Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 23:18

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2005. 10:59 

Mephisto wrote:
LEJNA wrote:
HAIL SATAN :twisted:
HAIL!!!
LEJNA wrote:
Usput što mi je neobično čuti tuzlaka kako psuje misa,ja navikla da ste rekorderi u psovanju boga!!!
pa znas,...ima izuzetaka...Bog ih jebo :D !

:wink: :P :P

E TAKO JE VEĆ BOLJE!!!!!!! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2005. 11:58 

ihti wrote:
tuzlaci eto mene sutra...
pripremite pive i graha ;)

You are welcome.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2005. 12:02 

Evo mene sad sa pripreme za koncert. Bilo je vina, rakije, Bloody Sign-a, Warheada-a i Bogambera cijelu noc.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2005. 17:28 

eto onda, c u in four hourz

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2005. 20:15 

oduze nam ovo posjećenost na Metal Nightu
al' hajde, praštam :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 02:16 

Evo ljudi upravo sam se vratio sa svirke... Bilo je odlicno...
Mortipher - nisu loshi, ali treba tu jos jako puno rada i truda uloziti. Sigurno je da to moze i puno bolje. Ali nije bilo loshe, s obzirom da nemaju puno svirki iza sebe i da su relativno mladi. Nadam se da ce ovo shvatiti kao nekakvu "konstruktivnu kritiku". Samo naprijed!!!
Warhead - odlican nastup... Ljudi su poprilicno u "old shool" fazonu. Stari dobri thrash-death koji me dosta podsjeca na Agressor. Sporije stvari malo vuku na Celtic Frost... Tehnicki su jako dobri, ne pretjerano komplikovani. Imaju dobrih riffova i ritmova, fakat pravi metalci koji su odrasli na pravim bendovima :)... Koncert su razvalili... Moram pokupiti ovih dana onaj demo, da to malo bolje poslusam. Sve u svemu jedan od boljih hrvatskih bendova koje sam slusao i gledao.
Zao mi je sto nije bilo malo vishe raje na koncertu... Dosta likova od kojih se ocekivalo da dodju, nije se pojavilo. S druge strane bilo je ove mladje raje, u ofirnim Slipknot majcama. Vrijeme je da pocnemo izbijati te kurvanjske bendove iz njihovih glava...
Et, da ne filozofiram vishe, ionako redovno pretjeram...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 04:10 

HUH.sad nesto nisam bas dobro, pa cu napisat neki post ujutro.uglavnom bio je ovo metal 100 na sat za 100 ljudi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 11:11 

hehe, dobro je soma reko, mortipher je nazalost najbolji bio na obradi - heartwork - by you know who...

war-head, a vidi se da ljudi zive za metal, moram rec da sam cuo puno boljih vokala u ovom zanru al ovaj cojk ubrizgava zivot u rijeci koje pjeva... za pohvalu. ej, piper, stari vuk, jos nije zaboravio kucat a la napalm death, a i preciznost je na nivou ;)

metal on metal, obavezno ovo pogledajte u sarajevu... zanimljivo - oba benda svirala obrady Crystal Mountain...

i da, doso je i ihti, malo smo stajali i ode cojk kod necka, bice valjda slike pa cemo gledat zajedno ovdje :D

raje je bilo manje nego na sacramental blood, osjetno... al je atmosfera otprilike ista... jebi ga, boro je bio u prvom redu, mora da je valjalo... altars of madness!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 12:11 

War-Head se zahvaljuje svima koji su jučer bili na koncertu. Ljudi ludi ste totalno!! Ovo nam je definitivno najdraži koncert ikada!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 14:40 

DObar koncert ;) . Ja sam prije koncerta cuo da je mortipher bezze, ali kad sam ih ja licno uzivo cuo, moram reci da su fin bend... Za war-head mogu reci da su dobar bend pravo, bas old skulerski, crystal mountain ste odlicno skinuli, svi clanovi. Jedino sto sam i ja osjetio je ona rupa u sredini:" stvarno nije raje dovoljno bilo". Na TD i sacramentalu je bila guzva deset puta veca. sve u svemu jos jedan dobar koncert, sacuvao sam i plakat jedan... :) ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 15:29 

zaista su se momci iz war-heada potrudili, svaka im cast, odlicna svirka.
steta sto nije bilo vise svijeta...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 16:57 

Brutalna i previše kratka svirka (nisam mogao da vjerujem kad sam jutros skontao da je sve trajalo samo 90 minuta), vidjelo se da je nedostajalo toga u Tuzli (koliko se sjećam, od 19. decembra nije ništa bilo), opet ista priča.. skoro isti ljudi kao i na prethodnim svirkama, svaka čast ovima što su došli sa strane, Warheadu, ljudi tjeraju na fascinirajuće zlokoban hedbeng, :), Morthipheru isto totalna podrška - korektan bend.

A ljudi je bilo koliko je bilo i mislim da treba biti zadovoljan posjetom, jer atmosferu nikad nije pravio kvantitet već kvalitet metalskog auditorijuma :).

I trenutno mi je site skršen, biće valjda okej za koji dan imam nekih 20-30 fotografija pa da uploadujem to.

