KoldVoid wrote:
Meni su oni totalni raspad sistema, uzas, grozota.
De Mysteriis Dom Sathanas je legenda 
glup si
kako ovo mozes usporedivati...
DMDS je inace srot od albuma
ali beck to topic...
jedan od najboljih americkih izvoznih proizvoda u obliku benda, samo legende brutal detha/grinda i nadasve goregrinda, jedni od zacetnika toga pravca, pocivaju na temeljima impetica i horror tematike, inace bend koji je uspio na najbolji nacin spojiti samle uvode od horora i muziku, vokal je extra brutalan na studiskim albumima, ali prava car i jacina njegova glasa se moze dozivjeti na live nastupima, di se jednosrtavno covjek najezi koliko je growl mocan i dubok, najveca zamjerka je sviranje sa ritam masinom, jer uistinu moze nakon duzes slusanja postati monoton,a li jebi ga to rade od kad znaju za sebe, premda su neki albumi (hacked uf for barbecue) snimani sa live bubnjarm, te ne nastupima koriste takoder bubnjara i xtra gitarista. inace za ovaj bend imam sve pohvale, i hvalospjeve, ponajbolji labumi su mi chaisow dismemberment i hached up. jedno od razocaranja mi je bio live album jer je produkcija uzano losa, trebali su se malo bolje potruditi oko toga, s obzirom da imaju svoju diskografsku kucu.al ok...
evo pšreporucam svakome, a stose tice covera da imaju jako dobre covere, ali ima i puno bolesnijih..al ok...
...pohvalno je stos e cijelu diskografiju drze svoje main temetike i ne odstupaju daleko od nje...
evo ko jos nije slusal preporucam pjesmu HUMAN PUZZLE jer je zakon, bar meni