Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 23:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 161 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 04. 02. 2005. 23:38 

Insomnior wrote:
Digimortal wrote:
Ne moraju ni doc u hrvatsku, ali mogu doc svirat u rajvosa kad god hoce. jos cemo ih najest cevapima i napojit sarajevkom pivom, a Grosho ce im spremit specijalitet veceri :)

Ja kontam ici, al jos je toliko... vidjecemo kad se priblizi datum...

Vala bas. Samo mislim da ce drug Groso tu da bude vise u ulozi specijalnih efekata, ono ko smooook mashina, al jebena. U redu je to za ćevape, svaka cast, al mislim da bi bilo bolje da ja ponesem koju gakbu Tuzlaka, da ljudi se ne vrate kuci sa losim utiscima o Bosni. Pa ja :)

Ala ala

Aj pusi kurac sa tom gajbom :P

Al povedi Boru, doduse on ce doc taman tebe ne bilo :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 16:13 

for the fellow above

alalalalalala

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2005. 14:03 

++ UPDATE ++

Na veliku zalost moram reci da May Result nece moci svirati na koncertima u Osijeku i Zagrebu jer ih je nakon 10 godina suradnje napustio bubnjar, inace suosnivac benda. U ovako kratkom roku nemoguce je naci novog bubnjara i uvjezbati ga stoga sam prisiljen izbaciti May Result s liste izvodjaca.
However, ovo mi ostavlja mjesta da ubacimo bend koji je originalno trebao svirati - UNHOLY INQUISITION iz Rijeke.
Decki su uz GW najjaci BM bend u Hrvatskoj, pa koncert ako nije samo dobio na jacini sigurno nije nista ni izgubio.

Sto se tice koncerta u Osijeku uz The Stone ce nastupiti i vrlo dobri Casket Garden iz Madjarske uz jos nepotvrdjeni domaci support bend. Koncert ce biti odrzan u Rock klubu 04.03. (petak).

Na oba koncerta ce se prodavati merchandise The Stone-a, May Result-a i jos nekih domacih bendova (hopefully Walk rec. izdanja) i jako puno Grom rec. distribucije. Najvise ce biti zastupljeni underground black metal, pagan, war zvuk i NSBM. Cijena original cd-a ce biti samo 10 EURA, a takodjer ce biti i LP/7"EP formata. Svi bendovi koji ce svirati, ili clanovi nekih drugih bendova koji imaju demo-e, albume a nisu objavljeni neka ponesu materijale jer su u Grom rec. zainteresirani za izdavanje kvalitetnih izdanja za taj label! Takodje, ako ce biti "fanzinasa" itd. nek ponesu promo kopije.

Ovo ce biti odlicna dva koncerta i jako dobra promocija za bosanske i srpske bendove u Hrvatskoj, no vise od svega ovo ce nadam
se biti oficijalni pocetak suradnje metal bendova s prostora bivse juge i zato sam ponosan na ovu turneju!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2005. 17:09 

kako ti se svidja prostor? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2005. 18:13 

Angel Of Death wrote:
kako ti se svidja prostor? :)

O D U S E V LJ E N S A M !! :D

Najljepsi prostor za svirku koji vidjeh u HR! Dvorac je prekrasan, pogotovo ona velika zeljezna sandolijera sa milijun svijeca...bendovi ce se sjebati kad dodju! :D
Jedva cekam svirku!

eh da, i imaju PAN pivo pola litre po deset kuna, flasirano....I'm in heaven! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2005. 22:40 

heheheh ma rekoh vam ja ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2005. 01:09 

Kako vas sve mrzim. Picke!

Aaa...gledacu ja Krieg...eee...pa taman moro prodat guzove da odem do NYC-a...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2005. 01:25 

Uriel wrote:
velika zeljezna sandolijera sa milijun svijeca...

Aaaa mocno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2005. 03:08 

Evo, samo da kao suorganizator nadodam da sam upravo pricao sa Necroth-om iz Unholy-a, te da je ekipa ful nabrijana na kocnert.

Spremaju neke totalno opake obrade i ekskluzivno će korisititi corpse paint samo za ovaj kocnert.

...očekujte TOTALNI jebeni fukking black metal...

:evil: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2005. 04:07 

Dvije novosti.

1.Na koncertu će biti puštana muzika isključivo iz sfere ekstremnijeg metala, dakle SAMO death / black / thrash i to bez bendova ala cof & dimmu borgir i njima sličnih. Za sprovedbu ovakvog plana će se pobrinuti tri DJ-a tu večer-->>

DJ Termonuclear Warrior
DJ Uriel
DJ Kaufmann

2.Plakat je gotov, možete ga očekivati na ulicama Zagreba od srijede ili četvrtka navečer, također i flajere na uobičajenim mjestima.