Volšebno je sa stola za kojim sam povremeno sjedio nestao lanac za čizme sa dvije lobanje, i ako ga je neko slučajno našao molim da me obavijesti, a ako ga je neko našao i ne obavijesti me neka zna da mi puno nedostaje pa molim da razmisli o povratu istog %)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 18:36 

warhead wrote:
War-Head se zahvaljuje svima koji su jučer bili na koncertu. Ljudi ludi ste totalno!! Ovo nam je definitivno najdraži koncert ikada!!
svaka cast,stvarno ste nas iznenadili!!!jbg ocekivali smo malo vise raje,iako je bila nedelja... al vazno je da ste vi zadovoljni i da smo se mi tuzlaci ponovo pokazali kao strahoviti metalci(ja mislim da je doslo otprilike i 5 punkera :) ) !! :twisted: :D :twisted: :D :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 20:40 

Istina je da je bilo manje ljudi nego inace na metal svirkama u Palmi. Mislim da je tu presudni faktor bila cijena ulaznice koja je sada bila za 1KM veca nego inace. Ali smatram i da svi oni kojima je mnogo dati tu jos jednu extra marku za nastup nekog benda sa strane, vala i nisu potrebni na koncertima. To se pokazalo. Sada bar znam na koliko ljudi mogu racunati za sljedece projekte.

Sto se tice koncerta, ja bih ipak prvo pohvalio publiku. Mephisto, Opium, Cothoa i ostala kompanija, ma bili ste ludi. Svaka cast. Drago mi je da sam se upoznao sa nekim ljudima sa foruma.

MOTRIPHER - mogu samo reci da su sve prijatno iznenadili i da je "Metal Bosna" teza za jos 5 tona metala. Sarajevo, spremi se dolaze Vam...

WAR-HEAD - napravili su pravi "rat glava". Old school thrash sa death i blacke elementima samo za headbanging. Super svirka, super zvuk, super raja. Vidjet cemo mi njih jos.

Ljudi to je to. Sljedece metal druzenje u organizaciji HIDDEN THRONE-a je zakazano za 24 April 2005. BLOODY SIGN -death metal iz Francuske.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 21:10 

Mephisto wrote:
warhead wrote:
svaka cast,stvarno ste nas iznenadili!!!jbg ocekivali smo malo vise raje,iako je bila nedelja... al vazno je da ste vi zadovoljni i da smo se mi tuzlaci ponovo pokazali kao strahoviti metalci(ja mislim da je doslo otprilike i 5 punkera :) ) !! :twisted: :D :twisted: :D :twisted:

Normalno da bi i mi volili da je bilo više ljudi. Ali najvažnije je kakva je publika. Od vas smo dobili takvu reakciju da smo se osjećali kao na Wackenu u najmanju ruku. Dan prije smo svirali u Splitu pred 500 ljudi ali vas 100 ih je prejebalo bez problema. Nadam se da ćemo opet moći svirati kod vas, pa tko zna, možda bude više ljudi(ipak bi organizator trebao nešto i zaraditi).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 21:25 

warhead wrote:
Mephisto wrote:
warhead wrote:

Normalno da bi i mi volili da je bilo više ljudi. Ali najvažnije je kakva je publika. Od vas smo dobili takvu reakciju da smo se osjećali kao na Wackenu u najmanju ruku. Dan prije smo svirali u Splitu pred 500 ljudi ali vas 100 ih je prejebalo bez problema. Nadam se da ćemo opet moći svirati kod vas, pa tko zna, možda bude više ljudi(ipak bi organizator trebao nešto i zaraditi).
drago mi je da smo vam se svidili :D al ste se vi nama puno vise!
sam se vi pobrinite da nam opet dodjete sto prije...
a problem ljudstva prepustite nama!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 22:25 
Administrator

Ja maloprije stigoh iz Tuzle, nije mi zao sto odoh bio je dobar koncert a i druzenje sa Tuzlacima, super ekipa i gostoprimljiva ;)

Pozdrav ekipi iz Tuzle i Warheadu i thnx Nele na prenocistu...

Slike:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 23:27 

Insomnior wrote:
Mislim da je tu presudni faktor bila cijena ulaznice koja je sada bila za 1KM veca nego inace.

Jarane ja ne kontam neke ljude. Pa ja sam juce potrosio suigurno 50 km. Kupio od ihtija majcu za 30 km, posudio nekima pare, dao pare u pice ostalo mi pravo malo kesa na kraju. Sve one pare na kladionici odose... :cry: :D al hajd nea veze, pocemo iznova prikupljat pomocu kladionice. ima jos do bloody signa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 23:28 

Insomnior wrote:
Istina je da je bilo manje ljudi nego inace na metal svirkama u Palmi. Mislim da je tu presudni faktor bila cijena ulaznice koja je sada bila za 1KM veca nego inace. Ali smatram i da svi oni kojima je mnogo dati tu jos jednu extra marku za nastup nekog benda sa strane, vala i nisu potrebni na koncertima. To se pokazalo. Sada bar znam na koliko ljudi mogu racunati za sljedece projekte.

Sto se tice koncerta, ja bih ipak prvo pohvalio publiku. Mephisto, Opium, Cothoa i ostala kompanija, ma bili ste ludi. Svaka cast. Drago mi je da sam se upoznao sa nekim ljudima sa foruma.

MOTRIPHER - mogu samo reci da su sve prijatno iznenadili i da je "Metal Bosna" teza za jos 5 tona metala. Sarajevo, spremi se dolaze Vam...

WAR-HEAD - napravili su pravi "rat glava". Old school thrash sa death i blacke elementima samo za headbanging. Super svirka, super zvuk, super raja. Vidjet cemo mi njih jos.

Ljudi to je to. Sljedece metal druzenje u organizaciji HIDDEN THRONE-a je zakazano za 24 April 2005. BLOODY SIGN -death metal iz Francuske.

E Hata držimo te za riječ za Motripher u SA nemoj izradit matere ti.
A na BLOODY SIGN dolazim obavezno.
Pa dobra vam ta palma ovako što vidim iz slika.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2005. 23:29 

Hahaha, dobre slike skroz Ihti :D Ja taman hocu provjerim jesil stigo kuci ziv i zdrav :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]