Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 16:50

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: born-again mustaine, pt II
PostPosted: 17. 05. 2005. 21:57 

DISSECTION mainman Jon Nödtveidt has posted the following message at the band's website concerning the cancelled appearance at Metalist Festival, Israel, June 22. "I unfortunately have to inform you about the fact that DISSECTION have been cancelled from the Metalist Festival in Israel (a gig which was 100% confirmed), obviously as a result of Mr. Dave Mustaine of MEGADETH (who are headlining the festival) not wanting to play with Satanic bands (according to himself because of his new-found Christian beliefs)! I'm also informed that we are supposed to share the bill with MEGADETH at Fury Fest (France) later in June so I therefore want to say, on the behalf of both DISSECTION and myself; "Mustaine, you dare to put yourself in our way but you don't dare to meet us? You want to have DISSECTION canceled because you do not dare to face true opponents in faith?! You think this will stop us?! We are Satanists, yes, truly enemies of yours! For we are the antithesis to cowards like you! If you are a man of true belief, meet us in France at Fury Fest and stand up for it! Or will you have us canceled this time too?"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 23:25 
Administrator

kreten

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 23:32 

jebote budale.
da new found Christian beliefs... Sere mi se.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2005. 03:45 

Ma, dok kurve ostare onda postanu svetice.... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 23:31 

Ma kreten totalni... gkk (klup k'o kurac)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 05. 2005. 17:24 

Ovi iz Dissectiona jos vece budale..... Otkazali koncert pa sad face neke? Co'ek fino rekao, ne zeli svirati na istom stageu s njima i gotovo, tj zna sta hoce! Sumjam da bi do ovoga doslo da se desio suprotan slucaj.

Nije ni Pantera htjela s Linkin Parkom svirati, pa je opet manja pompa ispala (naravno, sad ce se neki javiti i reci da su ovi nu-metal, a Dissection ne).

Al' jebga, ocito nekome smeta sto Mustaine sam diktira sta ce raditi i s kim ce svirati..... :roll:

Nemamo mi ovdje nista srati je li Mustaine born-again picka, kreten ili bilo sta. Covjeka niko ne poznaje, a ocito je da ima odredjene principe koji nekima smetaju.

Uostalom, volio bi viditi vas, ako ikada postignete pola onoga sto je on postigao, kako cete se ponasati (i sebe osobno ukljucujem)......

Postoji jedna kineska izreka, a glasi:

"Ako poznajes sebe i druge, svaku ces bitku dobiti. Ako poznajes sebe, a druge ne, jednu bitku ces dobiti, drugu izgubiti. Ako ne poznajes ni sebe ni druge, neces dobiti nijedne bitke."

zivili

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 05. 2005. 22:20 

...koliko sam shvatio nije do dissection-a nego je stvarno do mustaine-a, jer nisu oni otkazali koncert nego su lijepo odjebani od strane organizatora zato sto mustaine, zaboga jak autoritet... koji principi molim te, citav zivot zivjeti onakav zivot i sada odjednom krscanski principi... jebi ga, mustaine izgleda ne poznaje nijedno ni drugo... satanisticki bend nece ugroziti njegov status krscana ako je doista dosao do prosvijetljenja... uostalom, boli me k...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 05. 2005. 22:41 

Hoce, nece...
Ma, njegova stvar. Kad vec ima autoritet naka ga koristi kako mu je kurcu ceif...
Meni svejedno, svakako nisam konto ici na taj koncert :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2005. 00:16 

ma dijete bez mozga, haha skartiro ga mr. mustaine :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2005. 01:36 

Raziel wrote:
...jebi ga, mustaine izgleda ne poznaje nijedno ni drugo... satanisticki bend nece ugroziti njegov status krscana ako je doista dosao do prosvijetljenja... uostalom, boli me k...

upravo; treba da ih pokusa zagrlit i svjetlo im pokazat "ko tebe kamenom ti njega kruhom"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 05. 2005. 01:53 

Black Ofca wrote:
Ma, dok kurve ostare onda postanu svetice.... :twisted:

Nazalost tacno.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]