Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 07. 2025. 13:44

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01. 04. 2005. 11:02 

ponesi u razred malo Sarina, onako kako su oni kultisti sjebali Tokijski metro...mores i ti razred konzervativne stoke :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 04. 2005. 11:06 

U mom razredu se isto provela diskusija... SVE, znaci jos 18 od 20 ljudi, se diglo protiv metala i metalaca... i sad haj ti sam ubjedi one bilmeze, koji se zadaju uz Nikotin, gdje se treba poredi sa cigaretom i u kojoj imaju citava jebena tri akorda i refren se ponavlja do besvijesti da bi moronima "lakse usla u uho", kako imaju pogresan stav i kako oni to nikad nece skontat dok sami ne dozive. Jos mi nije bilo moje Mency... a ovako svi na mene napali. Poslije nisam vise mogla trpit, samo sam izasla sa casa. KRMAD! I onda pitaju sto se ja ne druzim sa ljudima koji ne slusaju metal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 04. 2005. 14:49 

ja se uopce vise ne uzbudjujem na ikakve kritike na racun metala... kad idemo npr na gostovanje igrat kosarku i uzmem sluske i Amona npr i ovaj jedan pita da cuje i dam mu, pocne onda on i druga dva srat kako to mogu slusat, samo se lipo nasmijem i odjebem ih... slusalice back on i hf...

ne isplati se zivcirat radi idiota i njihovih komentara, njihov bed i gubitak sto ne znaju uzivat u metalu... svakom svoje i guess...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 04. 2005. 15:08 

Jebi ga, onako kada neko stane srat po metalu, osjecam se ko da sere i po meni... Neam snage da ostanem skulirana

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 04. 2005. 15:29 

Witch wrote:
Jebi ga, onako kada neko stane srat po metalu, osjecam se ko da sere i po meni... Neam snage da ostanem skulirana

potpisujem.. nalozim se odmah, ne mogu izdrzati, odmah citiram Hladno Pivo: 'i za sve seljake radit narodnjake'...posvadjan sam sa svima u razredu zbog muzike...svi seljaci... I say: Fuck them! Pojma nemaju o cemu pricaju! btw. ovo se ne odnosi samo na metal, moj razred mrzi i punk i hc i inace svu muziku koja valja...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 04. 2005. 15:30 

ima toliko idiota oko nas, zar da se za svakog nerviram? naucio sam odavno da budem skuliran na takve provokacije (takve i razne druge)...

u ostalom, to vase svadjanjem s tim ljudima je glupo jer kako ces npr nepismenom objasnit nesto sto ima veze sa pismenoscu... nikako...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 04. 2005. 19:25 

Ja licno nisam odvaljena za metalom, ali moram priznati da je to danas najkvalitetnija muzika. Do "jucer" sam mislila da su metalci obicni narkosi, ljudi bez osjecaja, kratko receno nenormalni. Ali nakon sto sam upoznala nekoliko osoba koje vole metal, i pslusala par CD-ova shvatila sam da sam bila u potpunoj zabludi. Ovo vam potpuno iskreno govori osoba koja je nekoc mrzila ovu vrstu muzike!

Profile  

Post subject: Re: Kako ljudi kritiziraju metal!
PostPosted: 01. 04. 2005. 21:52 

#Ahathoor# wrote:
JEDAN DAN SAM PRICAO SA KLAUDIJOM BENI I UPITAO JE ZASTO JE IZJAVILA DA METAL NIJE GLAZBA I DA KAKO TO LJUDI MOGU SLUSAT?
I ONA MI JE ODGOVORILA DA SAM JA PREGLUP DA TO SHVATIM I DA JE TO JEDAN OD GLUPLJIH LJUDSKIH DOHVATA STO SU IZMISLILI METAL!

...bash sam se sjetila intervjua u jednim novinama s njom...
...pitanje je bilo ...Shta mislish o metalu?...a ona odgovara...da je to izhivljavanje na instrumentima... :x
...zhena je 'pametna' do bola... pih...
...uglavnom... to mi se urezalo u sjechanje... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 04. 2005. 23:12 

Iznervirana wrote:
Ja licno nisam odvaljena za metalom, ali moram priznati da je to danas najkvalitetnija muzika. Do "jucer" sam mislila da su metalci obicni narkosi, ljudi bez osjecaja, kratko receno nenormalni. Ali nakon sto sam upoznala nekoliko osoba koje vole metal, i pslusala par CD-ova shvatila sam da sam bila u potpunoj zabludi. Ovo vam potpuno iskreno govori osoba koja je nekoc mrzila ovu vrstu muzike!

oooo iskrenosti ! Mogla si bar imenovati te osobe " koje su te izvele na pravi put "!
:twisted:

Profile  

Post subject: Re: Kako ljudi kritiziraju metal!
PostPosted: 01. 04. 2005. 23:46 

Ancientwitch wrote:
#Ahathoor# wrote:
JEDAN DAN SAM PRICAO SA KLAUDIJOM BENI I UPITAO JE ZASTO JE IZJAVILA DA METAL NIJE GLAZBA I DA KAKO TO LJUDI MOGU SLUSAT?
I ONA MI JE ODGOVORILA DA SAM JA PREGLUP DA TO SHVATIM I DA JE TO JEDAN OD GLUPLJIH LJUDSKIH DOHVATA STO SU IZMISLILI METAL!

