Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 21:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 279 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2005. 22:57 

ljudi ba imate'l jos slika?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2005. 23:57 
Administrator

@cotoha:
mogo si me povuc i rec da se maknem ako ti je smetalo,,rado bih se pomakao.al nisam ni ja kriv sto sam skoro nogu slomio od jebeni mali stage,pa sam se moro popet..

@shakbuurz:
jebga,samo sam slikao,al bit ce ti fino gledat kad postavim(il kad ihti postavi galeriju) od nekih recimo 80 slika :wink:

@mephisto:
ima buraz,bit ce :wink:

@androphagous:
dobra ti ova brutala pravo :twisted: ponesi za metal fest steku cigara da se ne grebemo :lol:

inace,koncert je bio predobar,isplatilo se doc busem i cvaju izletit za kartu,a kasnije se smrzavat ispred fontane...al koncert je fenomenalan ispo :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 00:32 

Ma daj nisi se valjda smrzavo? Bas je bila ugodna klima. :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 00:40 

Hajd onda pozurite sa tom galerijom nekako :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 00:48 
Administrator

ma meni je vala pozima bilo,neznam :) imo sam 4 majice na sebi i opet..

kad ihtiju sprzim na cd,onda ce on postaviot galeriju,da se ja sad ne peglam oko toga

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 01:25 

ajde, ne strpljivo chekamo tu jebenu galeriju :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 02:48 

Jes, da vidimo malog sahinovica kako je ispo na slikama :twisted: mozda mu je i kosica porasla..... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 11:43 

Elektron wrote:
Jes, da vidimo malog sahinovica kako je ispo na slikama :twisted: mozda mu je i kosica porasla..... :lol:

ahahahehehehe :lol: :lol: Vidis da te ne zovem samo ja :mrgreen:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 12:44 

hanneman: ma, nije mi smetalo, nego si me izazivao..:>>>>. i meni su fakat noge modre totalno negdje ispod koljena, sve zguljeno jebote..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 13:32 

e fakat da je bilo jos slika...pravo ste neke nako stavili.......dajte jos slikaaaaaaaa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 13:34 

Merlin666 wrote:
KOncert je bio ludilo,totalna devastacija,mislim da sam izgubio 2 jeb kile,ali isplatilo se.I ne odazivam se na Merlin to mi je pravo ime,mogu ti donijeti rodni list ako nevjerujes pa vidi.A i kada budem dolazio u Visoko ponijecu jos rakije,a i vama svima pozdrav,ludilo je bilo,nadam se da ce se nesto ovakvo ponoviti.
A by the way pozdrav i tebi Morticia.

e pasha,drago mi je si i ti na forumu,ti MORAS doci na metal fest u visoko.....hehehe.nismo se upoznali,pa da se i upoznamo,jer si ziva ledjenda

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 16:20 

slike

http://www.geocities.com/hiddenthronezine/bloody1.jpg
http://www.geocities.com/hiddenthronezine/bloody2.jpg
http://www.geocities.com/hiddenthronezine/bloody3.jpg
http://www.geocities.com/hiddenthronezine/ago.jpg

jos uskoro, nema se vremena

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 16:25 

Insomnior wrote:
uu dobre slike

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 22:34 

mOrtiCia wrote:
e fakat da je bilo jos slika...pravo ste neke nako stavili.......dajte jos slikaaaaaaaa

Evo nakon par dana da malo vas malo utusim :))

Da nije bilo ove svirke verujte da bi jos uvijek bio u totalnoj depresiji!
Nakon svirke Silent Kingdoma sam bio van sebe !!
pitao sam se cemu sve ovo vodi (bendovi su odlicno svirali , prostor je bio pravi underground , ozvucenje jako dobro , zvuk jebeno dobar , ali ljudi nigde , )!
e da se to sve desilo u Tuzli stvarno bi se pitao cemu sve ovo , ali LJUDI HVALA VAM!
vratili ste mi nadu i sve ostalo!
kada sam dosao u Tuzlu i video onako lepu posjetu, onakvu atmosferu onoliko ljudi sa svih strana , srce mi je bilo na mjestu , dusa puna i rekao sam evo zbog cega kazem da metal nije mrtav!
ne mogu opisati kako sam se osecao radosno , mogao sam se napiti kao stoka od radosti ( sreca da nisam :))!
nema stvari na svetu koju bi uzeo i menjao za onaj osjecaj , bilo mi je cast biti u tom drustvu!

Svirka je bilo odlicna , bendovi su odlicno svirali , ali opet za dobru atmosferu ste zasluzni opet vi (fanovi) !
Agonize je pokazao da itekako treba da na njih racunamo , i ni ujednoj sekundi ne smijemo da ih otpisemo !
onaj pocetak koncerta je bio prejeben!!

Bloody Sing je bio odlican , ( nazalost nisam preterano upoznat sa njihovim radom ) ali svirka je bila odlicna!

