Whatever wrote:
Hmmm... od albuma sam ocekivao ne znam ti ni ja sta, a ono prosjecan demo snimak na kraju. Cuo sam par pjesama preko radija, i ono je nista. Govorim s obzirom na to koliko dugo Agonize svira, a na kraju ritam masina. Tesko da to tako ide u death metalu, a i bolje je zvucao onaj prosli promo disk sa dvije pjesme. Ni vokal nije nesto, bas imitira Chucka ili Obituary vokala.
necu se sloziti sa tobom u ovome !
ne zato sto je WALK Records to izdao vec po svemu sto sam do sada cuo , video i procitao!
sve negativne rekcije dolaze odavde !
gledaj , posaljem slovencima album odusevljeni , posaljem makedoncima album odlicno , posaljem slovacima album super , posaljem rex/u album kazu ( Zoran i ja smo preslusali AGONIZE zajedno i utisci su super!!! Produkcija je mogla biti malo bolja, ali to ni malo ne smeta, album je odlican!!) , pa cekam da mi odgovore rusi , poljaci , poslao Njemcima odlicno!
sto se tice Ritam masine veruj da je koriste dosta bendova koji su jako poznati u Underground-u ! a ovde je bio problem studija!
skupljam recenzije i postavi cu na sajt pa da vidite sta drugi kazu za album!
stavicu sve ( mada jos nisam dobio nijednu losu sa strane)!
ali sve negativne reakcije idu odavde?
Sto to nemojte pitati mene
ali nije ni bitno , svako ima pravo na svoje misljenje!
meni je ovaj album idalje jako drag i svidja mi se!
mislim da kada bi se mao vise posvetio tome da poslusas album u celosti , da malo obratis paznju na textove i muziku , imao dosta bolje misljenje!