Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 04. 07. 2025. 05:14

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Silent Kingdom / Monument 23.04 Doboj
PostPosted: 18. 04. 2005. 21:16 

Walk Records predstavlja:

23.04.2005 Doboj

Silent Kingdom - Black Metal - Sarajevo

Monument- Death/Thrash Metal- Banja Luka

Ulaz od 20:30 h!
Cena Ulaznice: 4KM
Mjesto: Klub "Rupa" ( preko puta Gimnazije)! Doboj!

Nastavljamo sa koncertinim aktivnostima :))
Nakon dugo vremena Silent Kingdom je ponovo koncertno aktivan , uvjerite se zbog cega jedan od najjacih bendova BiH ( a i sire )!

Na koncertu ce se moci kupiti samo izdanja WALK Records!

Profile  

Post subject: Re: Silent Kingdom / Monument 23.04 Doboj
PostPosted: 19. 04. 2005. 14:38 

WALK wrote:
Walk Records predstavlja:

23.04.2005 Doboj

Silent Kingdom - Black Metal - Sarajevo

Monument- Death/Thrash Metal- Banja Luka

Super! Nadam se da ce svirka proci ok, samo sto ja stvarno ne bih napisao Black Metal pored Silent Kingdom-a :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2005. 15:25 

Mozda bi ipak bilo bolje da se nadje (ako je moguce) neki drugi prostor jer ono je stvarno premalo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2005. 21:02 

immortal_bliss wrote:
Mozda bi ipak bilo bolje da se nadje (ako je moguce) neki drugi prostor jer ono je stvarno premalo.

ma trenutno je nemoguce , ali u taj prostor moze da stane sigurno preko 140 ljudi ( sklonile bi se stolice i stolovi) ali kao sto si i sama vidjela nije bio prepun , mada solidno napunjen!
znaci ako dodje preko 140 ljudi to bi bilo odlicno i onda bi se svojski potruili da nadjemo veci prostor :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2005. 00:46 

Ma bilo je dobrota,vjerovatno najjaci koncert Silent-a sto se zvuka tice,samo mi je krivo sto je walk puko sto se love tice jer je bilo malo ljudi.Jebga
Monument je odlican uzivo,tako da ih uskoro ocekujte i u SA

jos jednom:Walk,hvala ti najveca kako za Doboj tako i za Tuzlu,legenda si ziva!pozdrav

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2005. 02:21 

heh, bio i ja tu, pozdrav za nightwinga i ostatak kingdoma, monument i walk-a

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2005. 23:51 

aphazel wrote:
Ma bilo je dobrota,vjerovatno najjaci koncert Silent-a sto se zvuka tice,samo mi je krivo sto je walk puko sto se love tice jer je bilo malo ljudi.Jebga
Monument je odlican uzivo,tako da ih uskoro ocekujte i u SA

jos jednom:Walk,hvala ti najveca kako za Doboj tako i za Tuzlu,legenda si ziva!pozdrav

Evo par reci i od mene!

Sto se tice Samih Bendova :
Monument- Bend me prijatno iznenadio!
cuo sam da su dobri , i sada su me uvjerili u to, nadam se da ce bend nastaviti sa trudom i da ce postati sve jaci! a i dace zasvirati po celoj BiH i ostalim ex-Yu drzavama :)) momci sviraju jako dobro i uzivo izgledaju ubedljivo!

Silent Kingdom- Nakon toliko vremena ne sviranja ponovo jedan duzi koncert!
sta reci o ovim Momcima , Jebeno dobro. momci su odradili jako profesionalno svoj posao, bice i snimak na VHS ( a vjerovatno i na cd) pa ce se ljudi uvjeriti u njihov kvalitet! One Baklje i Bljuvanje vatre daje jos jednu novu dimenziju Silent Kingdom-u!
Ljudi u Visokom ce vidjeti da je vreme koje je Silent Kingdom proveo ne svirajuci napravilo od njih totalnu zvijer i sada njihov zvuk i nastup djeluje potut jednog Tornada koji rusi sve pred sobom i uvijek ga pamtite!!

Nihad (Tonac) -je nastimao jebeno dobar zvuk i svi koji hoce Tonca koji zna svoj posao slobodno ga zovite jer je vise od profesionalca!!

Publika- Prvo velik pozdrav za ljude iz BL koji su dosli u dosta velikom broju , koji su zrtvovali svoje vreme i pare za karte i bili na ovom koncertu. hvala i ljudima koji su dosli iz Sarajeva. a hvala i onim iskrenim Dobojlijama ( kojih je bilo jedva 30kom) koji su dosli pogledati ovaj pravi spektakl, a ostale dobojlije i one najvece metal face iz doboja koji nisu bili tu mogu samo da se nadaju da ce neka curica reci kako su oni glavni metalci, a ja cu samo reci da su obicni pozeri!

zao mi je sto je ovaj koncert prosao sa jako malom posetom , jer me je to zaustavilo i u Doboju sada neko vreme nece biti koncerata , zao mi je zbog onih vernih fanova ali njima cu se oduziti sigurno!
Ako sledeci put budem pravi koncert pravicu samo pod razlogom da mi mogu doci ljudi iz Sarajeva , Tuzle, Zvornika, BL i jer izgleda da je u Doboju i okolini previse malo iskrenih metalaca!

Hvala svima sto su dosli i podrzali ovo , jer znam da niko nije bio razocaran! jedino ja zbog male posjete, nije mi krivo za lovu koja je otisla , ali mi je krivo sto ima ovako malo iskrenih metalaca , ali sreca da sam otisao u Tuzlu i da je bilo iskrenih i pravih metalaca i to mi je vratilo nadu u dalji rad!

vise na temi o koncertu Bloody Sign!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]