Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 30. 06. 2025. 00:01

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 161 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2005. 15:54 

Pa ne znam šta bih rekao o ovome.. pogledajte samo bljuvotine na the-stone.cjb.net (guestbook).. ono je strahota jedna, mislim da bi Stoneu bolje bilo da se pusti tih govana i sviranja po Hrvatskoj jer je očigledno da nisu baš omiljeni samo zbog toga što se zovu tako što se zovu. Takva govna od ljudi nisu zaslužili da im svira najbolji balkanski black, a s druge strane.. znam da će Kozeljnik i ekipa otići tamo i oderati totalno, pokazati primitivcima kako se svira i šta je pravi metal.

Nebitno to, cekamo ih u Tuzli, ja brojim dane do koncerta, tu cemo im pokazati sta je totalni underground. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2005. 22:32 

cotoha wrote:
Pa ne znam šta bih rekao o ovome.. pogledajte samo bljuvotine na the-stone.cjb.net (guestbook).. ono je strahota jedna, mislim da bi Stoneu bolje bilo da se pusti tih govana i sviranja po Hrvatskoj jer je očigledno da nisu baš omiljeni samo zbog toga što se zovu tako što se zovu. Takva govna od ljudi nisu zaslužili da im svira najbolji balkanski black, a s druge strane.. znam da će Kozeljnik i ekipa otići tamo i oderati totalno, pokazati primitivcima kako se svira i šta je pravi metal.

Nebitno to, cekamo ih u Tuzli, ja brojim dane do koncerta, tu cemo im pokazati sta je totalni underground. :)

Sve to je jedna velika sramota, pogotovo ako se ima na umu tematika benda, meni se sve to gadi, ne znam sta bih rekao...

Prosipanja po internetu ionako ne jebem previse, svaka cast pravim ljudima i iskrenim Black Metalcima u sve tri "drzave", jos uvjek se nadam da ce sve zavsriti na pozitivnoj noti!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2005. 01:38 

evo ljudi još 5 dana do totalne devastacije :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2005. 04:24 

UH, bozesacuvaj

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2005. 16:21 

Black Ofca wrote:
Herr Kaufmann wrote:
Black Ofca wrote:
Ok. Fala. Evo idem sutra po njih. Ak nisu rasprodane :wink:

E, dal bu ko od bendova nasminkani? Bas bi to htela videti uzivo :lol:

Svi osim Unholy Inquisitiona. I svaki bend sprema neko "maleno" iznenađenje, you will see, neće vam biti žao ako dođete :wink:

Imam karte. :)

Sad me zanima sljedece. Kolko je karti u prodaji? Kolko ljudi stane u Gjalski? Dal mislite da bu velika guzva?

I drugo, de je opce Gjalski? Bas u gradu ili izvan? Dal ima kakvih putokaza do dvorca? Nikad nisam bila u Zaboku, ali imam autokartu pa se bum snasla. I kolko vremena s autom treba od Ivanca ili Varazdina do Zaboka?

Kak kompliciram, al kaj morem kad ja vozim. :)

e imam ideju :D
a da ti (i wicked pretpostavljam ide) dojdete do mene pa lijepo skupa otiđemo do zaboka. ja znam gdje je gjalski, a treba mi prijevoz..
a takionak sam vam usput ak idete kroz krapinu..
a, a?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2005. 16:23 

btw ljudi, ovaj blog nemojte ozbiljno shvatiti jer očito je da niko normalan ne bi to sve pisao. to je samo zajebancija, ali vrhunska zajebancija (mislim na cijeli blog).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2005. 05:05 

A pazi ovoga "bisera" sa svojim komentarima
cotoha wrote:
.. pogledajte samo bljuvotine na the-stone.cjb.net (guestbook).

