Pozivamo sve radio emisije , fanzine , e-zine i sve ljude koji mogu da promovisu metal i rock!!!
javite nam se na mail:
mailto:walkrec@teol.net ili na tel: 065/690728 ili 053/680020 ( posle 18h)ostavitenam svoju adresu i mi ce mo vam slati besplatno promo cd, mc , flayere!!
jer ovo je zajednicka borba i svaka pomoc je jako dobro dosla!
ovo je jedan od koraka koji zelimo da ucinimo zbog sto vece promocije metala na nasim prostorima, i za ovu borbu su nam potrebne sve raspolozive snage!
takodje pozivamo i sve bendove koji imaju snimljenu i bar 1 pesmu da nam salju svoje materijala i mi ce mo sa svojim promosima slati i njihove pesme i tako pokusati da publiku upoznamo sa sto vise bendova sto rade!
saljite ako imate flayere , promo materijale itd , jer cilj je sto bolja promocija bendova i svega sto se radi!
takodje ako imate fanzin ili e-zine javite se pa da i to reklamiramo!
takodje svi koji znaju raditi reklame , znaju praviti web stranice , ili bilo sta da znate javite se jer svaka pomoc ne meni vec i bendovima koji to nemaju mogucnost je jako dobro dosla!
Nadam se da ce ljudi ovo shvatiti ozbiljno i da ce se sto vise ljudi javiti jer ovo je pokusaj da se scena sto vise sjedini , da zajednom borbom pokusamo da napravimo nesta!
Budite de pokusaja stvaranja scene , pa da nakon par godina mozemo reci da je to delo svih nas koji smo tu ucestvovali ( bendovi , promoteri, fanzni , e-zine , i svi koji budu ucestvovali u tome pa makar samo kupili neki cd ili fanzin ili bilo sta , jer svi smo mi deo toga))!!
Keep fighting for metal!!!
(da vidimo koliko je ovo iskreno

)