Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 16:52

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Zasto tako?
PostPosted: 08. 04. 2005. 06:18 

Upravo sam bila na nekom forumu gde toliko pljuju metal da sam poludela!!!
Zar je moguce da se onake gadosti pisu o nama!!!???
Nemogu da verujem!!
To su raznorazne kletve,psovke nevidjenih reci....
Uzas ja se samo pitam ako su se ljudi poceli svadjati oko muzike,kuda to vodi!!?
Uskoro cemo voditi ratove zbog muzickih opredeljenja!!!
Ja se izvinjavam ovo ocito nije neka tema za diskusiju,ali morala sam to da podelim sa vama,koji ste ipak deo mog sveta....(if you know what I mean..) :evil: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 07:15 

Dobro si skontala... Ljudi se plase onog sto ne poznaju...
Jebo ljude... Ja sam zbog muzike posvadzan sa citavim svojim razredom, mamu im jebem svima, toliko su konzervativni i zatvoreni u svoje male umove kojima upravlja TREND, da ne shvataju koliko su zapravo glupi...mislim, moj razred je extremno konzervativna grupa zaludjenika 'modernih' stvari, ali ja ne posustajem, borim se protiv gamadi! :D Ma zaboli me sta oni pricaju, nisu kompetentni da uopste komentarisu, fuck them!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 07:56 

tako ti je to, svugdje :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 09:54 

ixxxa wrote:
Ljudi se plase onog sto ne poznaju...

deja vu totalni.. idem pisat reply da to kazem i vidim vec si napiso. Potpis...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 11:23 

Trebamo ih sve zapaliti...Ma briga me,neka pisu..Vazno je da su oni nama glavni ovdje na kanalu :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 12:44 

Apsolutno ne obazirem pažnju na ljude koji pričaju o nečemu o čemu nemaju pojma. Haj da nešto kaže neko ko je fakat upoznat sa onim o čemu priča, ali i tad bi sve bilo stvar izbora i mišljenja. Mystica, ne obaziri se na to uopšte, da mi metalci dobivamo po 10pf za svaku riječ protiv nas, pa jebo majku, bili bi milioneri. Samo hladno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 12:46 

Bene Dzezerit wrote:
Apsolutno ne obazirem pažnju na ljude koji pričaju o nečemu o čemu nemaju pojma. Haj da nešto kaže neko ko je fakat upoznat sa onim o čemu priča, ali i tad bi sve bilo stvar izbora i mišljenja. Mystica, ne obaziri se na to uopšte, da mi metalci dobivamo po 10pf za svaku riječ protiv nas, pa jebo majku, bili bi milioneri. Samo hladno...

milioneri? fuck that, bili bi multi-fucking-trilijarderi...ne znam postoji li taj broj, ali znas sta hocu da kazem... :wink: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 17:58 

O ovom se na ovaj ili onaj nacin pricalo milion puta ovdje,ali svejedno treba ponovo reci nesto o tome :D
Treba biti "zicu" za slusanje metala/rocka,onaj ko to nije sposoban ili je nema,koji nije u tom svijetu i vidi ga samo izvana(a iz te perspektive mu djeluje ekscentricno)osudjuje to sve,a zapravo su ti svi gori koji u toj fasadi glume kulturu,a iznutra idioti!Ljudi,zapravo,imaju sklonost da osudjuju ono sto im je nepoznato...i umjesto da se povuku i sute,oni seru! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 18:18 

