Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 18:32

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 202 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 00:57 

BurningWitch wrote:
Ma momci nemate vi pojma ba Image

ak, nemash shta da napishesh pametno, nemoj ni pisat...
ne postujesh tudja mishljenja, ti se jebi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 01:00 

Maleni tebi se niko nije obratio :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 01:03 

BurningWitch wrote:

Ovo nesto na moj racun?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 01:05 

nije, nego na moj...
ak nemash nishta pametnije rech od "Ma momci nemate vi pojma ba", nemoj ba djabe offtopikat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 01:23 

osunnećen wrote:
BurningWitch wrote:

Ovo nesto na moj racun?

ako je slucajno na moj

Shakhbuurz wrote:
ak, nemash shta da napishesh pametno, nemoj ni pisat...
ne postujesh tudja mishljenja, ti se jebi...
potpisujem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 01:26 

A ti bas moras napisati dva skoro pa identicna posta? :roll: Uostalom nisam se tebi obracala!
Al generalno svi vi koji serete nesto tipa nije valjalo ovo ili ono jedete govna.OK,prostor je bio mali i bilo je zagusljivo i niste se mogli sutat kako treba al' dajte ljudi,pa bar mrvicu postovanja prema ljudima koji su se potrudili da nesto urade i dovedu neki jaci i poznatiji band,i to zbog vas i vasih guzica,da bi vam bilo lijepo.Ako nista budite bar malo fer jer ako se ovako nastavimo zaliti zbog stvari koje se mogu fino zanemariti onda jebo ti sve vala,nikad hajra od nas.A onda mozete kurac pusiti sto ce vam iko vise doci.
Ali neee,neee inace ste svi naucili na puno bolje i jace koncerte i to u ovom gradu pa vam je sve ovo smijesno zar ne? ...Fuj vala...

I da,jesam li vec negdje rekla da je meni bilo F E N O M E N A L N O? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 01:29 

HALO BA... jel ja sad trebam pustit da mi neko gura kurac u shupak zato shto je doveo neki bend... ja samo kazem da ne vrijede onaj utorak shto sam dosho i potroshio 30KM sveukupno (a neki su josh vishe potroshli koji su doshli sa vechih udaljenosti)... nije loshe, svaka chast organizatorima shto se potrudili, al' koncert gledajuchi sveukupno je bio izmedju losheg i dobrog 5/10...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 01:57 

A čuj nje "maleni", a čuj njega što se popalio :lol:
De ba ljudi, peace, nekom se svidjelo, nekom nije i vozdra. Nije razlog da se za pjevalice hvatate :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 02:19 

BurningWitch wrote:
Al generalno svi vi koji serete nesto tipa nije valjalo ovo ili ono jedete govna.OK,prostor je bio mali i bilo je zagusljivo i niste se mogli sutat kako treba al' dajte ljudi,pa bar mrvicu postovanja prema ljudima koji su se potrudili da nesto urade i dovedu neki jaci i poznatiji band,i to zbog vas i vasih guzica,da bi vam bilo lijepo.Ako nista budite bar malo fer jer ako se ovako nastavimo zaliti zbog stvari koje se mogu fino zanemariti onda jebo ti sve vala,nikad hajra od nas.A onda mozete kurac pusiti sto ce vam iko vise doci.
Ali neee,neee inace ste svi naucili na puno bolje i jace koncerte i to u ovom gradu pa vam je sve ovo smijesno zar ne? ...Fuj vala...

I da,jesam li vec negdje rekla da je meni bilo F E N O M E N A L N O? :)

ja ovo potpisujem!

Shakhbuurz wrote:
HALO BA... jel ja sad trebam pustit da mi neko gura kurac u shupak zato shto je doveo neki bend... ja samo kazem da ne vrijede onaj utorak shto sam dosho i potroshio 30KM sveukupno (a neki su josh vishe potroshli koji su doshli sa vechih udaljenosti)... nije loshe, svaka chast organizatorima shto se potrudili, al' koncert gledajuchi sveukupno je bio izmedju losheg i dobrog 5/10...

kontam ja sve to covjece... 30KM nije mala cifra u ovoj zemlji, al jarane ne preostaje ti jos nista drugo nego sjedit kod kuce tu noc ili dat 5-6 puta vise love pa otic u Zagreb,Beograd ili sta ja znam gdje na koncert

situacija je ovakva zasada, jebiga, prostor je bio los, razglas takodjer, al ljudi...GLEDALI SMO ROTTING CHRIST - black metal kult.
nisam neki vatreni obozavatelj al covjece... Rotting Christ svira u Sarajevu... i da sjedim kuci tu vecer pred tv-om.... stedicu mjesec dana prije po marku ako treba da dodjem... to je neko moje razmisljanje samo
vidite da se nesto desava, neki ljudi daju sve od sebe da bude bolja situacija u BiH metalu, al dok svi se ne udruze i nastave srat nista od svega...

