Eclipse wrote:
Kazem ja da su metalci iz vecih gradova strasno razmazeni i da ih treba tuci.

ok evo par reci i od mene!
napokon da nesta so sam pokrenuo nije otkazano

)
kao prvo mali problemi sa ozvucenjem (ako zelite da nesta organizujete trazite ljude koji znaju a ne kao ja ko nezna pa onda placate duplo ozvucenje)!!
Koncert pocinje tek posle 22h jer u Doboju ljudi dolaze malo kasnije!
publika je vecinom Punk usmerenja , nema bas preterano puno metalaca ali u svakom slucaju prodano je oko 78-80 ulaznica i najmanje 10-15 ulazaka bez ulaznice i svi ti ljudi su upoznati sa pravim metal bendovima i verujte da nisu ostali ravnodusni!
u svemu jako zanimljiv broj!
Necrophilisma: neznam zbog cega se o ovom bendu malo prica ali su svirali jebeno !!
verujte da ovaj bend itekako zasluzuje paznju!
svaka cast momcima ono sto su odsvirali i pokazali bilo je za najvisu ocenu , pravi Brutal Death metal masakr!!
Agonize: sta reci i o njima , jako precizno i odlicno odsvirano!
hata idalje ostaje Mali-Veliki djavoljak i pokazuje da itekako zna sta treba da radi!
Agonize itekako ima sta da kaze i pokazuju zbog cega su u vrhu BiH scene!!
Tiho je pokazao sta znaci rasturiti bubnjeve kao i sejo , ovaj sto je sedeo i kao nastimavao ton je rekao , Jebote bog ovi ne da sviraju bubnjeve vec rasturaju

) a inace slusa narodnjake i obicne rock stvari , ali ne da je bio odusevljen svirkom vec je rekao da toliko umijeca i preciznosti kao i energije nije video nigde

) pa jeli metal nesta najbolje ili ne

)
Male probleme su nam zadali policija koja je trazila da se smanji , ali kada su se odmakeli koncert je nastavljen i kada je sve bilo gotovo oni su opet dosli ali vise nije nista bilo!
Jebo ih papa i dan tuge, ovo je bio koncert namenjan papi da lakse udje u Pakao jer onakvi ljudi ne idu u raj , vec ih djavo cuva za sebe oni imaju najljepsi ukus u kljucavoj bacvi!!
svaka cast ljudima iz Zvornika i Tuzle sto su dosli , za takve poteze nemam reci!
eto ovo je proslo , Doboj sigurno NIKADA nije imao prilike da vidi ovako nesta , i nastavlja se , jer vec za 2 sedmice verovatno ce nastupiti Silent Kingdom i Eternal Eclipse , ali o tome za 2 dana!
jer cilj je da se ljudima pokaze da metal itekako zivi i da se radi , a i da mladi ljudi mogu da odaberu svoj put

)