Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 14:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 13:20 

El Foxinho wrote:
cuje li netko da nesto puca? :P

Puc puc.. puuuc.. puc pucc puccc pucpucpucpuc...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 14:11 

Demonologist wrote:
Bilo bi dobro da jedne godine pobjedi BiH
nek posalju kakvog djigerasa(sabana il sinana...)da vidimo dokle ce dogurat taj nas turbo folku u evropi...ja mislim da kad bi oni ucestvovali,bosni i hercegovini bi zabranili ucesce na euroviziji za sva vremena...razlog previse zaostali!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 14:46 
Moderator

FEMMINEMMMMMMMMM! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 15:29 

ta eurovizija je jedna velika glupost, države uopće ne glasaju po pjesmama nego po političkim prilikama i trenutnim odnosima među državama, a da i ne govorim da i susjedstvo dolazi u obzir....
tako se mi iz bivše Yuge trudimo dati međusobno najviše bodova, kao i bivši SSSR, Baltičke zemlje i ostalo, da ne nabrajam bezveze, valjda ste skužili poantu.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 15:48 
Moderator

Dark Funeral...dux points

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 15:51 

katarina wrote:
ta eurovizija je jedna velika glupost, države uopće ne glasaju po pjesmama nego po političkim prilikama i trenutnim odnosima među državama, a da i ne govorim da i susjedstvo dolazi u obzir....
tako se mi iz bivše Yuge trudimo dati međusobno najviše bodova, kao i bivši SSSR, Baltičke zemlje i ostalo, da ne nabrajam bezveze, valjda ste skužili poantu.....

a jes ti pametna jebo te... kako dodje do zakljucka

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 22:28 

Ovo je cisti slager i ne znam cemu polemike kad je sve jasno :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 22:33 

Bad::Brain wrote:
katarina wrote:

to je moje osobno mišljenje i napisah ga zato jer vidim da niko nije tako komentirao kao ja ( tj. nisam ni pročitala prethodne postove, neda mi se...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 22:38 

katarina wrote:
katarina wrote:

to je moje osobno mišljenje i napisah ga zato jer vidim da niko nije tako komentirao kao ja ( tj. nisam ni pročitala prethodne postove, neda mi se...)

Nemas se razloga pravdati,objebi provokacije! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 05. 2005. 01:06 

Mi smo 11. mislim. A inace, puca meni kurac za Euroviziju, sta se mene tice, moze bit i SAD prvi, kolko mi je stalo do Europe...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 05. 2005. 01:53 

Ovogodisnja muzicka skalamerija poznata pod nazivom Eurosong 2005 samo je potvdila ono sto svaki kreten zna da se pjesme normiraju po nacjonalnim i religiskim kvalitetima, a da nikog zivog ne zanimju kvaliteti konpozicije (npr. glasovne sposobnosti pjevaca). Nisam glasala, ali da jesam glasala bih za Moldaviju, ne zbog kvaliteta, vec mi je scenski nastup ostao u sjecanju. Nekako su mi uvijek simpaticnije te manje i siromasne zemlje,premda sumnjam da bi one i da u kojem ne daj Boze slucaju pobjede, bile u stanju organizovati Eurosong...Sto se BiH tice, mi bi smo se trebali posalamiti sa tim takmicenjem ukolko nam je jedni cilj kada odem tamo u neki dio Europe, da nam nasi susjedi daju koji bod... Da bi se obezbjedio solidan plasman treba puno vise bodova nego sto mozemo dobiti od susjeda.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 05. 2005. 10:03 

satans bride wrote:
megasmrt wrote:
volio bih da dobije Novkovic iskreno iako sam iz BIH....a zasto???

pa Eurovizija je smece vec neko vrijeme pa posto sam Borisov fan onda neka on dobije.

pa boris i jeste sarajlija.. :D

znam ali se ipak probio u HR :wink:
ali bez obzira eurovizija suck muzicki i sto se tice glasanja...stvarno uzas muzicke scene

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 05. 2005. 17:32 

ovi norvežani su se furali izgledom i ponašanjem na judase. pjevač im bio gay, gitarista blue... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2005. 01:06 

Demonologist wrote:
Bilo bi dobro da jedne godine pobjedi BiH,pa da se ta evrovizija održi u niskobudžetno sređenoj Zetri,da voditelji budu Tarik Helić i Selma Muhedinović,nek razglas krepa svakih 10 minuta a proizvodi mikrofonije svakih 5,naši navijači nek budu krezavi i izbrijani pitari i manijaci koji će pjevati specijalno-prepravljene najimbecilnije navijačke pjesme pa da se obrukamo jednom za sva vremena...Ne znam šta više i pokušavaju ovi naši jadovi!Na silu se utrpati u Evropu?Gluho bilo... :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Inače nisam gledala i smatram da nisam nešto propustila, al Ivane ovo je bilo tako patriotski od tebe...stvarno :lol: :lol: :lol:

Eh, i mama mi je rekla da je najduže što su one "naše" bile u Bosni bilo ovo vrijeme dok su se spremale za euroviziju....a moja mama zna :lol: ....cure mi se nimalo nisu svidjele, i činjenica da su prvo bile na Dori pa nisu izabrane valjda nešto govori....naš mentalitet-vazda polovna roba....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2005. 04:48 

Mistress of Pain wrote:
Inače nisam gledala i smatram da nisam nešto propustila, al Ivane ovo je bilo tako patriotski od tebe...stvarno :lol: :lol: :lol:

Eh, i mama mi je rekla da je najduže što su one "naše" bile u Bosni bilo ovo vrijeme dok su se spremale za euroviziju....a moja mama zna :lol: ....cure mi se nimalo nisu svidjele, i činjenica da su prvo bile na Dori pa nisu izabrane valjda nešto govori....naš mentalitet-vazda polovna roba....

Prihvatamo vječno tuđe smeće,to je istina,al nezavisno od toga koga ćemo mi poslati na evroviziju?Fazlu il Omara i mjesečare?Ma estrada nam je prejaka!!!
A što se mog patriotizma tiče:Screw patriotizam!Živio Eugen Savojski! :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2005. 09:07 

jebo vas evrovizija. čudite se sranju od glazbe i ispolitiziranom glasovanju ko djevica kurcu. a kaj ste očekivali? nekaj kvalitetno i pošteno? mosh mislit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2005. 10:05 

nismo nista ocekivali? ove je samo zabavno gledati

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2005. 10:40 

Demonologist wrote:

Prihvatamo vječno tuđe smeće,to je istina,al nezavisno od toga koga ćemo mi poslati na evroviziju?Fazlu il Omara i mjesečare?Ma estrada nam je prejaka!!!
A što se mog patriotizma tiče:Screw patriotizam!Živio Eugen Savojski! :lol: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bravo! :wink: živio piroman!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2005. 10:50 

Ejjjj tu sam ba!
Nemoj da te ganjam ko ti mene :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2005. 11:01 

SYMPHONY wrote:
katarina wrote:
katarina wrote:

Nemas se razloga pravdati,objebi provokacije! :wink:

nisam provocirao... nemoj tako hahah

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]