Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 21:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2005. 15:54 

OK.

Samo ne shvatam gdje vidis problem u kokardi i kruni. Ako je to simbol jednog naroda malo duzi vremenski period. Isto kao kad bi sad nekome ovde smetao npr. mjesec i zvijezda, ili sahovnica, ili sta znam. To je tako, i sta sad?

Ne znam to za Sarajevo, pogotovo ne znam sta je bend lose uradio, osim dobre volje da ode tamo i svira i pored mogucnosti da nastrada.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2005. 19:43 

Whatever wrote:
OK.

Samo ne shvatam gdje vidis problem u kokardi i kruni. Ako je to simbol jednog naroda malo duzi vremenski period. Isto kao kad bi sad nekome ovde smetao npr. mjesec i zvijezda, ili sahovnica, ili sta znam. To je tako, i sta sad?

vidi ovde cu te ja demantovati!
sta ce Kokarda u metalu???
kada bi neki bend naglaseno stavljao Slovo U ili kada bi neki bend stavljao otvoreno muslimanski znak ( sto ja neznam nijednog) ja licno nebi podrzao takav bend!
jer onda tu muzika nema preteranu vrednost!
jer tamo kokarde, slova u to su za budale i to smo mogli sretati samo u ratnim narodnjacko-izvornjackim temama!
i sluzilo je da glupi narod napravi jos glupljim!
i simbol naroda nije kokarda niti slovo U niti Islmski znak , to su nacisticki znakovi!

Ne znam to za Sarajevo, pogotovo ne znam sta je bend lose uradio, osim dobre volje da ode tamo i svira i pored mogucnosti da nastrada.

e vidi ja bi voleo da je tako i onda bi znao kako pomoci Interfectoru , ali ovako je tesko!
ja podrzavam taj bend ali ne i neke njihove stavove! ali to je njihova stvar i imaju pravo na to!
vidi nezelim da iznosim neke stvari ovde jer bi mogli da me pogresno razume i da bend zamrze jos vise ( a to nebi zeleo) jer vec im je status ovde dobro prodrman!
ja sam prijatelju upoznat sa celom situacijom i veruj da mi je zao sto znam malo vise , jer voleo bi da nisam!
i ja sam davao slicne izjave kao i ti ali kasnije sam video da mozda bolje da sutim!
Interfectro jeste ok bend , ali stavovi su dosta slabiji! ( sto ce i oni reci za neme) :twisted:
ovo nije pljuvanje po Interfectoru vec normalno pricanje!

a Price da Srpski bend nemoze biti voljen u BiH su demantovane cim dodjes do zakljucka da je May Result, The Stone , Sacramental Blood ... jedni od najcenjenijih bendova ex-yu scene! jer evo sacramental blood je svirao u Tuzli i samo kazu da se ovako dobro nisu proveli odavno , evo sada ce 2 najveca srpska benda svirati i u tuzli i u sarajevu i niko nije jos spomenuo to oko nacionalnosti sto donosi do zakljucka da nema tamo bas Srbomrzaca!
cuj pa i ja sam pravoslavne vjere i nikada nisam imao nikakvih problema , a sada ona prica da oni mene iskoristavaju ili takve gluposti su beznadne izjave , jer svi ti ljudi su meni ITEKAKO pomogli i zahvalan sam im , nisam ja njima pomogao vec oni MENI!!!

i nadam se da kada se bude pricalo o interfectoru nece pricati o nacionalizmu ili jezicima i ostalom vec o muzici!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2005. 22:15 

Ne moze dvoglavi orao biti nacisticki znak, jer je nastao prije nego sto je nacizam nastao uopste! Ocigledno je da neke stvari ne znas.
Onda opet pitanje, da li neko mrzi Max Cavaleru sto nosi brazilsku zastavu svugdje sa sobom? Ja sigurno ne.

Interfector tezi da bude patriotski folk metal sastav, a takvi su veoma cijenjeni sirom planete. Mogu ti ih nabrojati milion, ali vidim da me ne razumijes.

Ti si iz Walk Records? Pa zasto ti onda na adresi kuce ne stoji Podnovlje, RS (BiH)? Da li se mozda stidis sto si iz RS?

