Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 17:37

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 91 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 08:01 
Administrator

Nije pitao jel Nightwish gay. :P

Malo je glupo krenula diskusija, al nije mi ni cudo nakon teme koju je Shako Polumenta otvorio. Dosta stvari iz ovog Koldovog teksta se tamo ocigledno vidi. Jebga, jadno je koliko je ljudi pod utjecajem nekog drugog.

Ali tako je vazda bilo, pa se ne zamaram takvim slucajevima. U svakoj "raji" vazda neko mora biti glavni i cak ni nedostatak samopouzdanja ne mora biti razlog da budes jedan iz mase, koji se divi, uci i pokusava imitirati ovog glavnog.
Rijetko ko ce reci da Red candy nije gay (iako je mozda sam shvatio da je to istina), vec ce misljenje zadrzati za sebe, i sljedeci put kupiti Pink candy bar :D
Najgori su ovi koji ni dan danas nisu shvatili da red candy nije gay, nego su samo culi sta ovi drugi kazu, cause the're two.

Profile  

Post subject: Re: pover metal je gej
PostPosted: 16. 03. 2005. 11:24 

KoldVoid wrote:
Otkud tolki sram i nepouzdanost? Il je Najtvis fakat gej? :D Ajmo diskusija :)
joj kold da ti iskreno kazem, mrzi me da pisem, al valjda ce retardi jednom shvatiti.... ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 13:45 
Moderator

AMA PITAO JE IL JE NAJTVISH FAKAT GEJ. NAJTVISH JE FAKAT GEJ.

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2005. 13:49 
Moderator

KoldVoid wrote:
Zanemarte temu, nea veze sa diskusijom, ali moro sam vas nekako navuc da otvorite :D

Dal vam se cini, da kao i zdrav razum, "pink" faktor odredjene stvari prelazi iz licnog dozivljaja, u socijalni standard, tojest, recmo u susjednoj nam Hrvatskoj, (nedo dragi vrag da i nasa omladina jednog dana bude imala tako nizak nivo samopostovanja, stab bilo od Bosne onda?), ljudi koji slusaju Najtvis se samoproglasavaju fejkerima...i to pod pritiskom "true blekera" koji drkaju na Limbonic Art, Malignant Eternal, Obtained Enslavement i slicne polukurce i otpad Norveske scene....

Il jos gore..."tru blekeri" koji ga bacaju na gore spomenute priznaju da su "ovo" il "ono" sto im servira ostatak metal populacije...

ja uzasa...

Otkud tolki sram i nepouzdanost? Il je Najtvis fakat gej? :D Ajmo diskusija :)

SAD SAM PONOVO PROCITAO TEKST. TRI PUTA. CUDAN SINDROM. NE ZNAM STA TI KOJI SE SAMOUGNJETAVAJU ZELE DA POSTIGNU. NE ZNAM STA DA TI KAZEM, OVDJE NIJE TAKO...OVDJE TI SE DIJETE OD 15 KOJE SLUSHA NAJTVISH, A I FORUMU IH BRUKA :twisted: , KURCHI ABNORMALNO...NE BI TO SEBE FEJKEROM PROZVALO...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 16:19 

Metal je ionak šminka u većini slučajeva. Kaj se čudite. Kao pripadnici određene subkulture svi metalci su po defaultu naštimani na to da čim više pokušavaju istaknuti sebe kao facu u toj subkulturi, kao nekoga tko se totalno kuži i ko je oličenje onoga što ta subkultura predstavlja. I onda nije ništa čudnog dok klinci, ili bilo koji početnik, pokušava poprimiti obilježja nekog tko je duže u tome, ili jednostavno ima uvjerljiviji nastup kao netko tko se kuži i tko je pravi i true i frajer i tak... Plus da ako hoces biti prihvacen u tome, kao novi u takvom društvu moraš samo jako kimati i slušati one koji se kuže, jer "ti nemaš pojma ionako".... Bezveze, a kaj drugo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 16:34 

KoldVoid wrote:

Hvala sto ne procita moj post, i onda mi se posra u usta sa istim govnima koje sam ja istreso.
.

da ti pravo kazem dopizdile su mi vake teme i to od tebe, a sam razluci koliko je meni stalo do teme poput "carapa" i o tome koliko izbjegavam generalne u zadnje vrijeme.

jednostavno, ovakva tema otvorena je zilion put i nikad nis konkretno.samo govorite o vlastitim frustracijama i ogranicenosti (cast izuzecima) koje ne ocekuje da cu bas cut od "brace po muzici".

al whatever... :roll:

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2005. 23:42 

97B412 wrote:
SAD SAM PONOVO PROCITAO TEKST. TRI PUTA. CUDAN SINDROM. NE ZNAM STA TI KOJI SE SAMOUGNJETAVAJU ZELE DA POSTIGNU. NE ZNAM STA DA TI KAZEM, OVDJE NIJE TAKO...OVDJE TI SE DIJETE OD 15 KOJE SLUSHA NAJTVISH, A I FORUMU IH BRUKA :twisted: , KURCHI ABNORMALNO...NE BI TO SEBE FEJKEROM PROZVALO...

