Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 11:55

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 202 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2005. 16:56 

P.S. Sharane dao Bog (ili Satana - nije vazno) da te izjebu u anal svi metalci BiH zato sto nisi napisao tekst a obecao si!!! AMIN!!

II Dio

U duši mojoj istina i harnija što sjedinjavaju putove karme koja je prljavija nego inače, čini mi se . Duboko se kajem što se ne sjetih neke žešće fraze kad sretoh auru u nekom novom obličju. Zbilja je čudno što moraš lizati nečiji kurac ( u ovom smislu mislim na pojedine face sa RP foruma) da bi tvoj tekst bio postavljen na indeks. Poput kretena (Sharan će reći da i jesam – jarane popuši kurac za to) napucanog šupljom ideologijom o pravima ljudskog hajvana u velikom svijetu i o tome kako je neki pravac (mislim na black) metala bolji od nekog drugog (mislim na thrash – jarane Sharane opet popuši kurac). Nikog nije briga za moj nastavak priče, a za čim jebeno šupljiranje o poenti ničeg u ništavilu ispranog, pardon izopranog (kako bi se reklo ovdje, u našem narodu), ali nije bitno. Bitno je nebitno. Nebitno je bitno. I tako to ide u jebeni krug… (Jel' ovdje neko lud – ako ste do sada pročitali nastavite i dalje, jer ovo je nebitno a bitno je nebitno)