Svaka cast Hati sto je ovo organizovao , i nadamo se da ce biti jos nesta!
ali jedna od najvaznijih stvari je da se pokazalo da metalci itekao postoje , da su slozni i da zbog vas i ja sa ponosom mogu reci da sam deo tog kolektiva ( metal kolektiva)!
Hvala svim ljudima sto su bili tu , jer ne da ste podrzali organizatora vec verujte da ste dokazali da ste vredni svega sto se desava!
jednostavno nemam reci da opisem srecu koju sam osecao na ovom koncertu!
LJUDI HVALA VAM PO 1000 X jer toliko sam se osecao sjebano ali vi ste me vratili u zivot!

pozdrav svim ljudima koji su bili na koncertu , svim ljudima sa kojim sam se upoznao , onim koje znam i one koje cu nekada upoznati jer mi je CAST upoznati se sa svakim iskrenim metalcom (metalkom),cast mi je biti u vasem drustvu !!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2005. 23:51 

Ovaj post je zaista dokaz da još uvijek ima dobrih i osjećajnih ljudi...Svaka čast tebi! :wink: :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 04. 2005. 00:22 

Djambalaja wrote:
Elektron wrote:

ahahahehehehe :lol: :lol: Vidis da te ne zovem samo ja :mrgreen:

i jebem li vam sunce kalajisano :D

joj, ovaj bass u basiste i vokala u Bloody Sign-a, bio sam pod kushnjom da mu ga maznem, jebeni warlock! :D ahh

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 04. 2005. 00:32 

joj ja sam konto da mu marnem mic dok je isla The Usurper, falilo je koje pivo, bas je malo falilo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 04. 2005. 01:11 
Moderator

@ hanneman:
Čuj čoče, ja kako sam od tebe dobio ono, ja samo ležim na krevetu i slušam po cijeli dan ono!više i ništa nejedme, nema potrebe, ono je moja hrana sad!jebem ti sve, kako je dobro!ono mi je postalo sad nešto, bua, nemam riječi!mnogo ti hvala sine što si pomogo staroj babi preko ceste... :lol:
hej, ono je masovno deranje obrijanih pički!samo tako mogu opistat to stanje u kojem se nalazim nakon prvih sto preslušavanja onoga shita!a veliš valjaju oni moji isto, jelde?znam, ali ovo tvoje je nova tura pa me malo uzbudilo, znaš,...

a za cigare, ne brini ponijeću jednu ali vrijednu, kubanku ne šta ostali misle! :lol: ccc

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2005. 12:39 

WALK wrote:
mOrtiCia wrote:

Evo nakon par dana da malo vas malo utusim :))

Da nije bilo ove svirke verujte da bi jos uvijek bio u totalnoj depresiji!
Nakon svirke Silent Kingdoma sam bio van sebe !!
pitao sam se cemu sve ovo vodi (bendovi su odlicno svirali , prostor je bio pravi underground , ozvucenje jako dobro , zvuk jebeno dobar , ali ljudi nigde , )!
e da se to sve desilo u Tuzli stvarno bi se pitao cemu sve ovo , ali LJUDI HVALA VAM!
vratili ste mi nadu i sve ostalo!
kada sam dosao u Tuzlu i video onako lepu posjetu, onakvu atmosferu onoliko ljudi sa svih strana , srce mi je bilo na mjestu , dusa puna i rekao sam evo zbog cega kazem da metal nije mrtav!
ne mogu opisati kako sam se osecao radosno , mogao sam se napiti kao stoka od radosti ( sreca da nisam :))!
nema stvari na svetu koju bi uzeo i menjao za onaj osjecaj , bilo mi je cast biti u tom drustvu!

Svirka je bilo odlicna , bendovi su odlicno svirali , ali opet za dobru atmosferu ste zasluzni opet vi (fanovi) !
Agonize je pokazao da itekako treba da na njih racunamo , i ni ujednoj sekundi ne smijemo da ih otpisemo !
onaj pocetak koncerta je bio prejeben!!

Bloody Sing je bio odlican , ( nazalost nisam preterano upoznat sa njihovim radom ) ali svirka je bila odlicna!

Svaka cast Hati sto je ovo organizovao , i nadamo se da ce biti jos nesta!
ali jedna od najvaznijih stvari je da se pokazalo da metalci itekao postoje , da su slozni i da zbog vas i ja sa ponosom mogu reci da sam deo tog kolektiva ( metal kolektiva)!
Hvala svim ljudima sto su bili tu , jer ne da ste podrzali organizatora vec verujte da ste dokazali da ste vredni svega sto se desava!
jednostavno nemam reci da opisem srecu koju sam osecao na ovom koncertu!
LJUDI HVALA VAM PO 1000 X jer toliko sam se osecao sjebano ali vi ste me vratili u zivot!

pozdrav svim ljudima koji su bili na koncertu , svim ljudima sa kojim sam se upoznao , onim koje znam i one koje cu nekada upoznati jer mi je CAST upoznati se sa svakim iskrenim metalcom (metalkom),cast mi je biti u vasem drustvu !!

e walk,fakat si ljudina!svaka tebi cast!drago mi je sto smo te obradovali toliko (jest da nas je moglo mal vise doci),ev ja govorim u svoje ime,a i sigurno u ime svih ljudi koji te znaju!respect

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 279 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

All times are UTC + 1 hour [ DST ]