U jebote, te komentare u guestbooku treba zbilja drzati zaozbiljno :lol:
.
cotoha wrote:
.. ono je strahota jedna

Ma uzas, ma totalno dno...jebote kako cu nastaviti zivjeti nakon ovoga :lol:
,
cotoha wrote:
.. mislim da bi Stoneu bolje bilo da se pusti tih govana i sviranja po Hrvatskoj jer je očigledno da nisu baš omiljeni samo zbog toga što se zovu tako što se zovu

Ti ocito nisi placen da mislis...Kako se to zovu i zbog cega je KAMEN iliti Buljak problematican naziv :lol:
.
cotoha wrote:
.. Takva govna od ljudi nisu zaslužili da im svira najbolji balkanski black,).

Cuj postali smo osobno uvrijedjeni :lol: :lol: Govna od ljudi, od sapuna kao sto si ti ovo mi vise zvuci kao kompliment....A sto smo zasluzili a sto ne...pa polako, mi ostajemo primitivci jel...jao kometara...Tko god da si, duboki naklon za kolicinu gluposti po jedinici vremena na ovako malom prostoru....IDOLU svih tinejdzerki od 12 do 25 godina radnog staza...Pozdrav od primittivca koji nece biti nazocan na koncertu, kao ni ti niti 80 % ljudi koji ovdje prosipaju Hipicenje i blagostanje.
dajte, ljudi pizdite zbog dva kometara na koje ste naisli na netu mislim, na tom ste nivou ukoliko vas to pogadja...Posebice ti KOLD VOID, one opaske na stranici prije, u jebote (a neces ni ici na svirku kao ni ja)...Mislim ako meni ne smeta sto THE STONE iliti D BULJAK :lol:dolaze u prijateljsku i bilateralnu posjetu :lol: Vjerujte da nece biti nikakvih probleme, a ovi sto reze na netu, pa nece ni vidjeti svirke....I jos se uvatili kometara neke isfrustrirane 15 i pol godisnje TRU BLEK METALKE(koja je goticarka ili darkerka, kako hocete :lol: )
Jao jao, pa ljudi sve vam zavrsi na ovom naciponalnom prepucavanju, a ja mislio ovo normala forum....\
Ma jebo metal...sve je to isto... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2005. 12:25 

khasma wrote:
putuj evropo, nemoj vise cekati na nas
nama je dobro...

istina je brate, vrlo dobro si ovo rekao! :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2005. 12:59 

cotoha wrote:

mrznjo jadna mrznjo... :roll: ... pa zar si zaista tako jednostavan da ne kuzis da samom sebi skaces u usta s ovakvim povrsnim izjavama? Zar ne kuzis da te tvoj komentar o hrvatima stavlja odmah do ovih na koje mislis u tvom postu? I zar zaista mislis da ce tvoje uvrede na racun hrvata ostati bez komentara? Stvarno si jadan, mislim stvarno! A jednog dana cemo se sresti, pa me zanima da li ces onda imati takvu jezicinu Cotoha!?

Dajte se osvrnite ljudi moji, dok se mi bavimo ovim jadima i TOTALNO SMO SLIJEPI Europa ide dalje i bjezi nam sve vise i vise. Pa do kad cemo ovako?

Last edited by Uriel on 01. 03. 2005. 16:41, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2005. 15:05 

ONTOPIC i o koncertu:

Ljudi, bio sam na probama KRV-i tijekom vikenda i mogu vam reci da svi koji volite Darkthrone, Mayhem ili opcenito old school feeling istinske METAL muzike mozete se poceti radovati jer ovaj bend svira iskreni black metal u kojem se mogu vidjeti utjecati starih black/death i thrash bendova poput Sodom, Autopsy, Bathory itd. Ljudi stvarno zvuce prejebeno!

Sto se tice prijetnji i bojkotiranja koncerta to cemo samo ignorirati jer The Stone u sinocnjem razgovoru je potvrdio dolazak a sigurnost na koncertu ce biti na vrlo visokom nivou! Pored lokalnog security-a (Nenad i Co.) ispred dvorca ce biti prisutna i patrola policije iz PU Zabok, a cijela ekipa organizatora i bendovi koji nastupaju garantiraju siguran koncert.

