LEJNA wrote:
VladEmir wrote:
ko sere i veli da nikad nece iako nije probo je FAKAT GLUP.
Ej Libijo mogla bih zažmiriti i napraviti se da ovo nisam vidjela,al eto neću!

Ja recimo nisam ništa srala o tome tipa štetnosti itd,samo sam rekla da nisam nikada probala i ne vjerujem da ću,kad nisam do sada sa svoje 23 godine onda sumnjam.Stvar izbora.Ako misliš da ljudi,koji ne žele da probaju su glupi onda si u velikoj zabludi,neko bi mogao reći i obrnuto da je glup onaj,koji to radi,ali mi ne pada napamet,jer ima ljudi,koji to rade i izuzetno ih poštujem kao osobe i ne mogu reći da su glupi,pa malo razmisli,pametan si i sam ćeš skontati da je tvoja izjava bezveze...

Bez ljutnje,mi bar možemo reći jedno drugom šta mislimo,jel tako?
pazi, "ko sere..."

Problem je da ljudi stigmatiziraju pusenje trave do te mjere da "nebi" probali. A svi se odiru alkoholom. E sad kao iskusan travar i ne sitan alkos moram rec da su tri cokalja konjaka mnogo losiji film od jedne dzoje.
Nadalje, mislim da ljudi jednostavno ne shvataju da postoji jedna ogromna crta izmedju trave i narkotika. Travu svako moze jednom probat, imat malo interesa i zelje za zivotom za te tri sekunde, i bacit zavazda. Ne kosta, nema popratnih efekata, nema razloga zasto ne, to je moje glediste na situaciju. Doduse ja sam jedan od onih koji u jednom vjeku zele probati ama bas sve osim perverznih seksualnih aktivnosti