Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 08:47

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 73 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19. 05. 2005. 23:34 

IcedFlame wrote:
Zeleni.Zub wrote:
hm, ovaj, debilu, procitao sam site uzduz i popreko ali mi je to promaklo tj ne pise, a tu sliku (i par drugih) je nabacao tek tako, i nisam vidio da igdje pise nesto o likici... zato pitam...

ZUTI KARTON! :evil: :evil:

Sljedeci put za ovako nesto letis.

a lola...

i kako ces ga izbacit ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 05. 2005. 23:45 

X3M_3K wrote:
IcedFlame wrote:
Zeleni.Zub wrote:
hm, ovaj, debilu, procitao sam site uzduz i popreko ali mi je to promaklo tj ne pise, a tu sliku (i par drugih) je nabacao tek tako, i nisam vidio da igdje pise nesto o likici... zato pitam...

a lola...

i kako ces ga izbacit ?
postoji tzv. BAN :lol: :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 05. 2005. 23:49 

[ixxxy] 4 days.. :( wrote:
X3M_3K wrote:
IcedFlame wrote:
Zeleni.Zub wrote:

a lola...

i kako ces ga izbacit ?
postoji tzv. BAN :lol: :lol: :wink:

postoji i tzv. change nick ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 05. 2005. 23:50 

postoji i tzv "znam koju si temu otvorio" i tzv IP i tako dalje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 05. 2005. 23:50 

taman posla da cu se zamarat ponovnim reganjem ako se ban desi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 05. 2005. 16:44 

[ixxxy] wrote:
Shakhbuurz wrote:
e Memphisto stvarno, ti pored svega na njoj si ugledo to... ahhaha :)
i meni to prvo zapalo za oko.. :oops: :lol:

I meni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 05. 2005. 20:08 
Administrator

Zeleni.Zub wrote:
vidio sam i gorih stvari koje bi zahtjevale paznju moderatora na ovom forumu, ali kako se svi vecina znate, ne zacudjuje me sta masa gluposti prolazi nedodirnuto dok se lovis vako nes nebitno... :?

do what u will... :roll:

Nemoj mi pricati o gorim stvarima, nego mi kopiraj ili daj link, ovako je samo nagadjanje bez argumenata.
Ne kazem da nema glupih tema i gorih stvari na forumu, ali ovo sto si ti uradio je bezrazlozno vrijedjanje clana foruma, kojeg ja (kao jedan od starijih clanova foruma) postujem, i kojeg ja jos nisam vidio da je nekom bilo sta ruzno rekao na forumu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 11:50 

pa npr avatari tipa krvavih kuraca u ustima i sl da oprostis, pizadrija mi se riga, i mislim da nema uopce mjesta na nikakvom forumu pa tako ni na ovom... inace malo sam se zakacio na lika zato sto mi je rekao "savjet" u smislu da procitam site jer sam blago retardiran pa se nisam toga sjetio... pa sam mozda zato (neopravdano) skocio ali ajde...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 11:53 

Zeleni.Zub wrote:
pa npr avatari tipa krvavih kuraca u ustima i sl da oprostis, pizadrija mi se riga, i mislim da nema uopce mjesta na nikakvom forumu pa tako ni na ovom...

Pa ovo je metal forum... gore na metal forumima je uvijek dobrodosao :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 12:28 

sWitch wrote:
Zeleni.Zub wrote:
pa npr avatari tipa krvavih kuraca u ustima i sl da oprostis, pizadrija mi se riga, i mislim da nema uopce mjesta na nikakvom forumu pa tako ni na ovom...

sorry, ali ovo nije neki metal forum, već neki rock ili kaj ja znam, nešt tipa MTV i VIVA hits, jer svaka druga tema je posvećena GNR ili metallici i sličnima....
a to što se tiče avatara, gore već spomenutih POTPUNO SE SLAŽEM!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 12:53 

Zeleni.Zub wrote:
pa npr avatari tipa krvavih kuraca u ustima i sl da oprostis, pizadrija mi se riga, i mislim da nema uopce mjesta na nikakvom forumu pa tako ni na ovom..

A u pravu si sto se toga tice, i meni se gadi, ali opet ne mozes sad govorit ljudima redom sta ce stavljati na avatar. A i svakako taj avatar dodje ko nesto tvoje individualno i moze da kaze nesto o tebi, tako da ti to samo govori nesto vise o pojedincima ovdje na forumu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 13:32 

Zeleni.Zub wrote:
pa npr avatari tipa krvavih kuraca u ustima i sl da oprostis, pizadrija mi se riga, i mislim da nema uopce mjesta na nikakvom forumu pa tako ni na ovom... inace malo sam se zakacio na lika zato sto mi je rekao "savjet" u smislu da procitam site jer sam blago retardiran pa se nisam toga sjetio... pa sam mozda zato (neopravdano) skocio ali ajde...

