Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 01:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 112 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 00:27 

pa obje lutke su za frajere. :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 01:16 
Moderator

Ravenlea wrote:
pa obje lutke su za frajere. :lol: :lol: :lol:

taj ti je bio dobar... :wink:

nego Juka, ja mislim da je tebi čak potrebnija lutka na napuhavanje, imaš ti razloga za to, kroničnog i patološkog :shock: :shock:

"...gađenje od prljavštine može biti tako veliko da nas spriječi u čišćenju - u 'opravdavanju'..."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 01:46 
A jel! Ne znam ja ko ovdje ocigledno pati!

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 01:58 
Moderator

haj vidjećemo ko će patit (od lobotomije kad te i ja i9 čile i toma svi skupa deportujemo :lol: :lol: :wink: , nevermind igi pope!)
ne patim ja koliko me zaboli ko šta misli i šta misli, a ti to dobro znadeš....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 17:13 
haha

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:07 
Moderator

a ja se mogu kladit da i zenske bacaju ko lude,al nebi priznale ni pod vjesalima

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:11 
Moderator

čuj nebi priznale, pa naravno da nebi, jer onre moraju uvijek ispast fine i nepokvarene, a uistinu su najveće drkadžije. :lol: :lol: :wink: šalim se, pomalo, nisu najveće, al su najmaštovitije dok bacaju!
dan kad a ženske budu priznale sve onoi što su radile a krile su od nas ostalih,tj.muških, biće dan kada će se ljudska egzistencija pržit na laganoj vatri i roštiljat!

nedo bog da one priznaju šta rade, mislim da bi bilo morbidnije i gore neg što ja to mogu zamislit!a svašta sam vidio!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:11 

Location: tamo gdje gdje u polju,umjesto cvjeca,rastu mine... :P
ti se kladi ako smijes....a kolko je to preporucljivo....eh... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:16 
Moderator

žene su najstrastvenije u osveti i ljubavi!

Žene posjeduju nešto što se zove LAŽNI STID.neki od vas će znat na šta mislim, a za ostale:sve što muškarce boli kurac i sve što ih nije stid uradit u javnosti, to je suprotnost od LS!
jest jest, postoji Lažni stid, i vi ga imate moje dame!ništa osobno... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:19 

jest,jest,postoji mozak,a vi ga nemate gospod!nista osobno ... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:25 
Moderator

ja barem znam o čemu pričam i nisam toliko zadrt u sebe i svoj ponos, i mizoginizam, da ne uvidim da muškarci imaju jednako "lijepe strane" kao i žene, al haj mi dokaži da nemate lažni sram?!!haj,...i to za mozak, molim te, budimo realni, ti koja meni tako kažeš na osnovu jedne osobne zamjerke jer sam vas "razotkrio", misliš da imaš malo mozga?tebi je lobotomija urađena na rođenju jer si od rođenja rođena slijepa.
evo vidiš, ja nisam vrijeđao tvoj intelekt, jer ga i nemaš!e vidiš a ovo je bila šala, koje vi ženske slabo razumijete jer imate šta?--Lažni sram!
ne želim da se raspravljam sa aktivnim feministkinjama jer bi mogo dobro najebat kada me uhvate i pretuku jer su glomazne i nabildane i veoma muškobaste! :lol: :lol: i neobrijanih brkova!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:25 
Moderator

saad ga sjebaaaa...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:29 
Moderator

a čekaj jel diokan džingis khan muško iliti žensko?da znam jel mi muško il žensko sere!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:30 

i koje sad od nas dvoje shvatio ozbiljno i rastreso se ko nejebana kucka? haha
ma andro moj,ando...ja ti samo oept mogu reci... a ponaljacu to kolko god treba.... geta sence of humor :) jer ti ga nemas,iako mozda mislis da imas...i jednostavno si ili razmazeno najmladje djete,il te je neko duboko povrijedio,pa si tako negativno nastrojen prema svima,osim,kako sam kazes"prema onima koji to zasluzuju " :wink: mozes pokusavati do sutra :D isprovocirati me neces,jer ja svve sto radim radim iz zajebancije a to sto ti to ne kontas,nije ba moja stvar :lol: meni je preinteresantno da vidim kako se uvijek lahko raspalis i pises te komentare ko da sam ti svu familiju pobila...a pritom sam samo navela jednu cinjenicu,kao i ti :wink: no,whteva :D
samo ti...zanimljiv si mi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:31 

ma zensko ba,zensko
a gluho bilo... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:48 
Moderator

:D :D :D :D

nemogu niako da skinem smiješak sa lica, jednostavno si me malo nasmijala...nie to lako!jer kako kažeš nemam smisao za humor!jebat ga, nije se imalo para a kamol humora!bijeda ti je kod mene!

ali mislim da se moj i tvoj humor sigurno razlikuju, nisam tip koji se raduje nekim dječijim vicevima, prerasto sam to, i nisam ni najmlađe nijete u famaliji, nisam si to nikad mogo priuštit,čemu imam burazera :lol: ;ali sad ozbiljno, vi mislite da mene možete raspalit bilo čim?i pravite se kuleri nakon što vam ja postam onaki fino?glumite ovdje neke kulere koje eto boli za sve i imate svoje mišljenje i svoj stav, bogu hvala ne odstupate od svojih principa (jer ih ionako nemate, radite kako vjetar dune), i konačno shvatite:mene nije uvrijedilo ništa niti će jer nisam slab karakter da me isprovocira neko ko mi mleje preko neta.uživo se to radi, znaš fino mi priđeš i predsaviš se, upoznamo se, pa mi onda reci sve fino u lice da se mogu nasmijat lijepo i pokazat koliko zuba imam :lol:
vaš humor ima tumor!encefalitis! :wink:
al m je barem drago što mi je žensko to sve reklo!da je muško bilo osjećao bih se uvrijeđenim, al u kurcu!
mislim da net nemože prikazat izraz lica čovjeka kad ovo piše pa nemožeš skontat jesam li se ja šalio, samo moš nagađat!

ja se uglavnom rugam ljudskoj gluposti i absurdu u kojem se nalazi!
tako da mi je ovo hobi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:54 

eo,naslucjuem po tvom zadnjem postu,da ipak nismo toliko razliciti koliko mislis...a sto se mene tic,eja cu ti u svako vrijem prici i reci ti sve sto sam rekla i ovdje u lice... i bas cu prebrojati kolko zuba imas :wink:
a znamd,da ne mozes covjekovo lice vidjeti kad pise komentar na forumu ba :| i zato ne znas ni dal se sali ili ne...
kako god ja trebala protumaciti one smjehuljke gore,bilo da je to opet bila zajebancija ili ne,bar mi je drago sto si poceo psot smjeskom,hahah,da se ja ne moram mrgoditi opet... a ja ti ope tkazem,zanimljiv si mi kad se raspizdis :)
to je sve,over and out... bye :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:57 

ma ti si klinac i dokazat cu ti to.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 16:58 
Moderator

:D :D :D :D :D

fino diskusija,...nismo mi različiti, uvijek je fino s nekim ko ti sve kaže...

a vidim da je tebe teško ispizdit, moraću se vala bolje potrudit, naću načina :lol: :lol: :wink: just kiddn!
a jesam se vala raspoizdio, nisam mogo ni da jedem a da ne mislim koliko me je raspizdila, to samo ona može tako :wink: :D , još me bubrezi i srce boli :x :x al prestaće to ... valjda!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 17:50 

pa ne smijes biti zivac...
pogotovo ne na forumu. :D

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 112 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]