Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 20:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 151 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 01:05 

ihti wrote:
Sta je sa ovim sto im je vec mozda i vakat :)

Hehehehehe. :lol: :lol: :lol:
Cekaju pravu osobu za zasnivanje porodice :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 01:07 

Bathory Aria wrote:
Lena_Rose wrote:
Djeca NISU slatka. Djeca su iju mala kmezava, plačljiva, kenjkava, drečava stvorenja. Šta je tu slatko? :? Ja ne volEm djecu, ježim se od beba i tako toga, i definitivno ne mislim rađati. Sve i ako ih kad budem imala, bit će usvojena.

:lol: Vidjet ću te za par godina :)
Btw, ove priče su mi stvarno smiješne, kao da smo se mi rodili odrasli i nismo nikad cmizdrili i slično. :twisted:

Nije u tome stvar. Uostalom, ja nisam ni birala da se rodim i da kmečim i cmzidrim svojoj staroj, ali zato mogu birati hoće li ili neće meni kmečiti i cmizdriti. I btw, nigdje nisam rekla da ih neću imati (ko zna šta budućnost nosi), ali ih u principu ne želim imati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 01:10 

Lena_Rose wrote:
Bathory Aria wrote:
Lena_Rose wrote:
Djeca NISU slatka. Djeca su iju mala kmezava, plačljiva, kenjkava, drečava stvorenja. Šta je tu slatko? :? Ja ne volEm djecu, ježim se od beba i tako toga, i definitivno ne mislim rađati. Sve i ako ih kad budem imala, bit će usvojena.

:lol: Vidjet ću te za par godina :)
Btw, ove priče su mi stvarno smiješne, kao da smo se mi rodili odrasli i nismo nikad cmizdrili i slično. :twisted:

Nije u tome stvar. Uostalom, ja nisam ni birala da se rodim i da kmečim i cmzidrim svojoj staroj, ali zato mogu birati hoće li ili neće meni kmečiti i cmizdriti. I btw, nigdje nisam rekla da ih neću imati (ko zna šta budućnost nosi), ali ih u principu ne želim imati.

Fakat imam osjecaj kad citam ovo da svi forumasi imaju 10 kuka iza sebe...pravo su djecije kruti i kategoricni... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 01:27 

Postoje ljudi koji vole djecu i kojima je to nešto najslađe na svijetu. I postoje ljudi koji ne vole djecu i kojima TO samo oduzima dragocjeno vrijeme. Deal with it. Šta je tu toliki problem za shvatiti? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 01:37 

Ah sad.. interesantno pitanje.. tko zna.. moram reci donekle dijelim Lenino misljenje zasad.. :) nisu mi nimalo interesantna u ovom trenutku.. :) ali tko zna.. ima vremena jos.. stignem se predomisliti X puta..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 02:07 

Location: tamo gdje gdje u polju,umjesto cvjeca,rastu mine... :P
uffff... joj,vala,sto neko rece... ne znam hocul imat ikad(ko zna sta sudina nosi),al bih jako volejla... prosto volim djecu,najsladji su mi dok jos i ne propricaju,i ne prohodaju,dok su male bebe i moze sih nosati kuda i kolko god hoces...a navecer bog malog stvorenja ustjati,buditi se ,i gubiti "Drgocjeno" vrijeme,uopc enije tako tesko,jer ste nesvjesno svjesni(:D )
da je to jedno malo bespomocno stovrenje koje ne zna drugacije zaokupiti vasu paznju...
djeca su blago ovog svijeta covjece...al isto tako ne osudjujem one koji ih niti vole,niit zele,jer neam pravo na to...i nismo svi isti,hvala Bogu...
ali ja djecu obozavaam(haman)...
za jedno ... hm... 7-8 godina,ako Bog da,volejla abih imati djecu(po mojim nekim proracunima,kad bi mi bilo najbolje,al ne bi mi smetalo ni prije ni malo kasnije)... prvo zensko,ako mi Bog ispuni zelju...
a onda... moze jos jedno 10-tak... :D
a ako nekom zlom sudbinom ne budme mogla imati vlastitu djecu,usvojit cu,jer ima ih toliko kojima je potrebna ljubav,hrana,zivot.a u sustini ga nemaju,a nisu krivi za to :(
a za one koje je strah porodjaja...pa koga nije?(zenski dio)...i strasno boli|(kazu),al ipak... isplati se ako imalo volis djecu :wink:
eto napriach s eja,al ovo mi je bolna tacka... kad se zakunem nerodjenom djecom,onda znajte da govorim istinu... ili pak goranom svojim,ili jos jednom osobom... :wink: al to nije team,hehe sorry :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 04:16 
Moderator

Mistress of Pain wrote:
Lena_Rose wrote:
Djeca NISU slatka. Djeca su iju mala kmezava, plačljiva, kenjkava, drečava stvorenja. Šta je tu slatko? :?

