Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 00:31

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Poziv radio stanicama , fanzinima, e-zine.. bendovima. !!!!!
PostPosted: 04. 02. 2005. 19:31 

Pozivamo sve radio emisije , fanzine , e-zine i sve ljude koji mogu da promovisu metal i rock!!!
javite nam se na mail: mailto:walkrec@teol.net ili na tel: 065/690728 ili 053/680020 ( posle 18h)ostavitenam svoju adresu i mi ce mo vam slati besplatno promo cd, mc , flayere!!
jer ovo je zajednicka borba i svaka pomoc je jako dobro dosla!
ovo je jedan od koraka koji zelimo da ucinimo zbog sto vece promocije metala na nasim prostorima, i za ovu borbu su nam potrebne sve raspolozive snage!

takodje pozivamo i sve bendove koji imaju snimljenu i bar 1 pesmu da nam salju svoje materijala i mi ce mo sa svojim promosima slati i njihove pesme i tako pokusati da publiku upoznamo sa sto vise bendova sto rade!
saljite ako imate flayere , promo materijale itd , jer cilj je sto bolja promocija bendova i svega sto se radi!
takodje ako imate fanzin ili e-zine javite se pa da i to reklamiramo!

takodje svi koji znaju raditi reklame , znaju praviti web stranice , ili bilo sta da znate javite se jer svaka pomoc ne meni vec i bendovima koji to nemaju mogucnost je jako dobro dosla!

Nadam se da ce ljudi ovo shvatiti ozbiljno i da ce se sto vise ljudi javiti jer ovo je pokusaj da se scena sto vise sjedini , da zajednom borbom pokusamo da napravimo nesta!
Budite de pokusaja stvaranja scene , pa da nakon par godina mozemo reci da je to delo svih nas koji smo tu ucestvovali ( bendovi , promoteri, fanzni , e-zine , i svi koji budu ucestvovali u tome pa makar samo kupili neki cd ili fanzin ili bilo sta , jer svi smo mi deo toga))!!

Keep fighting for metal!!!
(da vidimo koliko je ovo iskreno :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 02. 2005. 19:50 

Joj, oci polomih dok sam procitao ovo :shock:! Walk, pod hitno moras da sredis gramatiku (da ne bude na kraju da sam u pravu kad sam rekao da imas 12 godina), ili da nadjes nekoga da ti to lektorise, jer sa ovakvom pricom, metal nece nikad nigdje proci jer te niko nece shvatiti ozbiljno. Kao: metalci, borba, intelekt, napredniji od ostalih, a ni zareza ni tacke na pravom mjestu, da ne idem u detalje sa greskama :roll: :roll: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 02. 2005. 20:09 

Whatever wrote:
Joj, oci polomih dok sam procitao ovo :shock:! Walk, pod hitno moras da sredis gramatiku (da ne bude na kraju da sam u pravu kad sam rekao da imas 12 godina), ili da nadjes nekoga da ti to lektorise, jer sa ovakvom pricom, metal nece nikad nigdje proci jer te niko nece shvatiti ozbiljno. Kao: metalci, borba, intelekt, napredniji od ostalih, a ni zareza ni tacke na pravom mjestu, da ne idem u detalje sa greskama :roll: :roll: :roll:

ej ba, ajd odjebi, ako nemas nista reci u vezi sa topikom umukni!
covjece, ovdje pred sobom imas istorijsku, da istorijsku poruku upucenu domacoj sceni a ti tu laprdas o gramatici. idi na forum svoje srednje skole i chataj s prfesoricom kad ti je do toga a nas kome je stalo do onog sta ovdje pise dozvoli da citamo konstruktivne postove.