Ola, evo pravog odgovora od coeka koji zna situaciju...

To sam i ja uvidio i kreno u konstatacije ;)

Jel Bosna unikat u ovome, men se cini da jest. Jer u Americi i Casey Chaos-a mozes uvjerit da je gej, i njegova cjela karijera takodjer :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 23:44 

Gia wrote:
KoldVoid wrote:

Hvala sto ne procita moj post, i onda mi se posra u usta sa istim govnima koje sam ja istreso.
.

da ti pravo kazem dopizdile su mi vake teme i to od tebe, a sam razluci koliko je meni stalo do teme poput "carapa" i o tome koliko izbjegavam generalne u zadnje vrijeme.

jednostavno, ovakva tema otvorena je zilion put i nikad nis konkretno.samo govorite o vlastitim frustracijama i ogranicenosti (cast izuzecima) koje ne ocekuje da cu bas cut od "brace po muzici".

al whatever... :roll:

Don't like tema?

solucija = don't post :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 23:54 

Location: tamo gdje gdje u polju,umjesto cvjeca,rastu mine... :P
eo fakat tipican pimjer shumova u komunikacionom kanalu :D
jebote,ljudi procitali naslov teme i et...
ma to za hrvatsku,jebiga... kod njih je tako,a kod nas jedni druge nazivoamo fejkerima,pozerima,i ne znam ni ja sta sve ne,a neamo nikako pravo na to... a ovi fakat pravi FEJKERI,to ne bi nikad priznali... cast izuzecima kao sto sam ja :D ja sam fejker jebemu majku,al kad god to kazem,svi to ignorisu... ccc... elem... zar je uopce pravedno to "fejker" jer ipak,ne mzoes biti fejker ako slusas ono sto ti se svidja,sta god to bilo... a sd /// ma jbg... nadams e da sma shvatila temu...
i nadams e da ipak,uSprkos svemu tome,BiH nece nikad doci do toga da budemo ubjedjeni da smo ono sto nam drugi kazu da jesmo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 23:57 

Ja ipak mislim da jenacionalni identitet (u nasem slucaju KRKANLUK il kako se to vec zove) daleko bitniji nego svjetski metal standardi i ostale izmisljene pizdarije...elem, props to Bosnian fakers, or still wholeheartedly denying what they are. Hail!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 00:51 

jes :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 00:54 

jeb ga to je pravo jadno...ma ne to je zalosno...
kad ljudi ne razmisljaju svojom glavom vec dopustaju da im se namece neki (manje-vise ustaljeni) princip...

(valjda sam dobro shavatila temu... )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 00:55 

hahah ja mene izbrisah post...haha blese jennne

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 01:04 

Location: tamo gdje gdje u polju,umjesto cvjeca,rastu mine... :P
hahah, :D
hajde bre desava se :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 12:20 

Sve je to nenormalno gay!
Pogotovo Nightwish!!!!!!!
Hammerfall

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 14:56 

Yes yes, samo me interesuje od koga si to cuo :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 15:20 
Administrator

Elektron wrote:
Yes yes, samo me interesuje od koga si to cuo :twisted:

He's the one with the red candy bar :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 19:34 

Znaci NW je gej???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 03. 2005. 01:27 
Moderator

joj, ovo je ultimativna tema Libijca, samo što to svi znamo.Tema je dobra!Nego, netreba reći KOJI je pover bend gay, jer su svi gej.Pa pogledajte samo šta pjevaju, kako pjevaju, kako se oblače, na šta liče, a da ne govorim o njihovim sljedbenicima.Jad majko mila!NW je još nekako ne-gay, on je transexualno gay, ali je Hammerfall jedini bedn koji nije diskutabilan jer su ljudi koma!Nisam se nikad tako slatko nasmijao nego kad njih vidim i čujem.Samo ću reć "Hearts on Fire"!!!Oni nisu gey, gay , gejitd, oni su koma, ali ok!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 03. 2005. 02:01 

a ljudi moji....dajte...procitajte malo sta je covjek napiso u postu...a ne samo naziv teme... drz...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 91 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]