I ja sam da pricamo o muzici, ali prvo da se neke stvari usaglase. Price o interfectoru su preuvelicane, jer da toliko mrze - zasto bi uopste isli na koncerte u Sarajevo? Zasto su dovodili Agonize u BL? Da li je Agonize njih doveo ikad u Tuzlu? Da li je na Agonize sajtu stojala cista provokacija da je sajt koji je bubnjar radio BlMetal pisan na bosanskom jeziku, a ne na srpskom? Ko tu koga onda prvi provocira?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2005. 22:41 
Moderator

aj dobro te je više

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2005. 23:27 

Whatever majstore ti nikako da shvatis poentu citave ove price...Slavisa vajner cica i bosko buha su bili srbi i partizani koji su se borili protiv cetnika...cetnici su bili izdajice koji su ubijali partizane bez obzira na to da li su srbi ili ne...ubijali su sve redom...cetnicki simbol je kokarda...vidio sam nekoliko slika interfectora sa kokardama na majicama i sl.
Ja licno nemam nista protiv srba ili bilo koga ali protiv cetnika i ekstremista bilo koje vrste imam...ako su patrioti i srbi OK, boli me kurac, ali ako su cetnici (kao sto izgleda) nema se sta tu pricati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2005. 23:51 

kreator wrote:
Whatever majstore ti nikako da shvatis poentu citave ove price...Slavisa vajner cica i bosko buha su bili srbi i partizani koji su se borili protiv cetnika...cetnici su bili izdajice koji su ubijali partizane bez obzira na to da li su srbi ili ne...ubijali su sve redom...cetnicki simbol je kokarda...vidio sam nekoliko slika interfectora sa kokardama na majicama i sl.
Ja licno nemam nista protiv srba ili bilo koga ali protiv cetnika i ekstremista bilo koje vrste imam...ako su patrioti i srbi OK, boli me kurac, ali ako su cetnici (kao sto izgleda) nema se sta tu pricati.

Pazi jednu stvar,taj dvoglavi orao je zvanicni simbol Republike Srpske,tako da to nema veze s tim sto ti pricas...
Ako ne vjerujes,pogledaj na zvanicnom sajtu Republike Srpske http://www.srpska.com/,evo i link http://www.srpska.com/grb.php
Kontas?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 01:15 
Administrator

Quote:
Ti si iz Walk Records? Pa zasto ti onda na adresi kuce ne stoji Podnovlje, RS (BiH) Da li se mozda stidis sto si iz RS?

Pa u koga stoji ta adresa majke ti? U mene ne stoji FBiH nego samo BiH :?
Pozivas se na patriotizam. Pa oni su u Banja Luci, Banja Luka je u BiH i kakve to veze ima sa Srbijom i Crnom Gorom? I zvijezda i mjesec nisu simboli BiH nego ljiljani koji su to bili hiljadu godina.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 02:04 

biafra wrote:
aj dobro te je više

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 02:55 

sve bi bilo lijepo i bajno da interfector ne trvdi da je Banja Luka u SCiG, da su oni bend iz Srbije...

"Origin, Formed in, Current label, Status,
Serbia and Montenegro (Banja Luka), 2000, Rock Express Records, Active"

meni kao Bosancu to smeta i stvarno to ne mogu tolerisat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 03:25 

Sta vas boli kita uopste... Koga boli kurac za Bosnu i RS?? Kakve koristi vi imate od ijednog. Kako ne shvatate da je poticarima ta podjela (i tenzije koje stvara) vitalna za ostanak na vlasti. Sta ste vi to dobili od svega toga... Sutra ce vas politicari gaziti autima (koja su kupili od vase buducnosti) na ulici ko pse a vi cete i dalje tvrditi "mi smo srbi/hrvati/muslimani i ponosni smo zbog toga"....
Jesam kurac ponosan... stidim se svoje zemlje... i primitivnih ljudi koji se cak i na ovakvim forumima javljaju...
Metal je moja drzava i religija a kao grb mogu uzeti logo bilo kojeg benda koji volim....
Iskorostite ljudi zivot za sebe kada ga vec imate...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 12:39 

biafra wrote:
aj dobro te je više

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 14:26 

meni samo nije jasno kako neki ljudi ne razumiju neke stvari.
SFRJ (ako neki mlađi uopšte znaju šta je to) je država u kojoj su svih 6 SUVERENIH republika bile u federaciji. ZAVNOJ i ZAVNOBIH (uzmite enciklopediju pa pogledajte) su donijeli te odluke.
dakle svaka republika (bilo to HR, SLO, SR, CG ili BIH) su suverene države koje funkcionišu zajedno. funkcionalnost onda više nije postojala i jedna po jedna suverena država se počela odvajati, pa i BIH. Agresijom je ta, evo još jednom, SUVERENA država podjeljena na entitete. RS kao i FBIH su vještačka tvorevina i moraju nestati.
ono što treba svi da shvate je da to ne znači da će se oduzimati nečiji identitet time. Neka brate bude svako ko šta hoće i s time nema niko nikakav problem. samo treba ljudi da se oslobode kompleksa da se ovdje stvara "islamska država" ili šta ja znam kakvo sranje. niđe veze.

