A pazi ovoga "bisera" sa svojim komentarima
cotoha wrote:
.. pogledajte samo bljuvotine na the-stone.cjb.net (guestbook).
U jebote, te komentare u guestbooku treba zbilja drzati zaozbiljno
.
cotoha wrote:
.. ono je strahota jedna
Ma uzas, ma totalno dno...jebote kako cu nastaviti zivjeti nakon ovoga
,
cotoha wrote:
.. mislim da bi Stoneu bolje bilo da se pusti tih govana i sviranja po Hrvatskoj jer je oÄigledno da nisu baÅ¡ omiljeni samo zbog toga Å¡to se zovu tako Å¡to se zovu
Ti ocito nisi placen da mislis...Kako se to zovu i zbog cega je KAMEN iliti Buljak problematican naziv
.
cotoha wrote:
.. Takva govna od ljudi nisu zaslužili da im svira najbolji balkanski black,).
Cuj postali smo osobno uvrijedjeni

Govna od ljudi, od sapuna kao sto si ti ovo mi vise zvuci kao kompliment....A sto smo zasluzili a sto ne...pa polako, mi ostajemo primitivci jel...jao kometara...Tko god da si, duboki naklon za kolicinu gluposti po jedinici vremena na ovako malom prostoru....IDOLU svih tinejdzerki od 12 do 25 godina radnog staza...Pozdrav od primittivca koji nece biti nazocan na koncertu, kao ni ti niti 80 % ljudi koji ovdje prosipaju Hipicenje i blagostanje.
dajte, ljudi pizdite zbog dva kometara na koje ste naisli na netu mislim, na tom ste nivou ukoliko vas to pogadja...Posebice ti KOLD VOID, one opaske na stranici prije, u jebote (a neces ni ici na svirku kao ni ja)...Mislim ako meni ne smeta sto THE STONE iliti D BULJAK

dolaze u prijateljsku i bilateralnu posjetu

Vjerujte da nece biti nikakvih probleme, a ovi sto reze na netu, pa nece ni vidjeti svirke....I jos se uvatili kometara neke isfrustrirane 15 i pol godisnje TRU BLEK METALKE(koja je goticarka ili darkerka, kako hocete

)
Jao jao, pa ljudi sve vam zavrsi na ovom naciponalnom prepucavanju, a ja mislio ovo normala forum....\
Ma jebo metal...sve je to isto...