Eh, opet oni.. :) Samim tim sto ste metalci/ke pripadate jednoj sasvim drugoj sferi.. normalno da cete imati drukcije svjetonazore, preferencije.. u ocima drugih uvijek ste otpadnici zato sto pripadate odredjenoj subkulturi, devijaciji opcevazece kulture.. ali ove generalizacije su glupost teska.. sad tko god ne slusa metal je idiot..? ne moze to shvatiti sta li pa pljuje samo po vama..? glupost.. vi ne radite isto jel..? svaki vid generalizacije je pogresan tako i ovaj.. normalno da je nekome 'cudno' vidjeti metalca/ku, pentagram furke, kosa do pola dupeta, smatraju vas narkomanima.. isto tako, odvaljuje se neko na Mitra Mirica primjerice, ah, moron, debil, retardos, ograniceni saner i sl.. ah.. tuzne mi sudbine.. sta vas zaboli za to.. ako ste se vec opredijelili za metal, opredijelili ste se automatski i za ovaj nacin omalozavanja ako hocete.. prema tome dosta cmizdrenja.. serete i jedni i drugi na ove druge iz razloga sto ste toliko razliciti i ne zelite prihvatiti mogucnost kompromisa vec svijet gledate crno-bijelo - ja metalac, ja zakon, on nije, on debil, ne shvaca me, jadan ja.. nidje veze.. svijet ne radi po tim nacelima zalim stvar.. bas pricam s ixxxom o ovome sinoc, on je jos schoolgirl, nesiguran u sebe, zeli osjecati da negdje pripada pa zato ima tako agresivan stav (kao i 80 posto vas uostalom), nego rekoh njemu vecinu toga i znam da je tako jer sam i sam to prosao.. e sad to sto on to nece priznati je druga stvar.. metal je vazda bio subkultura, niti bi ja zelio da ikada bude ista drukcije.. live with it..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 18:20 

Eh vako to izgleda kad pocne kakit jean reper... :lol: Ya know it Arch, oh yea! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 18:36 

A zaboga, sto vi meni nikako niste jasni.
Sta te briga sta misle o tebi?Sta te briga sto imaju predrasude?
Njihov problem, zar nije?
Ti gledaj svoja posla, slusaj sta hoces, hodas kako hoces, koga briga sta neko tamo misli.Ako je nekome stalo da te upozna gledat ce te kao osobu (dobru ili losu) ali nikada kao "metalku".Bar bi trebalo da bude tako.Ja nisam cula da se ljudi dijele na hip-hopere, ravere, rockera...
Ljudi se dijele na dobre i lose.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 20:36 

They laugh to me coz I'm different. I laugh to them coz they all are the same

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 20:42 

...i'm laughing all the time...

na kraju se svede na to kako najljepse ovu jebenu krizu od zivota provesti... previse dozvoliti drugim ljudima da ti skrecu tok je lose, isto tako reagirati na necije ispade o vasem izboru je nepotrebno gubljenje zivaca... boli me kurac...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 21:08 

a boli te kita sta kreteni seru...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 21:22 

to sam i ja htil rec...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 22:44 

X3M_3K wrote:

Kako dobro receno!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 22:48 

Archangel wrote:
Eh, opet oni.. :) Samim tim sto ste metalci/ke pripadate jednoj sasvim drugoj sferi.. bla,bla...cenzura...predugacak post...bla,bla... bas pricam s ixxxom o ovome sinoc, on je jos schoolgirl, nesiguran u sebe, zeli osjecati da negdje pripada pa zato ima tako agresivan stav (kao i 80 posto vas uostalom), nego rekoh njemu vecinu toga i znam da je tako jer sam i sam to prosao.. e sad to sto on to nece priznati je druga stvar.. metal je vazda bio subkultura, niti bi ja zelio da ikada bude ista drukcije.. live with it..

Ne radi se o mojoj potrebi da negdje pripadam, nego o cinjenici da ljudi ne znaju ko sam i kakav sam, a osudjuju me! Bolio bi me k. u normalnoj situaciji, navikao sam, al kad ti jos i raja iz razreda (nakon 3 godine 'prijateljstva') pocne srat...kako da nemam agresivan stav? Vrijedjanjem muzike koju slusam vrijedjaju mene!!! :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 23:33 

Ah.. dobro.. I give up, osjecaj se uvrijedjen onda, eto.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2005. 01:04 

Location: tamo gdje gdje u polju,umjesto cvjeca,rastu mine... :P
Quote:
X3M_3K (citat):

potpis

onaj,sta htjedoh reic....ma boli me taki za to sve......al fakat...nema problema s tim,dokako sam prestalal s extremnim crnajckim stilom(i to zato sto sam skotnala d amogu muziku slusati i bez toga i uzivati u njoj)....prije je bilo ne moguce u janvom prevozu biti a da ne budes proglasen svacim...sad me boli taki...al fakat...niko me ne dira(ne smiju :lol: ),niti ja kog adiram....stay away from me,and i'll stay away from you...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2005. 18:45 

Ma treba svu tu gamad popalit :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]