...bash sam se sjetila intervjua u jednim novinama s njom...
...pitanje je bilo ...Shta mislish o metalu?...a ona odgovara...da je to izhivljavanje na instrumentima... :x
...zhena je 'pametna' do bola... pih...
...uglavnom... to mi se urezalo u sjechanje... :roll:

A doticna Benijeva btw.dakako shvata kako njeno cmizdrenje nije bespotrebno silovanje ionako nikakvih glasnica,unistavanje ionako malo globalne pameti i usput bespotrebno koristenje instrumenata na besmislene poruke... :shock:
Ah,kad bi ona i znala sta je muzika...grdna moja rano!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 04. 2005. 23:53 

Ma Beni whore treba brutalno silovat i od snimke napravit spot za Upickinatore.

Profile  

Post subject: ?
PostPosted: 08. 04. 2005. 04:03 

Zasto uopste obracate paznju na to sta ce ko reci i misliti o metalu?
Metal ja sam po sebi dovoljno dostojanstven i cini mi se da bi i njegovi sledbenici trebali takvi da budu.
A uostalom zasto bi se iko nervirao oko osoba koje nemaju smisla za umetnost i ukusa za lep zvuk.
Briga me!!

Profile  

Post subject: Re: ?
PostPosted: 08. 04. 2005. 13:22 

MYSTICA_LADY wrote:

A sta treba da ne obracam paznju? Normalno da obracam paznju, ali ne cinim nista u vezi toga, jest me i briga. to me nasmijava, kad maloumni stvorovi seru sebi u usta (A NEMAJU POJMA O CEMU PRICAJU)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 13:36 

that's the point... pokusati ogranicene uvjerit u nesto je mission impossible :wink:

Profile  

Post subject: Re: ?
PostPosted: 08. 04. 2005. 18:00 

MYSTICA_LADY wrote:
Metal ja sam po sebi dovoljno dostojanstven i cini mi se da bi i njegovi sledbenici trebali takvi da budu.
A uostalom zasto bi se iko nervirao oko osoba koje nemaju smisla za umetnost i ukusa za lep zvuk.
Briga me!!

Lady,otkako si se uclanila toliko si emotivno pricala o metalu i napametovala se da je to cudo,ni Einstein ti nije ravan!A oni koji na sve strane(na rijecima)pricaju o svojoj ljubavi zapravo je najmanje imaju.Tako ti je to u zivotu!Oni koji najvise vole i gotive,sute ili pricaju jako malo,sami su sebi dovoljni! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2005. 18:57 

Opium wrote:
NEki dan na casu demokratije pricali mi, ustvari oni o nacinu i slobodi odjevanja. I sad svako je reko svoje joj kad pocese protiv metalaca. Govori ova jedna: "pa kako taj fanatik moze nosat "bodlje" oko vrata, pa nije ker". Onda poce i druga neka srat i govorit profesoru (pedofilu) : "kako to da je toliki fanatik da slusa one stvari". Kad ce ona sto je ono prvo rekla: "profesore oni ludjaci se sutaju na koncertu i onaj zvuk im usi probi, ja sam tu muziku nekad u 7. slusala, ali ne moram biti fanatik. JA kad sam sluso ono kipio sam jebote. Nisu eto jedino protiv duge kose srali, ali svasta su pricali protiv metala. I u takav ja razred idem ! :cry: :evil:
Ma bjezi ba jebi ima mater zaostalu,a de mi molim te reci ko su te cure,jer sam stvarno iznerviran,pa cu rado nekog da izudaram(killerima :) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2005. 21:48 

Jadnica,odrasla pod staklenim zvonom pa me ni ne čudi ta primitiva...Ono što me čudi je to što metalci pljuju na metal grupe pa kako da metal poštuju ljudi koji ne mogu razumjeti bit metala.Osoba koja dođe npr. u Barhanu il pred akademiju,nije bitno,može samo čuti kako je ova ili ona grupa sranje...
Poštujte metal pravce iako vam možda neki ne leže...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2005. 22:02 

Demonologist wrote:
Jadnica,odrasla pod staklenim zvonom pa me ni ne čudi ta primitiva...Ono što me čudi je to što metalci pljuju na metal grupe pa kako da metal poštuju ljudi koji ne mogu razumjeti bit metala.Osoba koja dođe npr. u Barhanu il pred akademiju,nije bitno,može samo čuti kako je ova ili ona grupa sranje...

Nu metal shit rulez! :D :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2005. 22:37 

ixxxa wrote:
Demonologist wrote:

Nu metal shit rulez! :D :lol:

New metal ne postoji koliko ga god pokušavali utrpat u metal.Ako im se naziv new breed ne sviđa nek izmisle drugo ime...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2005. 22:51 

Demonologist wrote:
New metal ne postoji koliko ga god pokušavali utrpat u metal.Ako im se naziv new breed ne sviđa nek izmisle drugo ime...

Haj onda ovako da pitam, nije provokacija nego mi fakat nije jasno, gdje onda spada new breed ako ne u metal? da nije u rock? helooo, slipknot... ako nije ni to onda je neki nedefinisan-i-nigdje-ne-pripada muzicki pravac? :roll:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]