jedino sto necu nikad shvatit to je kako neko ko slusa ovu muziku, ko zivi metal, moze sjediti kuci tu noc, ne otici na koncert u svom gradu, i da mu ne bude zao sto je dosao... fakat ne kontam

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 02:30 

jebite se...nekom bilo dobro nekom ne...neke cinjenice stoje...bilo je zagusljivo...prostor mali...al dobar bend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 02:36 
Moderator

ljudi, ja se nechu niko klanjati zato šti su doveli neki bend (osim corerima:D), fakat maksimalno poštujem, i rekao sam šta god ja mogu pomoći tu sam, ali rotting je bio bezveze, a dosta je tu bilo do mene, kao i do mnogih drugih koji su očekivali brutalu, a dobili su karinjanje sa sampleovima. U svakom sluačju, hvala Aebyssu, Krv Propagandi, Urielu. Ali Turbulency je majka.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 02:43 

Shakhbuurz wrote:
HALO BA... jel ja sad trebam pustit da mi neko gura kurac u shupak zato shto je doveo neki bend... nije loshe, svaka chast organizatorima shto se potrudili, al' koncert gledajuchi sveukupno je bio izmedju losheg i dobrog 5/10...

mislim da je covjek najrealniji... za razliku od onih: "joj jest bilo mocno/extra", "RC je najbolji bend", "ovo je najbolja svirka u mom zivotu", "oderali su, svaka im cast", "tako sam se dobro proveo/la i raja je bila odlicna" i bla bla........halo ba koji vam je kurac ljudi!!! :shock: lazete i druge i sebe! ne mogu da vjerujem da svi zanemarujete razglas i ostale "bitne" stvari. iskreno ja sam za kingdom mislio da sviraju neke instrumentale, jer se vokal uopste nije cuo..., kod RC je stanje na pocetku bilo malo bolje, da bi se lik kasnije cuo samo izmedu pjesama kad nesto sere i zahvaljuje se... ne ide mi u glavu da mozete tek tako pricat da je sve bilo super, jer NIJE! mozda vama jest, al' onda fakat neznam koji ste vi kurac tamo slusali, tj. culi. mislim da je fazon u tome sto je to ROTTING CHRIST. :roll: pa onda ide ona standardna: "kako god da je - jebiga dobro je". da je bio neki manje poznat bend (o lokalnim bendovima da i ne govorim), popljuvali bi na sve strane... opet kazem, svaka cast organizatoru sto ih je doveo, neomalavazam nikog, nit pljujem po nicemu, ali jebes mu mater il nek svirka bude kako treba, il' nek nebude nikako...mislim da je ovo objektivno. svaka cast RC-u, sluso sam ih kad pola ovih ljudi koji su bili na svirci nisu pojma imali ni sta je dimmu borgir, ali ono sto su tu vecer pokazali me se nije dojmilo ni sekunde...(vjerovatno je to do mene :roll: al' jebo to neam ja pojma sta pricam, ko sto neki kazu :lol: :roll: ).....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 11:49 

bloodflood wrote:
Shakhbuurz wrote:
HALO BA... jel ja sad trebam pustit da mi neko gura kurac u shupak zato shto je doveo neki bend... nije loshe, svaka chast organizatorima shto se potrudili, al' koncert gledajuchi sveukupno je bio izmedju losheg i dobrog 5/10...

mislim da je covjek najrealniji... za razliku od onih: "joj jest bilo mocno/extra", "RC je najbolji bend", "ovo je najbolja svirka u mom zivotu", "oderali su, svaka im cast", "tako sam se dobro proveo/la i raja je bila odlicna" i bla bla........halo ba koji vam je kurac ljudi!!! :shock: lazete i druge i sebe! ne mogu da vjerujem da svi zanemarujete razglas i ostale "bitne" stvari. iskreno ja sam za kingdom mislio da sviraju neke instrumentale, jer se vokal uopste nije cuo..., kod RC je stanje na pocetku bilo malo bolje, da bi se lik kasnije cuo samo izmedu pjesama kad nesto sere i zahvaljuje se... ne ide mi u glavu da mozete tek tako pricat da je sve bilo super, jer NIJE! mozda vama jest, al' onda fakat neznam koji ste vi kurac tamo slusali, tj. culi. mislim da je fazon u tome sto je to ROTTING CHRIST. :roll: pa onda ide ona standardna: "kako god da je - jebiga dobro je". da je bio neki manje poznat bend (o lokalnim bendovima da i ne govorim), popljuvali bi na sve strane... opet kazem, svaka cast organizatoru sto ih je doveo, neomalavazam nikog, nit pljujem po nicemu, ali jebes mu mater il nek svirka bude kako treba, il' nek nebude nikako...mislim da je ovo objektivno. svaka cast RC-u, sluso sam ih kad pola ovih ljudi koji su bili na svirci nisu pojma imali ni sta je dimmu borgir, ali ono sto su tu vecer pokazali me se nije dojmilo ni sekunde...(vjerovatno je to do mene :roll: al' jebo to neam ja pojma sta pricam, ko sto neki kazu :lol: :roll: ).....

