HAGGARD - bend za koji bih rekla da nema ama nimalo metala kakvog treba u sebi (ali kojeg sam ja zbog silne mrznje ipak morala spomenuti) al fol je sto se izvlace na growl glas i trenutke koji bi trebali liciti na kakvo sviranje na gitarama. Od onih klavijatura mi dodje zlo. Naravno, tu je trip - zenska pjeva svojim tzv. uzvisenim operskim glasom, tako da bi slusajuci ovaj izbljuv covjek pomislio da su oko njega niski covjeculjci u dokoljenkama i da je 16 st. GRRRRR
SINERGY - aaaaaaaaaaaaaarrrghhhhhhhhhh!!! Fakat nesto najiritantnije sto sam ikad cula u zivotu. Glas od one cure, koja skici ko kakav napaljeni power- warrior, jednostavno ne mogu smisliti. Ali, ne mogu se odluciti sta je gore; ona... ili pozadina. Vec "proslavljeni" muzicari koji su se nasli radi kojeg razloga, iliti jos popularnosti, iliti parica, ili radi dosade.
I tek kad sam vidjela sliku cure... u tigrastom sakou i nakrivljenim sesirom... r'n'b bitch reklo bi se
Nekako mi je vise dosta imitacija i preobrazavanja metala u nesto sto on nikad nije trebao da postane, iskomercializirana slatkasta lutka umotana u crno. Kad se samo sjetim pocetaka i legendarnih bendova, i pogledam sta mi danas nude.. nesto sto ja fakat nemam obraza nazvati metalom. Totalna suprotnost i odbojnost. Metal, kao bojkot protiv svih slatkoca i primitivnih, lahko smisljenih melodija... no, danas izvodjaci pokupe metal fasadu a ostave ono najosnovnije. Gdje je ono vrijeme kad je metal bio prljav, zestok i signaliziran kao bojkot protiv primitivaca??
Ali et.. preobrazilo se u vrijeme kada na torbama srednjoskolki vidimo patch nekog komercijalnog metal benda uz ostale izbljuve danasnje popularne muzike...
Jebem ti ovo vrijeme.
Heeeeeeeeeeeeeeeeej!!!! SluÄajno uÄ‘oh na prvu stranu ove teme i vidjeh ovo!!! Pljuvanjem na Haggard pljujeÅ¡ na klasiku! Ne mogu da vjerujem! Ne moraÅ¡ ih voljeti, ali ih MORAÅ poÅ¡tovati!!!