Aferim :D :D Bolje ih ni ja ne bih mogla opisati :lol:

ja ne znam sa kojim ste se uzrastom djece vi susretali...ziva bica koja kenjkaju samo jedu kmeze i kake su BEBE, ne djeca. ne mijesajte pojmove....nema nista sladje nego gledat dijete od godinu dana kako ucih hodati, kako se smije i pokusava da prica...nemate vi pojma, jebem vas ja...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 05:28 

ANALizator wrote:
Mistress of Pain wrote:
Lena_Rose wrote:
Djeca NISU slatka. Djeca su iju mala kmezava, plačljiva, kenjkava, drečava stvorenja. Šta je tu slatko? :?

Aferim :D :D Bolje ih ni ja ne bih mogla opisati :lol:

ja ne znam sa kojim ste se uzrastom djece vi susretali...ziva bica koja kenjkaju samo jedu kmeze i kake su BEBE, ne djeca. ne mijesajte pojmove....nema nista sladje nego gledat dijete od godinu dana kako ucih hodati, kako se smije i pokusava da prica...nemate vi pojma, jebem vas ja...

Mudro zboris Sharane! Kad sam ja cerki moje rodice mjenjo pelene... Sad je porasla, ima 6 godina, nema vise pelena :( Ma skjoz maja djeca ( 11 mjeseci do 3 i po' godine) su nesto najsladje sto postoji na svijetu! Kasnije su bitange... :D Svako ima pravo na svoje misljenje, zenama je mnogo teze kad su djeca u pitanju (zbog poroda) ali moram ovo rec Lena_Rosi i njenim istomisljenicima: Nemate pojma, sorry...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 11:38 

A majkumu,sta je toliko lose u kenkanju?To vi nikad niste plakali,pa ako jeste trebali su vas baciti u septicku jamu jel?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 12:03 

ne bih, hvala.
sloboda je sloboda, kakva-takva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 12:27 

Ravager wrote:
ne bih, hvala.

Sloboda je sirok pojam :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 12:40 

Hehehe, i bebe su djeca koliko ja znam, a ne mrzim ja samo djecu ispod 1 god. Meni su i ona to 10 odvratna...taman kad se krenu nešto furat po školi i svadjat, i onda u pubertet....bogme svakom svoje mišljenje! Ja ih ne mogu smislit a ko može bujrum...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 13:18 

Hahahaha, a sto pricate bezze, na kraju cete svi imat djecu :? Al hajd valjda nek se nesto prica...

ixxxa wrote:
Ma skjoz maja djeca ( 11 mjeseci do 3 i po' godine) su nesto najsladje sto postoji na svijetu!

zna i ovaj i panker nesto :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 14:33 

Pa naravno da ćemo imat djecu...samo ne u skoroj a vala ni daljoj budućnosti

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 16:01 

ihti wrote:
Ajde ba imamo mi (uglavnom) svi jos min. 10-15 god. do toga.
Svi cete vi do tad promijenit mnoga misljenja.

Imas TI jedno 10-15 godina da se zajebajes...Naci ces sebi curu koja je od tebe mladja 10ak godina i odlicno. Boli tebe briga, neces ih ti radjat u 35. godini nego ONA ce. Nije isto...

Ne volim djecu, posebno ne one male bebe kad se tek rode, fuj. Uopste ne znam kako da se ponasam pred malom djecom i pravo mi je glupo kad im se tepa... ja kad god bih to pokusala svako dijete bi razvalilo u plac, Hajde ono malo su simpaticna kad pocnu da pricaju al i to pada u vodu ako su tipa one djece koja ne mogu da se smire ni 5 minuta. Sa sedam-osam do 13 postaju pravo zamorni. Tek od trinaeste godine mozes s njima pomalo normalno da pricas. A da ne govorim o tome kako valja to sve trpit za vrijeme trudnoce... pa porodjaj, auch.
Al ipak planiram imat djece... jedno ili troje (dvoje ne dolazi u obzir).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 16:06 

Mistress of Pain wrote:
Hehehe, i bebe su djeca koliko ja znam, a ne mrzim ja samo djecu ispod 1 god. Meni su i ona to 10 odvratna...taman kad se krenu nešto furat po školi i svadjat, i onda u pubertet....bogme svakom svoje mišljenje! Ja ih ne mogu smislit a ko može bujrum...

My type of girl :D Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 16:37 

Ma do 30 nist vala

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 18:04 

pa et...i ne znam
hocu ak mi neko drugi rodi...
ma nemam pojma...razmisljacu za 20 god o tome...pih :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 18:29 

SYMPHONY wrote:
Ravager wrote:
ne bih, hvala.

Sloboda je sirok pojam :roll:

mislim - sloboda neženje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 18:44 

Elektron wrote:
Hahahaha, a sto pricate bezze, na kraju cete svi imat djecu :? Al hajd valjda nek se nesto prica...

Evo, jos jednom, po drugi put da se slozim... :) Normalno da cu imat djecu, samo ne uskoro (valjda :P ). Ja samo ne volim ona razmazena derista, a inace su mmi djeca sasvim ok...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 151 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]