Slika plakata-->>
http://www.inet.hr/manheim/balkan_devastation_2005.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2005. 12:58 

Koga da zaduzim da mi sacuva jedan poster? Sejo, Borise?

............ako nije problem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2005. 14:51 

Equinox wrote:

Neces nikoga zaduzit, nego zamoli Seju da ti ponese kad se budu vracali, a ja cu ti ostavit jedan nije problem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2005. 15:04 

Uriel wrote:
Equinox wrote:

Neces nikoga zaduzit, nego zamoli Seju da ti ponese kad se budu vracali, a ja cu ti ostavit jedan nije problem.

:wink: :D

Hvala!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 02. 2005. 18:16 

Od slijedeceg vikenda po Sarajevu ce biti poljepljeno nekoliko plakata za ovaj koncert. Takodjer ce biti zaljepljeno i nekoliko plakata za koncert Moonspell/Enslaved, a ti plakati su prelijepi!

Sto se tice muzike slobodno mozete predlagati sto bi voljeli slusati na koncertu(ovi koji ce doci), ili postati prijedloge sto bi se moglo pustiti a da odgovara ovakvom dogagjaju po vasem misljenju. Ja polako sastavljam playlist koji ce biti METAL! Bice tu svega i blacka i death-a i thrasha i war-a... ali sve u svemu METAL! Bez nepotrebnih klavijatura, pop struktura pjesmica i zenksih horova. Ovaj put samo lanci, koza, redenici i nasiljeni zubi!

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 02. 2005. 23:53 

Uriel wrote:
Sto se tice muzike slobodno mozete predlagati sto bi voljeli slusati na koncertu(ovi koji ce doci), ili postati prijedloge sto bi se moglo pustiti a da odgovara ovakvom dogagjaju po vasem misljenju. Ja polako sastavljam playlist koji ce biti METAL! Bice tu svega i blacka i death-a i thrasha i war-a... ali sve u svemu METAL! Bez nepotrebnih klavijatura, pop struktura pjesmica i zenksih horova. Ovaj put samo lanci, koza, redenici i nasiljeni zubi! :D

Hos li umjet? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2005. 11:33 

KoldVoid wrote:
Uriel wrote:
Sto se tice muzike slobodno mozete predlagati sto bi voljeli slusati na koncertu(ovi koji ce doci), ili postati prijedloge sto bi se moglo pustiti a da odgovara ovakvom dogagjaju po vasem misljenju. Ja polako sastavljam playlist koji ce biti METAL! Bice tu svega i blacka i death-a i thrasha i war-a... ali sve u svemu METAL! Bez nepotrebnih klavijatura, pop struktura pjesmica i zenksih horova. Ovaj put samo lanci, koza, redenici i nasiljeni zubi! :D

:lol:

vako-emiliniriam sav true black po Miki/Damir/Grosho definiciji, izuzmem sve kvazi goth/black bendove i metnem deduse i thrasherije koja represents, a ne mazi usi. Zaboravljas moj dragi libijac da ja iako volim pravo "norsecore" imam malo duzi staz. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2005. 20:09 

Ja bum vjerojatno dosla jer je otpal put koji je bil u planu.

Pa me sad zanima dal se karte trebaju prije kupiti? I gdje?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2005. 22:43 

Uriel wrote:
KoldVoid wrote:
Uriel wrote:

:lol:

vako-emiliniriam sav true black po Miki/Damir/Grosho definiciji, izuzmem sve kvazi goth/black bendove i metnem deduse i thrasherije koja represents, a ne mazi usi. Zaboravljas moj dragi libijac da ja iako volim pravo "norsecore" imam malo duzi staz. :wink:

dobro je sjedi 5, vid ga zna recept :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 11:57 

Black Ofca wrote:
Ja bum vjerojatno dosla jer je otpal put koji je bil u planu.

Pa me sad zanima dal se karte trebaju prije kupiti? I gdje?

Karte se mogu kupiti u Planet Music-u Ilica 37.
Super da ces doci :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 19:03 

i ako ste izvan zg

http://www.cmar-net.org, http://www.hawk-metal.org

stvarno simbolična cijena od 35kn za takav događaj... i samo jedna napomena...karte su se pocele ubrzano prodavati,pa preporucamo da osigurate svoj primjerak što prije!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 161 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]