Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 17:00

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 02:53 

...a zar vi niste primjetili da je citav svijet ustrojen nametanjem...okovi slobode dragi moji, ne pucajte glavama puno... ko je htio doci dosao je, da li zato sto obozava naku muziku ili cisto zbog podrske ili da pokupi neku ribu ili da se napije itd je nebitno... ko nije dosao, nije dosao zato sto je odlucio tako i kraj brorbe... diferencirati tudje postupke je za kurac... fanatizam ili ne, u svakom od nas se nalazi fanatik i tu je kraj borbe...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2005. 03:29 
Moderator

ja doso, napio se, nisam pokupio nikakvu ribu, izbengo se...meni dobro...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 04. 2005. 02:09 
Administrator

Pa svejedno je bio to nogomet ili metal ili sta trece. Svaki oblik fundamentalizma ili napadanja drugog sto nije uradio nesto sto je tebi primarno je idiotizam.
Recimo na nogometnom forumu bi bila obrnuta situiacija: Gdje ces na koncert pored istorijske utakmice i slicno, sto je isto sranje..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 04. 2005. 16:04 

kao sto ti rekoh hule, previse se brines oko toga.ljudi koji su imalo "svjesniji" nece te osudit jer nam je svima data mogucnost izbora i valjda se tudji izbor treba postovati pa makar i ne bio po tvom (u ostalom i nema veze s tobom sta neko drugi odlucuje...) ;)

Profile  

Post subject: Re: Metal fundamentalizam
PostPosted: 02. 04. 2005. 16:02 

rock wrote:
Ja sam protiv svakog oblika fundamentalizma odnosno pretjerivanja u svemu, pa tako i sto se tiche metala i slicno. Ona tema povodom Krv koncerta u Visokom kad su se neki usudili reci da nece doci na konc jer ce gledati utakmicu, a onda su se digli svi protiv njih :x

Pazi,za mene to nije 'Metal fundamentalizam' nego ljubav prema metal muzici :idea: I protiv toga nemam nista.Jer po tome se i metal razlikuje od drugih muzickih pravaca - gde si ti video tolike/takve fanove ('die-hard fans' sto bi se reklo) kao u metalu?
Ne znam kakva je utakmica bila (verovtno neka bitna),ali te ljude (koji su ostali da gledaju utakmicu) bih ih ili zajebavao (umereno,iz zajebancije;a ne ono:"Jebem ti @#$%**&,sto nisi bio :x "),ako su u pitanju osobe koje i ne vole toliko metal (culi su 2-3 benda) ili,ako su u pitanju ljudi za koje verujem da stvarno slusaju metal,bi...ne znam...ali razocarali bi me :(
Dobro,opet sve to zavisi (moj stav prema tome) kakav je koncert bio u pitanju (veci/manji,strani/domaci bend,prvi put da ih gledam/100-ti put vec da sviraju,da li ja to slusam/ne slusam...) i kakva je utakmica bila u pitanju.Ako je npr. koncert nekog meni ne toliko znacajnog benda (koji i ne slusam),a Jugoslavija (odnosno SCG) igra neku bitnu utakmicu i zvali su me drugovi da gledamo to,onda bi verovatno ostao da gledam utakmicu :) Ali bih verovatno posle utakmice otisao makar na kraj koncerta...osim ako se ne bi previse napio :twisted:
Ali to se retko desava (da ne odem na neki koncert) i uglavnom je to zbog para,a ne utakmice.Zato sto ja stvarno volim da idem na koncerte,cak i onih bendova koje ne slusam - npr. bio sam na Gorgoroth-u kad su bili jesenas u Beogradu,iako ne mogu za sebe da kazem da ih slusam.Ali ipak znam da sviraju metal i to mi je dovoljan razlog da odem na koncert.

Kazem,sve zavisi koliko je tim ljudima stalo do metala.Ako mu je vise stalo do utakmice - OK,njegova stvar.Nikom ja sad ne bi jeb'o mater ako nece da ide na neki koncert na koji cu ja ici.Sta sad - covek vise voli utakmicu od metala i jebi ga ( :roll: ).Ali sledeci put cu znati koga da racunam za neku svirku,a koga ne :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 04. 2005. 16:05 

moras bit svjestan da postoji razlika izmedju "ljubavi prema metalu" i "fundamentalizma u metalu" ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 04. 2005. 18:02 

Nisam bas neki fanatik, ali bez fundamentalizma metal svijet bi bio puno jadniji.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]