@Walk, saljem ti mail uskoro iz vise razloga...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 02. 2005. 21:07 

Fakat Whatever, prelazis u dosadu covjece.
Imas li ti kakav hobi kojim se bavis?
Stariji ljudi kazu da skupljanje markica dobro utjece na covjeka, smiruje a ujedno ti daje samopouzdanje. :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 02. 2005. 21:17 

Whatever wrote:

hvala ti na predlogu !
jebiga stvarno tu nemam bas neko pravilo!
ja bas nisam preterano za neka pravila , i nedrzim se toga striktno!
jebiga bit je da ljudi razumiju :twisted:
a uzgled jebiga ako zbog gramatickih greski ( a to mi se jebe sto i ima , tj kada bas nemozes reci koja je gramatika ispravna jer je ima dosta :D )
a kao sto rekoh zivela anarhija :D
jebes ga a uzgled sve pisem jako brzo jer mi je bitnije izneti bit nego pravilnost pravopisa a kada budem imao vremena ( za jedno 100 godina) i time cu se pozabaviti!
hvala ti u svakom slucaju za opomenu!

a jesi shvatio o cemu se radi u ovome sto sam napisao ???
onda zanemari tamo gde treba da bude tacka , zarez ili sta vec!
bitno je da se shvati sta sam hteo da kazem !

Ali evo jedne obavesti za sve koji neznaju:
Radio Mir pravi demo fest bendova !
prijave se primaju do 15.februara!!
zato pozurite snimite pesmu i posaljite na njihovu adresu:
Radio Mir
zgrada 233
EUFOR baza Butmir
71000 Sarajevo

ali se ipak prije svega informisite na tel: 033/495640

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 02. 2005. 21:26 
Moderator

"Joj, oci polomih dok sam procitao ovo ! Walk, pod hitno moras da sredis gramatiku (da ne bude na kraju da sam u pravu kad sam rekao da imas 12 godina)"

ovo je za ban!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 02. 2005. 21:34 

biafra wrote:
"Joj, oci polomih dok sam procitao ovo ! Walk, pod hitno moras da sredis gramatiku (da ne bude na kraju da sam u pravu kad sam rekao da imas 12 godina)"

ovo je za ban!!!

ma nema vezeze svaka kritika je dobro dosla , ipak smo mi demokratska drzava i neka kaze sa hoce :D
ali sada da nepricamo neke price vec pisite u vezi teme!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 03:25 

WALK, brate, oche nash, majko nasha, care, Boze nash... svka ti chasth, svaka ti jebena chast, trebam da nadjem negdje tvoju sliku i da je stavim dole u ovaj nash klub u Visokom da vide shta znachi BORITI SE ZA METAL... jebote... svaka ti dala, nemam rijechi, shaljem ti mejl sa svojim sposobnostima pa vidi kako ih mozesh iskoristit!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 16:17 
Administrator

svaka cast walk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 16:23 

Kakvi nenormalni ljudi :roll:

Ovo sto sam gore rekao bilo je najdobronamjernije! Srediti pravopis, pa mozda taj isti clanak poslati i u razne ne metal medije, neko mozda i objavi. Ali ako se posalje ovako kako je napisano, niko nece ni procitati!

Ajde razmisljajte malo glavama, sunce mu.

A ako cemo o metalu i poznavanju, stosta bi vam mogao reci na tu temu (ako je neko pomislio da ne znam sta pricam, uvijek to moze da se provjeri). Takodje, imam i iskustva u tim stvarima, i zato to i pricam.

p.s. jel ovo nije mnogo konkretniji i realniji prijedlog, nego vase teenage gluposti: "Hail metal, smrt neprijateljima"? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 16:48 

Whatever wrote:

Ovo sto sam gore rekao bilo je najdobronamjernije! Srediti pravopis, pa mozda taj isti clanak poslati i u razne ne metal medije, neko mozda i objavi. Ali ako se posalje ovako kako je napisano, niko nece ni procitati!

A ako cemo o metalu i poznavanju, stosta bi vam mogao reci na tu temu (ako je neko pomislio da ne znam sta pricam, uvijek to moze da se provjeri). Takodje, imam i iskustva u tim stvarima, i zato to i pricam.

p.s. jel ovo nije mnogo konkretniji i realniji prijedlog, nego vase teenage gluposti: "Hail metal, smrt neprijateljima"? :roll:

ispravljanje necijih pravopisnih greski je najjadniji vidi deargumentacije bilo cega na bilo kojem forumu...vjerujem da je tvoj prijedlog bio dobronamjeran (al' u kurcu), ali trebas imati na umu da je isti taj walk kojem se podsmjehujes uradio vise za metal u ovoj drzavi u jako kratkom vremenskom periodu nego stotinu takvih kao ti u posljednjih deset godina... ako si toliko zapeo za pravopis zasto se nisi prijavio kao lektor i pokusao pomoci covjeku (ne moras na ovo odgovoriti, otprilike znam)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 16:57 

