Gia wrote:
ok.
niko od nas nije "pravi metalac" zato sto nije sotonista.
dragi, imam tri rijeci za tebe GET A LIFE!!!
Niste vi mene ljudi dobro shvatili!
prvo,nisam doso da se svadjam,vec samo da vidim(posto me interesovalo) koliko ima satanista,atheista i bogostovatelja na forumu!Nisam nikog namjeravao uvrijedit!Postujem svaciju odluku i opredjeljenje!Nego me jednostavno iznenadilo posto sam ovu temu skinuo sa drugog metal foruma(tamo je skroz druga prica)!I kad sam na onom postu napisao metalaca/metala mislio sam Black metalaca/metala,jer imam kamaru drugova slusatelja raznih metal pravaca!Takodje sam onaj post napisao u nekom iznanedjenju,jer sam ocekivao drugacije(normalnije)reakcije,a ne vrijedjanja!ja jesam satanist al muzika je na moje opredjeljenje najmanje utjecala!
Vidim ima dosta vjernuka(bogostovatelja),udure vasa stvar!
ima dosta i atheista,ja sam otprilike 50% ateist!prije sam bio i 100%!
jer jebiga sta ja znam,mojja zivotna filozofija je:iskoristi zivot najbolje sto mozes,jer poslije zivota slijedi tama!a ako ipak ima sta poslije smrti,znam gdje cu ja da idem :)!
Ne moramo se djaba svadjat i ponizavat,,umjesto da smo united i zajedo podizemo neki standard u ovoj zaostaloj drzavi(drzavama)!
a pitam sad vas zasto u BiH ne dolaze strani bendovi?Jebig ljudi isto ko da su se zaljubili u hrvatsku!
Cuo sam cak da ce uskoro u Zadar doc COF,Machine Head i jos par poznatijih bendova!prije 2 sedmice,bio Kreator pa Mortiis... ...