povratkom na kokardu, koju je lijepo opisao gore jedan lik, kao simbol RS-a dovodimo do zaključka da ona mora nestati, jer je ona, ako prije nije imala, dobila jedan fašistički simbolizam!
isto to su bili argumenti RS-a za staru zastavu (onu sa ljiljanima) pa su ljudi pristali i rekli, ok, evo neutralna, a RS ni nju ne prihvata, pa su rekli da himna nije neutralna, pa se i ona promjenila, al je RS opet ne prihvata. jebi ga, to je rušenje države iznutra, koje nikada neće dovesti do njenog totalnog uništenja, već samo pogoršava život svima nama. a Interfector je svojim stavovima pravi pravcati propagator upravo toga.

jebi ga, opet treba sada da seremo o ovome, a fino sam napisao gore da to ne želim :)
vjerujte mi, meni je prvom žao što Interfector nije normalan bend, ne radi njihove muzike, jer se ona meni nije nikada sviđala, a to znaju i oni sami, jer sam im u startu rekao da im je gitarista kita.
oni su se ovdje predstavili kao bend iz BiH, skinuli su slike sa interneta sa kokardama, pa su svirali u Sarajevu pjesmu "Motehr Serbia" pod drugim imenom, a sada negiraju sve to i od nas prave bauke. ko ne vjeruje neka pročita njihov intervju Rock Express.
meni je žao što je propao pokušaj da se dovede bend iz RS-a koji će biti normalan i oslobođen kompleksa, a to Interfector nije.

što se tiče patriotizma u njihovim pjesmama :) pa čovječe njihov bubnjar je iz Tuzle. ostatak je iz Banja Luke. a to je sve BiH. nema problema, neka oni slobodno izvade neka porodična stabla i pokažu da su oni porijeklom Srbi, to nije niko pokušao njima oduzeti, ali oni su isto onoliko Srbi koliko su žitelji kineskih četvrti po Americi Kinezi. nije dakle nikakav problem da oni žive svoju kulturu ili da hvale istoriju svojih predaka, problem je u tome kada počinju koristiti simbole koji su ugrožavali državu u kojoj sada žive i koji stoje kao simbol genocida novog vremena.
to njih u očima svih neutralnih posmatrača stavlja u niz svih ostalih fašističkih i NS bendova i tu je i za mene kraj priče.

Last edited by Dzemal on 30. 01. 2005. 14:44, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 14:36 

Quote:
Agresijom je ta, evo još jednom, SUVERENA država podjeljena na entitete. RS kao i FBIH su vještaèka tvorevina i moraju nestati.
Sve dok ti i slicni tebi budete pricali o nekakvoj agresiji ta RS ce postojati i treba da postoji.Ti mene smatras agresorom,a tvoji debili su isto tako pucali na mene,kao i moji debili na tebe...i sve dok pojedinci ne shvate da ovdje nije bilo nikakve agresije,nego obican gradjanski rat,RS ce morati postojati,jer,zaboga,kako da ti zivis sa mnom,jednim agresorom...
Mislim,stvarno nema svrhe raspravljati o ovakvim stvarima,jer ce me uvijek neko pogresno shvatiti,tako da ja odustajem od ove rasprave,a ako neko bas zeli da raspravlja sa mnom o ovome,mozemo se naci i uz pivu se ispricati ko ljudi,od mene toliko.
Poz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 14:53 

ti si meni fakat sladak.
kakvi kompleksi tebe pucaju majke ti?
slušaj. agresija je izvršena na SLO, na HR, pa i na BIH od strane tadašnjeg ostatka Jugoslavije. na tlu BIH, obzirom da je uvijek bilo puno pravoslavaca, iskorišten domaći narod i bio je ubijeđen da treba da se brani protiv otcjepljenja, jer bi to značio njegov kraj.
Srbi iz BIH su se udružili sa agresorom, sadašnjom SCG i izvršili agresiju na BIH. ne poričem ja da je nanešeno zlo na obje strane i treba svi odgovorni za ratne zločine sa obje strane da budu uhvaćeni i potpuno uništeni.
to, drug moj, je istina i ja opet nemam nikakvog problema niti da živim s tobom, niti sa nekima starijim koji su rokali i po meni i po tebi. rat je bio i treba konačno da se okonča sa njim. naša budućnost, mislim na svakog pojedinca na ovim teritorijama, jeste zajednički život, jer je sve drugo iluzija.
oslobodite se više kompleksa da vas niko ne voli i da ste vi svima krivi. jebi ga, bili ste iskorišteni i dan danas vas iskorištavaju (a i naši političari sada iskorištavaju nas). nema niko namjeru da kada se ukine RS da eliminiše sve ljude koji su tu živjeli ili da ih pretvara u muslimane ili katolike :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 15:00 