Koncert ce takodjer biti sniman s najmanje tri digitalne video kamere pa mozete ocekivati i video zapis nedugo nakon koncerta. Najbolji black metal bendovi s prostora bivse jugoslavije nastupaju u Zaboku 05/03/2005. Budite i vi dio ovog nesvakidasnjeg dogadjaja!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2005. 12:45 

Serete bespotrebno, odlično znate da nisam mislio na cijelu naciju i da je nemoguće tako kategorizovati.

A ja stvarno nikad nisam imao problema sa tim sranjima niti hoću, samo govorim ono što očigledno jeste, možda na malo grublji način ali nebitno.

Pogledajte istini u oči.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2005. 14:20 

cuko koji laje ne ujeda.al opet u svakom slucaju bit ce KRV-i. hehe. nego zalosno je ovo, sve nekakvi bogohulnici, blackeri i ostala strasna true satan worshiping, god denial mraka a brane svoj krst ko najsvetije. NIKAD KRST. ala ala.

hehe nekm se khasma zakacio tz HOP-CUPera na BM temi.naj si svega mi.hehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2005. 15:24 

upravo tako, jadnici se ufatili u mrezu koje nisu ni svijesni - NIKAD KRST!

A sve ove sto prijete docekat cemo svi zajedno spremni. Ja vjerujem da su ovo samo blebetanja po internetu, na internetu svako ima muda, ali da li ih ima oci u oci?

Kao sto sam i spomenuo sigurnosna situacija ce biti na najvecem nivou, pored security-a na ulazu i oko bine tu ce biti i patrola specijalne policije iz PU Zabok ispred dvorca tako da ja garantiram potpunu sigurnost na koncertu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2005. 05:13 

ma dajte ljudi, kakav belaj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2005. 13:10 

emir nam se prepo.bit ce KRV-i, bit ce KRV-i. hehe.dobro sad to smo razjasnili.nego pitanje odgovornima, kakve ce jos tekucine biti tamo i u kojim kolicinama po jedinici mjere (samo nemoj da sam ja neka mjera) i hocel biti kakvog mesa.

ajd

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2005. 13:21 

Ma ovu frku je organizirala isfrustrirana, neiformirana i prejadna grupica ljudi od kojih dosta se vrte oko imena benda Malformed. Kakvi skinsi, kakvi bakraci. Vjerujem da ce sve proci u redu a za svaki slucaj smo angazirali profesionalne zastitare i patrole policije oko i pred dvorcem. Ma ne treba o ovome uopce razmisljati vise. A ako neko i stvarno dodje da pravi nerede nece se dobro provesti!

Sve je spremno, cekamo The Stone da krenu sutra za Osijek i KRV-nike u subotu rano ujutro za Zagreb. Sretan put ljudi.

A o tekucinama i ostalim stvarima na licu mjesta a pogotovo nakon koncerta :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2005. 13:24 

sto se tice sigurnosti, samo dovedite onog brku sto radi/obezbjedjuje u tvornici, bude u desnom cosku stagea... he he, pa da vidimo cija majka crnu vunu prede....

aj sretno ljudi u ZG i boro cuvaj nam tog malca, duzan mi je neke pare :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2005. 19:22 

Zamolio bih ovog P.R.-a da nam spreme sto vece kolicine kafe i coca-cola-e da ja ne bih morao nekome pustati KRV inace nista od koncerta :)

btw. dobio sam fax

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 03. 2005. 19:03 

Sretan put sutra, vidimo se na Zovki oko 1 sat! :D

CRNI JEBENI METAL

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 03. 2005. 20:29 

hehehehe, potrudicemo se. rekao sam im da ne stajemo nigdje dok ne predjemo granicu.
mozda cak i ranije da dodjemo na pumpu al' cemo vidjeti kakav put bude, necu zuriti.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 161 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]