I meni je onaj avatar fuj,ali šta ćeš nafurali se ljudi na pederluk!!! :lol: :lol: :lol: Što se tiče tih savjeta,zajebi to,ti uvijek reci šta misliš i osjećaš,ne daj da te drugi sputavaju,a ako će te ukinuti sa foruma radi te gluposti,e jebiga onda... :roll: Ovdje svakakve gadosti se govore ljudima i za takve uvrede se ne reaguje nego se mudro šuti,čak su se neki moderatori previše uskurčili,pa govore gadosti ljudima,a kada im se odgovori jednostavno ti izbrišu post!Ma jebo te kompleksaše!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 13:47 

sWitch wrote:
Zeleni.Zub wrote:

katarina wrote:
sorry, ali ovo nije neki metal forum, već neki rock ili kaj ja znam, nešt tipa MTV i VIVA hits, jer svaka druga tema je posvećena GNR ili metallici i sličnima....
a to što se tiče avatara, gore već spomenutih POTPUNO SE SLAŽEM!!!
Elektron wrote:
]A u pravu si sto se toga tice, i meni se gadi, ali opet ne mozes sad govorit ljudima redom sta ce stavljati na avatar. A i svakako taj avatar dodje ko nesto tvoje individualno i moze da kaze nesto o tebi, tako da ti to samo govori nesto vise o pojedincima ovdje na forumu.
LEJNA wrote:
I meni je onaj avatar fuj,ali šta ćeš nafurali se ljudi na pederluk!!! Što se tiče tih savjeta,zajebi to,ti uvijek reci šta misliš i osjećaš,ne daj da te drugi sputavaju,a ako će te ukinuti sa foruma radi te gluposti,e jebiga onda... Rolling Eyes Ovdje svakakve gadosti se govore ljudima i za takve uvrede se ne reaguje nego se mudro šuti,čak su se neki moderatori previše uskurčili,pa govore gadosti ljudima,a kada im se odgovori jednostavno ti izbrišu post!Ma jebo te kompleksaše!

Sta vam je svima ba??? KRVAVI KURCI SU 'IN'!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 13:52 

ja mislim da su debili, djeca, isfuravanje i vrijedjanje ljudske inteligencije in danas... ali ipak granice ukusa postoje i mislim da se ne bi bilo odvec lose da se nedje povuce granica sta se tice takvih gluposti od avatara i kao sto vidim ima jos ljudi na forumu kojima to iznimno smeta...

zbog nekih ljudi mi se u zivotu masu puta gadi sto sam covjek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 13:58 

Zeleni.Zub wrote:
ja mislim da su debili, djeca, isfuravanje i vrijedjanje ljudske inteligencije in danas... ali ipak granice ukusa postoje i mislim da se ne bi bilo odvec lose da se nedje povuce granica sta se tice takvih gluposti od avatara i kao sto vidim ima jos ljudi na forumu kojima to iznimno smeta...

hajd sad opet procitaj ovo sto si napisao..i onda skontaj da jednostavno nikog ne boli K..jer jara..ovo je forum..dakle FORUM..to je nesto sto fizicki zapravo ni ne postoji :shock: prema tome..shvati sve ovo kao zajebanciju..inace ce te sjebat..
eo naprimjer, ja sad fino kazem da sam jos danas na forumu i poslije toga me vise nema, i da mi se svi mogu kurca napusit, niko se nece naljutit, znaju da serem i da jedem govna..ukratko..zube..ne shvataj ovaj forum preozbiljno.. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 15:41 

[ixxxy] wrote:
Zeleni.Zub wrote:

hajd sad opet procitaj ovo sto si napisao..i onda skontaj da jednostavno nikog ne boli K..jer jara..ovo je forum..dakle FORUM..to je nesto sto fizicki zapravo ni ne postoji :shock: prema tome..shvati sve ovo kao zajebanciju..inace ce te sjebat..
eo naprimjer, ja sad fino kazem da sam jos danas na forumu i poslije toga me vise nema, i da mi se svi mogu kurca napusit, niko se nece naljutit, znaju da serem i da jedem govna..ukratko..zube..ne shvataj ovaj forum preozbiljno.. ;)

Pa cemu onda sve ovo??? Ok, jasno mi je da je vecina stvari koje se ovdje kazu samo zajebancija i nista vise, i da su vecina prisutnihn ovdje samo zbog zajebancije i nista vise. AAAA sta je sa ljudima koji hoce da budu ozbiljno shvaceni? Sta je sa ljudima koji imaju granicu u zajebanciji (kao sto bi trebao da je ima svako)?
Avatari koji prikazuju neke kurceve, kako sam skontao, naravno da nisu primjereni, ali boli mene moj kurac, jer to je odraz necije tudje nekulture a ne moje, drugim rijecima: JEBE ME SE!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 15:55 

RATAMAHATTA wrote:
AAAA sta je sa ljudima koji hoce da budu ozbiljno shvaceni?
ti ljudi nece post-at na offtopicu.. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 15:57 

[ixxxy] wrote:
RATAMAHATTA wrote:

Eh, ima i ta mjesta! Samo jedna stvar, ovdje nema ozbiljnog dijela foruma. Pa ono sto nekako i krene ozbiljno se u po frke okrene na zajebanciju. Po staroj dobroj balkanskoj: Udri brigu na veselje! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 16:25 

RATAMAHATTA wrote:
[ixxxy] wrote:
RATAMAHATTA wrote:

Eh, ima i ta mjesta! Samo jedna stvar, ovdje nema ozbiljnog dijela foruma. Pa ono sto nekako i krene ozbiljno se u po frke okrene na zajebanciju. Po staroj dobroj balkanskoj: Udri brigu na veselje! :lol:
ha ja! :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 05. 2005. 01:10 

Jebote, kolka svađa oko slike jedne trebe... Ovako nest jos nisam vidio... :roll:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 73 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]