ovo sve stoji...al jebi ga sta se moze...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 13:40 

Wtf,zaboravljate da je najžešće što je donedavno dolazilo bilo jebeno Hladno pivo!Ne treba dolazit ako nije profesionalno organizovano?Ma zajebi ti to,zabite se u kuće i ne trošite jebene pare,jer 10km je ipak 10 piva,jel tako?Da mi je neko prije nekoliko godina rekao da će u Sarajevu biti Kreator, Destruction, Rotting Christ, Benediction, Godhate, Koldbrann, Grenjar etc. rekao bi mu da sere,jer je bilo nemoguće da i kod nas to krene.Sad smo ipak centar metala Balkana pa možemo birat,jel?Al u kurcu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 13:57 

e upravo to sam i ja mislio napisati sada

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 14:04 
Moderator

izgleda da neko ovdje ima problema sa čitanjem ili razumijevanjem onoga što neki ljudi, uključujući i mene, hoće da kažu. Nisu organizatori krivi što je bend bio karanana. Mislim, evo šta je fakat izazvalo revolt kod ljudi, npr. nisu imali nikakav mrčndajz. to je najobičnija glupost, najvjerovatnije pola raje ne bi ni kupilo ništa, ali eto, lijepo je vidjet. drugo, jebem t sunce, kad te čovjek zove da još sviraš ne spustiš glavu i otrčiš u skladište pića, nego sviraš još jednu dvije, za raju!

I još nešto, dosta je ljudi koji nisu nikad čuli za Rotting Christ (ja sam slušao jedan album), pa su očekivali Malevolent Creation. Šta ćeš.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 14:08 
Moderator

Mephisto wrote:
Opium wrote:
kako se meni cini i nije vam bas bilo najbolje... zato otac nije ni iso... SLAB!
et vidis ja tebi govorim da sarajlije nis ne znaju organizovat kako treba
:P :) :P

mogo bi se ja nachi uvrijedjen nakon Turbulence jucher.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 15:33 

BurningWitch wrote:
A ti bas moras napisati dva skoro pa identicna posta? :roll: Uostalom nisam se tebi obracala!
Al generalno svi vi koji serete nesto tipa nije valjalo ovo ili ono jedete govna.

jbg....moro sam....kad neko pogodi u tom trenutku upravo ono sto ti zelis da kazes...
sto bi se zajebavo oko tipkanja....vak fino quotam i lijpo ti ''kazem''
sve sto se u onom trenutku ima rec!

btw...spomenuo sam ono...
''ako je slucajno'' :roll:

inace...onaj predhodin post napisan je iz zajebancije... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 16:09 

Demonologist wrote:
Wtf,zaboravljate da je najžešæe što je donedavno dolazilo bilo jebeno Hladno pivo!Ne treba dolazit ako nije profesionalno organizovano?Ma zajebi ti to,zabite se u kuæe i ne trošite jebene pare,jer 10km je ipak 10 piva,jel tako?Da mi je neko prije nekoliko godina rekao da æe u Sarajevu biti Kreator, Destruction, Rotting Christ, Benediction, Godhate, Koldbrann, Grenjar etc. rekao bi mu da sere,jer je bilo nemoguæe da i kod nas to krene.Sad smo ipak centar metala Balkana pa možemo birat,jel?Al u kurcu...

nek me skonta ko god hoche i kako god hoche, ja sam rek'o svoje i nechu se ponavljat... ak je vama bilo super, blag se vama... al' meni nije, meni je cijeli koncert sve smetalo totalno... i ovo shto sharan kaze sprzishe nekolko stvari i pobjegoshe... vidi se da je vokal na pamet uchio one spike shto je drzo izmedju stvari... neke stvari koje mi se nisu svidjele uopshte nemaju veze sa organizacijom, a ima malo i s organizacijom (al' to nechu da kritikujem, jer znam kolko je teshko organizovat koncert u ovoj nashoj zabiti)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2005. 18:53 

HAHAHA vidi sto izmisli "pola" :lol:
Eee nikad od vas ozbiljnih novinara.Nikad! :P
I jeboga ti, upoznali smo se ima vec po godine ;)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 202 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]