Dzemale, ti si najgori nacionalista na kojeg sam ikad naletio na nekim forumima, cisto da ti to kazem!!!!

Dajes sebi za pravo ovde da negiras postojanje MEDJUNARODNO priznatog entiteta RS, i jos ga nazivas genocidnim?????

Ama, ni jedan Srbin nije lud, niti ce ikad biti, da nakon onog jebenog rata nazove Sarajevo svojim glavnim gradom, jel tebi jasno to??? Ko si ti koji djavo da govoris sta treba da nestane? Ako cemo iskreno, BiH treba da nestane jer je najsmjesniji izgovor za drzavu, kad 1,3 miliona ljudi (nisam racunao Hrvate, ali i oni su sigurno u tom tripu, jos primaju kune dole, vade hrvatske pasose, toliko oko toga da im se zivi sa ostatkom naroda islamske nacije) - sad bi potpisalo papire i napustilo ovu bijedu od zemlje.

Vidim da si malo extremniji, a prebacujes nesto interfectoru, koji (citao sam milion njihovih intervjua) nikad nije rekao toliko teske rijeci, na granici poziva u rat, kao sto si ti ovde uradio. Zbog takvih poput tebe ce se ici u novi rat, a ne zbog interfectora koji svira muziku i pjeva o svojim precima bez obzira gdje zivio. Ti to ocigledno ne mozes da razumijes, jer je pitanje koje si nacije ako si i sam svjestan toga.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 15:01 

Molim samo moderatore da ne shvate ovu raspravu pogresno, i zbog toga temu o bendu zatvore, jer je ocigledno da ovde mnogi imaju neke nerjesene stvari u SVOJIM glavama, nije to bend koga boli neka stvar za ove forume, i koji je sve popularniji tamo gdje zeli da bude.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 15:05 

ja čovjeka. ne znam zasto tako agresivna reakcija. ne bi volio ni ja da se zatvori ova tema. volio bi zaista da mi objasnis zasto sam ja nacionalista, koga ja to mrzim?
ako zatvore temu, slobodno mi se javi privatnom porukom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 15:29 

Acronian wrote:
Sta vas boli kita uopste... Koga boli kurac za Bosnu i RS?? Kakve koristi vi imate od ijednog. Kako ne shvatate da je poticarima ta podjela (i tenzije koje stvara) vitalna za ostanak na vlasti. Sta ste vi to dobili od svega toga... Sutra ce vas politicari gaziti autima (koja su kupili od vase buducnosti) na ulici ko pse a vi cete i dalje tvrditi "mi smo srbi/hrvati/muslimani i ponosni smo zbog toga"....
Jesam kurac ponosan... stidim se svoje zemlje... i primitivnih ljudi koji se cak i na ovakvim forumima javljaju...
Metal je moja drzava i religija a kao grb mogu uzeti logo bilo kojeg benda koji volim....
Iskorostite ljudi zivot za sebe kada ga vec imate...

svaka cast na recima!
slazem se u potpunosti sa tobom prijatelju!
Metal je i moja drzava i religija i zivimo u istoj drzavi !
jebe se meni kako god da nazivate drzavu , jer politicari to vode i jebu nas u zdrav mozak!
Zivio Nele i mislim da razmisljas svojom glavom a ne glavom koju pune politicari!

ja se nestidim nicega i smijem sa ponosom reci da sam metalac , zivim u svojoj metal drzavi ( vi je nazovite BiH, R.S ili kako hoceta) i ona je u mojoj glavi!
Zivio metal i svi ljudi koji ga slusaju i koji se bore za njega!
jebes politiku ona je za glupe politicare!
metal je moja drzava , religija , grb, politika, ljubav i sve !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 16:17 

WALK FOR PRESIDENT!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 17:37 

Walk svaka cast.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]