Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 00:27

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 169 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2005. 20:04 

You scored as Buddhism.

Your beliefs most closely resemble those of Buddhism. Do more research on Buddhism and possibly consider becoming Buddhist, if you are not already. In Buddhism, there are Four Noble Truths: (1) Life is suffering. (2) All suffering is caused by ignorance of the nature of reality and the craving, attachment, and grasping that result from such ignorance. (3) Suffering can be ended by overcoming ignorance and attachment. (4) The path to the suppression of suffering is the Noble Eightfold Path, which consists of right views, right intention, right speech, right action, right livelihood, right effort, right-mindedness, and right contemplation. These eight are usually divided into three categories that base the Buddhist faith: morality, wisdom, and samadhi, or concentration. In Buddhism, there is no hierarchy, nor caste system; the Buddha taught that one's spiritual worth is not based on birth.

Buddhism

71%
atheism

63%
Satanism

63%
Judaism

50%
agnosticism

46%
Paganism

46%
Hinduism

42%
Christianity

33%
Islam

25%

SVASTA!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 00:08 
KoldVoid wrote:
Aj uzmi test da bas vidimo kolki si vlasina...da se ne krije mali balija u tebi :lol:

Zanimljivo :?: :?: :?:
81%
Buddhism

71%
Christianity

67%
Hinduism

67%
Islam

50%
Paganism

33%
Judaism

33%
Satanism

21%
agnosticism

13%
atheism

4%

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 00:51 

Location: tamo gdje gdje u polju,umjesto cvjeca,rastu mine... :P
ixxxa wrote:
diokhan wrote:
hahaa,ma bio si ti meni sumniv od pocetka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kad popi onu kahvu s malo secera znala sam ja :lol: :lol: :lol:

ne ne...vidis...ja sam pio kafu...pa ti kako hoces... :lol: :lol: :lol:

a de slozimo na kavu? :lol: :lol: :lol:
ja castim ovaj put hahaha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:05 

You scored as Satanism.

Your beliefs most closely resemble those of Satanism! Before you scream, do a bit of research on it. To be a Satanist, you don't actually have to believe in Satan. Satanism generally focuses upon the spiritual advancement of the self, rather than upon submission to a deity or a set of moral codes. Do some research if you immediately think of the satanic cult stereotype. Your beliefs may also resemble those of earth-based religions such as paganism.

Satanism

71%
Islam

63%
Buddhism

58%
Judaism

46%
agnosticism

42%
atheism

38%
Hinduism

29%
Paganism

8%
Christianity

0%

Ja se zijanila.......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:07 

You scored as Islam.

Your beliefs are most similar to those of Islam. Do more research on Islam and possibly consider taking the shahadah and officially becoming a Muslim, if you aren't already. Despite the actions of some - who go against the teachings of Islam - Islam is a religion of peace; the word "islam" means "peace through submission to God." "Muslim" means "one who submits to God." Islam is the third of the three Abrahamic faiths, and it shares much with Judaism in Christianity; its differences are the acceptance of Muhammad as the last and final prophet, and the oneness of God - in other words, that Jesus, though he was a revered prophet, was not in fact God, and only one God exists. Apparently the Taliban could not read (though their name means "students"), because the Qur'an states that men and women are equal as believers, and that all believers should be educated and seek knowledge. Modesty in dress and behavior is required in Islam for both men and women to preserve the values of society and move the emphasis from superificial appearance to intelligence, knowledge, and God.

Islam
79%

agnosticism
75%

Satanism
63%

Buddhism
58%

Paganism
58%

atheism
42%

Judaism
33%

Hinduism
33%

Christianity
25%

Čuj islam!Ne vjerujem u boga,a još sam i vlah... :shock: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:09 

A i ja postadoh satanista....ccc

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:10 

hahahha a ja 100% sotonista :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:12 

Mistress of Pain wrote:

nije bona,ti uvijek bila,samo nisi znala do sad :lol: :lol: al na srecu imamo ovaj test da nas prosvjetli :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:12 

Mistress of Pain wrote:

