bilo super, bitno je da se svira i da se ovako cesce druzimo :)
Symbolic su mi bili najbolji ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2005. 19:40 

mOrtiCia wrote:
ev dosla sam prije 2 h s koncerta.covjece dragi kako je dobro biloooooo......hvala onom symbolicu sto postoji jer su svirali obradu 'haunted high and low' od najboljeg na svitu STRATOVARIUSA!!!!!!!!bio je i red da nest bude za moju dushu.(a piper je legenda,kako svira.......)bloodland je bio skroz ok,hanneman ga zad'o pravo ,hahaha(ko da je pravi pjevac)...a invaginator-sve cestitke,ev nije mi zao vrata i bolova.....hehe,isplatilo se.smrsala sam 5 kila,buahahahahhaha.treba nama ovakvih stvarcica cesce

e jesi se bila razmahala na toj pjesmi, zamalo da mi se tvoja kosa zapetlja od pivsku flasu pa jadan ja :)

Bloodland - puuuuuuuuuuuuuuuunooooooooo jos vjezbati jer je obrada Metallica-e bila katastrofa mrtva, ali nemojte to uzeti kao negativnu stvar, naucit cete vi to. trud i rad.

Symbolic - razvalili sve zivo, a bubanj se cuo vise nego sve ostalo :) ne treba ga nikada ni ozvucavati :)

Invaginator - znatno se popravili od kada sam ih zadnji put gledao u slozi kada su bili na predizboru za bascarsijske noci. svaka vam cast. samo trud i rad pa vidite kako valja.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]