Whatever wrote:

ma imas pravo reci sta god hoces!
ali eto otvori temu pa ce mo se baviti pravopisnim greskama , ali ne ovde!
ako imas nesta konkretno da pomognes ok , onda pisi , a kazem ti o praopisu otvori negde temu i slobodno stavi da sam ja najnepismeniji covek!

hvala svima na podrsci i ljudima koji ovo shvataju ozbiljno!
i da nema vas nebi bilo nicega , jer nisam ja zasluzan za to vec svi mi zajedno!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 17:37 

WALK wrote:
Whatever wrote:

ma imas pravo reci sta god hoces!
ali eto otvori temu pa ce mo se baviti pravopisnim greskama , ali ne ovde!
ako imas nesta konkretno da pomognes ok , onda pisi , a kazem ti o praopisu otvori negde temu i slobodno stavi da sam ja najnepismeniji covek!

hvala svima na podrsci i ljudima koji ovo shvataju ozbiljno!
i da nema vas nebi bilo nicega , jer nisam ja zasluzan za to vec svi mi zajedno!!

Joj jarane kako se uvjek nađu da kaže nešta što nema veze s temom ili drugim riječima svakom loncu poklopac aj oladi malo čovječe ovo je tema koja je dosad što sam vidio najbolja svaka čast WALK svakako ja se za ovo naravno prijavljujem dobiješ moju adresu svaka čast čovjek :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 20:29 
Moderator

walk nam treba biti uzor u zivotu :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 21:39 

Whatever wrote:

Jawrane, hajde da tebi Undertaker njesta kaze. :twisted:
Kazes da znas o cemu pricas. Naravno ja ne sumnjam u to i ne zelim da ulazim u tu raspravu.
Ono sto ja zelim da kazem jeste da je Walk toliko toga uradio za metal scenu na nasim prostorima...jebote pa sada imamo izdavacku kucu koja izdaje metal na nasim prostorima, dok smo o tome samo mogli sanjati prije jer niko nije imao MUDA da to uradi.
Na veliku zalost izgleda da mnogi na ovom forumu (ti tu spadas) neznaju tezinu ovoga sto je Walk uradio
Dok sam radio emisiju na kantonu Tuzla upoznao sam se sa Michom, i vrlo dobro znam kakve su njegove namjere i kolika je njegova ljubav prema metal muzici.
Sumnjam da je ova tvoja poruka bila dobronamjerna, a ako jeste kao sto kazes mogao si covjeku poslati poruku na private.

I nemoj da zaboravis jednu stvar, svi mi imamo svog "Enemy Inside" unutar svoje licnosti koji nam neda mira i crpi sve ono sto je pozitivno iz nas. Kada ga jednom nademo i unistimo, vidjet ces da svijet moze biti dosta bolji.
Koja reklama bem ti.... :twisted: :twisted:

Ostaj mi pozdravljen prijatelju.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 21:46 

Heh, zaista necu u detalje.

Samo da ponovim da rad Walka uopste ne zelim da ponizavam, podrska i respect, ali pravopis zaista svako ko ima ozbiljne namjere (Walk se bas uhvatio velikog zalogaja u ovoj zaostaloj sredini) mora srediti. Znate i sami da ima seljaka koji u metalu traze i najmanji izgovor da bi pljunuli po njemu. Pa zasto im onda davati takve razloge? Shvatate sta zelim da kazem, cisto da se pokaze da metalci nisu nepismeni i neobrazovani.

A sto neko rece, oko toga ko je i sta uradio na ovim prostorima za metal, najbolje da ne idem u detalje, jer vi nemate pojma ni s kim razgovarate, ostaje vam dakle samo nagadjanje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2005. 00:29 

Whatever wrote:
Heh, zaista necu u detalje.

Samo da ponovim da rad Walka uopste ne zelim da ponizavam, podrska i respect, ali pravopis zaista svako ko ima ozbiljne namjere (Walk se bas uhvatio velikog zalogaja u ovoj zaostaloj sredini) mora srediti. Znate i sami da ima seljaka koji u metalu traze i najmanji izgovor da bi pljunuli po njemu. Pa zasto im onda davati takve razloge? Shvatate sta zelim da kazem, cisto da se pokaze da metalci nisu nepismeni i neobrazovani.