Hahaha!Ima nas svakavih...Zovite me Abu-Ivan,od sada! :wink: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:16 

Hihihihihih :lol: :lol: Abu-Ivan....sobra ti ta :wink:

diokhan wrote:
Mistress of Pain wrote:

nije bona,ti uvijek bila,samo nisi znala do sad :lol: :lol: al na srecu imamo ovaj test da nas prosvjetli :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Ma vala pravo da ti kažem ne osjećam se nešto previše prosvijetljeno, al et izgleda da moram od večeras počet 'ritualirat' :wink:
Imal odje koji sataniste da me uputi u to? Ja tek saznala pa nisam baš upućena...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:17 

Demonologist wrote:
Mistress of Pain wrote:

Taman abu- Ivane da izliječiš kuranom ove nevjernike,a mogao bi im i skinuti sihire i pogledati u kašike,a možda i u grah!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:18 

LEJNA wrote:
Demonologist wrote:
Mistress of Pain wrote:

Taman abu- Ivane da izliječiš kuranom ove nevjernike,a mogao bi im i skinuti sihire i pogledati u kašike,a možda i u grah!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ma sve,al po vrlo povoljnoj cjeni molim :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:20 

diokhan wrote:
LEJNA wrote:
Demonologist wrote:
Mistress of Pain wrote:

ma sve,al po vrlo povoljnoj cjeni molim :D

Ma ja ne treba nam više vidovita Džemila,a ni proročica Kleopatra :lol: :lol: :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:22 

niko nam vise ne trab,sad je tu abu-Ivan vas cjenjeni istjerivac shejtana,prorok,gled au sve u sta se gledati mzoe,i mozete mu vjerovati 100% i sot je jos bolje...valjda ce raja s foruma dobit jos malo i popusta :wink: meni bi pod hitno trebalo...kad mogu da najavim dolazak?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:22 

A mere bit da je na mene ko bacio sihire za ovo sotonističko....
Ja pik prva kod Abu-Ivana na sesiju!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:32 

diokhan wrote:
niko nam vise ne trab,sad je tu abu-Ivan vas cjenjeni istjerivac shejtana,prorok,gled au sve u sta se gledati mzoe,i mozete mu vjerovati 100% i sot je jos bolje...valjda ce raja s foruma dobit jos malo i popusta :wink: meni bi pod hitno trebalo...kad mogu da najavim dolazak?

Bez brige Abu-Ivan je troo!!!Dobijam termin na televiziji 99!Izbacili su cak i vidovitu Bebu.Sto se termina tiče,SABUR,al obećavam da će biti termina svaki dan prije akšama...alahmanet i poselamite kod kuće :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:34 

A jel ono jedan poziv-jedno pitanje?
E onda moram dobro skontat šta tačno da te pitam... :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:38 

Demonologist wrote:
diokhan wrote:

Bez brige Abu-Ivan je troo!!!Dobijam termin na televiziji 99!Izbacili su cak i vidovitu Bebu.Sto se termina tiče,SABUR,al obećavam da će biti termina svaki dan prije akšama...alahmanet i poselamite kod kuće :lol: :lol: :lol:
hocu alejku mu selam... evo te selami i tetka sabira,kaze d ase raduje,mrzila je onu bebu...eto zdrogovorit cemo se jos... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:42 

Mistress of Pain wrote:
A jel ono jedan poziv-jedno pitanje?
E onda moram dobro skontat šta tačno da te pitam... :lol: :lol: :lol:

U mene mi hanuma evo poručuje da moreš postavit dva pitanja preko štele!!! :lol: :lol: :lol: ,al nemoj ufatit fursat :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 01:44 

diokhan wrote:
Demonologist wrote:
diokhan wrote:

hocu alejku mu selam... evo te selami i tetka sabira,kaze d ase raduje,mrzila je onu bebu...eto zdrogovorit cemo se jos... :)

Reci tetki Sabiri da dobro pripazi muža,jer hoće da šara ponekad :lol: :lol: :lol: i to sluti fukaraluku čitavoj familiji :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 169 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]