A sto neko rece, oko toga ko je i sta uradio na ovim prostorima za metal, najbolje da ne idem u detalje, jer vi nemate pojma ni s kim razgovarate, ostaje vam dakle samo nagadjanje.

ok prijatelju hvala na savetu , eto zbog tebe cu uzeti gramatiku i sve obnoviti!
e ajd sada se i ti ukljuci u borbu za metal jer vidim da imas volju !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2005. 15:18 

Mica, kao sto sam ti rekao u telefonskom razgovoru prijatelju, nista od nase scene dok se Bosna, Hrvatska i Srbija ne povezu i dok se ne spuste barijere i scena ovog regiona ne digne zajednickim snagama! Za ZG i ovaj dio Hrvatske se ne brini sto se tice promocije i distribucije, a za koncerte cemo da suradjujemo itekako samo ako heavy metal fanovi se pokazu lojalnim i dodju na koncerte! Ljudi trebaju skuziti da su svi dio te scene i da se svacija kacija odrazava na nju! Jer nema scene bez podrske svih fanova - TO JE GLAVNA STVAR! Ne moze samo nekoliko pojedinaca da gura metal a da ostali budu flegmani!

Pozdrav i nadajmo se sve vecem odazivu metal fanova u nasim republikama!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2005. 16:48 

A šta misliš da napraviš forum posebno za ovaj podhvat?
Ja imam raznih ideja i na razne načine bih i mogao, a i želio pomoći.
Samo fali neko mjesto gdje bi se ti "interaktivci" sakupljali, jer ako sve ide preko tebe, ako krene dobro, brzo će ti to postati previše.
A i kada neko željan rada vidi da ima pored njega još makar šaka ljudi koji čupaju i vuku u tom pogledu sigurno da će mu to povečati elan.
Razmisli. Ako ti fale teh. mogučnosti, mogao bih ja možda tu nešto da odradim. Peace!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2005. 04:54 

Uriel wrote:
Mica, kao sto sam ti rekao u telefonskom razgovoru prijatelju, nista od nase scene dok se Bosna, Hrvatska i Srbija ne povezu i dok se ne spuste barijere i scena ovog regiona ne digne zajednickim snagama! Za ZG i ovaj dio Hrvatske se ne brini sto se tice promocije i distribucije, a za koncerte cemo da suradjujemo itekako samo ako heavy metal fanovi se pokazu lojalnim i dodju na koncerte! Ljudi trebaju skuziti da su svi dio te scene i da se svacija kacija odrazava na nju! Jer nema scene bez podrske svih fanova - TO JE GLAVNA STVAR! Ne moze samo nekoliko pojedinaca da gura metal a da ostali budu flegmani!

Pozdrav i nadajmo se sve vecem odazivu metal fanova u nasim republikama!

Uriel, slazem se sa tobom.
A kako da izadjemo iz tog jebenog mraka kada smo mi vrlo komplikovani ljudi?
Pod broj jedan, kada je izasao Agonize album pod Walk records-om, svi su poceli masovno da seru o kvaliteti albuma.
Bilo je tu nekih stvari koje su se mogle odraditi drugacije/bolje, ali meni licno taj album zlata vrijedi i naravno uzeo sam original. Nisam srao po forumima ovo ili ono...btw Mico morat cu uzet jos par cd-a kako bi mogao podjeliti prijateljima ovdje na poslu.
Znamo da samom kupovinom tog originala podupiremo nasu jebenu scenu, pomazemo Mici kako bi covjek mogao sutra izdati jos neki album nekog domaceg benda. A ne da sve propadne i ode u pizdu materinu jer se covjek uvalio u dugove.
Ista je stvar bila i sa Emirom koji je pokusao da organizuje koncerte u Sarajevu. Jebem ti, pa ja sam bio sretan kao malo dijete kada sam vidjeo da su Kreator i Destruction dosli u moj rodni grad.
Da budem iskren, ja sam zaista skeptican sto se tice nase bosanske scene, sve dok imamo ovakve flegmane oko nas.

Dosta i od mene, ova pustinja zaista lose utice na mene.

Keep Metal Flow!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]