Kada su znači horozi poželjeli otrčati za kokoškama, shvatio sam da ipak mi ljudi živimo kao životinje. Čak i da ličimo na životinje. Pa pogledaj te samo one pojedine face na koncertima i vidjet ćete da smo mi ljudi nastali od životinja –točnije od majmuna. E jebem mu ja mater. Ups – nastat će Hercegovac onda. Prema gajbi, u koju smo se trebali smjestiti, krenuli su Ihti, Disorderka, Snowgirl, Litl Šahinović, Sharan (The Pička) i moja malenkost (guženi liberal). Svratili smo do pekare koja se zove Mimoza (Svih mi bubnjeva Tvrtkovih, nikad u životu nisam čuo gluplji naziv za nešto. Pa jebo te i krave u selu moje strine imaju ljepša imena. Ako ništa bar asociraju na nešto u što može ući volova čuna), gdje smo pokupovali sve što se može kupiti. Tek sam sada shvatio, zašto je Litl Šahinović onoliki čovjek. Pa tog ni Narodna kuhinja iz Zenice ne može nahraniti. Koliko frajer može samo pojesti.
(Sada ide fazon opisivanja kao kod Meše Selimovića – ma znam da neće ličiti na to)
Litl Šahinović je pravi primjer starog Bosanskog Pastuha. Crna kosa kao u prvih Bosanaca (pardon, bogumila) duga do ramena. Ramena, široka kao krila Bosanskog orla, snažnija od svih ramena čuvara (moderno se kaže tjelohranitelja(ne kontam: tijelo +hranitelj – pa ne jedemo tijela, iako ima, kažu negdje ljudoždera, to znaju ovi koji slušaju death metal)) Sulejmana Tihića. Tijelo (ja mislim da se zove to gornji trap) kao tijelo Legalosa iz Gospodara prstenova ( u stvari mislio sam na lice, kurac nije on toliko lijep). U očima mu se vidi treptaj svih Bošnjarikusa, Hrvtorikusa i Srborikusa i ostali naroda koji ne spadaju ravnopravno sa ovima po Ustavu zemlje Narodne muzike . Noge visoke i snažne kao noge vrapca što u jutro kljuca hranu, koju mu moja nana izbaci kroz prozor. Litl Šahinović je bio pravi primjer – pravog Bosanskog pastuha. Fale nam još dokazi. Možda ih imamo. Moram ukucati na guglu.
Da se ja vratim sa jednim skokom u warp.
Otvaramo vrata stana. Slagao tko rekao da nisu mu smradile noge. Sharan je opet bio prvi po smradu. Ja sam otišao u wc da pišam. I, ja sam pišao. Odjednom je na vrata zakucao Ihti i rekao da želi i on pišati. Ja sam mu dozvolio. Naravno izašao sam iz WC-a jer ja nisam peder ako neko jeste. Disorderka je pukla, Snowgirl je pukla, ostali su bili okej.
Sharan: Znaš Djambalaja (čovjek me nije niti jednom zovnuo pravim imenom. Mora da je ljubomoran što nosim tako divno ime a on tako ružno. Fujjjjj), hoćemo li mi što guziti?
Litl Šahinović: Mogli bi!
Djambalaja: tko te što pita, idi lezi i spavaj, davno su crtani završeni.
Ihti je zaspao, u stvari zaklopio je oči, a možda je i zaspao. Disorderka je puštala neke spotove i tražila odgovor na vječna pitanja u njima, Snowgirl je pušila (cigaru, hihihi).
Sharan: znaš Djambalaja mene nitko ne shvaća, ja sam čovjek kojeg nitko ne voli?!
Djambalaja: pa slušaj, tko će te ozbiljno shvaćati. Znaš što ti je većina rekla i na forumu kada si onu kompleksašku temu postavio. Vidiš, večeras nismo nikog zakulirali, nisi ni htio da zakuliraš, a da jesi sigurno bi te i odbili jer te nitko ne shvaća ozbiljno.
Sharan: E pa o tome ti ja govorim. Ni ti me ne shvaćaš ozbiljno.
Djambalaja: Pa kako ću te ozbiljno shvaćati (sipam sebi pivu i njemu, Litl Šahinović, u daljnjem tekstu Gladno Oko, dok se ofirno trpa Disorderki, prijavljuje se da i on hoće. da mu naspem, Ihti je fakat zaspao a tek je 2 sata iza pola noći, Snowgirl se počinje paliti) kada si ružan i kada ti svaka druga vuče na zajebanciju.
Sharan: Ja hoću da se uozbiljim. Ali jebem mater svima. Neću da se uozbiljim!!! Želim biti ovakav čitav život!!!
Djambalaja: Kakav? Metalac, novinar ili nešto treće?
Sharan (dok ustaje i pokušava da odglumi stav Fidela Castra – misli da će biti uvjerljiviji): Ovakav…
Poslije toga je krenula tema o politici. Sharan se zalagao da je politika sranje koja nema prostora u njegovom životu, dok smo Snowgirl i ja pokušavali mu objasniti da mu je to egzistencijalno pitanje. Opet nebitno, bitno je da se on može zajebavati sa raznoraznim majmunima i to ga čini istim (na jebenu veliku žalost). U daljnjem dijalogu između Sharana i mene, sa sporadičnim repliciranjem Disorderke i Snowgirl, nametalo se pitanje jezika. Svi ljudi govore istim jezikom, ali nitko ne razumije sugovornika, niti ono o čemu govori… Mislim da su se u tom trenutku Gladno Oko i Snowgirl počeli sporazumijevati jezikom ali na opipljiv način. Halal im Bog, mislim Satana. Disorderka je bila sjebana, Ihti je spavao, Sharan i ja smo pili. U mojoj glavi su se u tom trenutku počele zlobne misli rađati. Razmišljao sam da predložim Sharanu da navalimo na Ihtija ali ne bi bilo to - to. Ali vidio sam ja, da on gaji potajno neke osjećaje prema njegovoj fizičkoj anatomiji.

Iskačem iz warpa.

To je to… Nigdje veze. Ali Allaha mi - sve je živa istina. Jest zdravlja mi mog. Ako ne vjerujete, pitaj te Disorderku, Sharana ili ponovo mene. Sutra smo nas troje ovjeravali semestar. Ihti je otišao na bus, a Gladno Oko i Snowgirl su se izgubili pojma ne'am kada. Spavao sam. Točnije, glumio sam da spavam, pošto sam se bojao da mi ga Sharan u snu ne pristavi.

P.S. Ponavljam zbog kvara u strojarnici jer Lt. Data nije moga to popraviti (sjebao ga Q), ova istinita saga o sijelu poslije koncerta RC-a i SK-a je naglo svršena. Krivca tražite kod producenta priče jer mu žena nije dala da guzi sinoć pa je priču naglo završio. Tako mi svih laži dragana Čovića Sharan je obećao da će isto nešto napisati. Živi bili pa vidjeli. Uz put moj broj je 061 666 666, pa ako imate ponuda za posao, svakako nazovite. Radim od analnog do oralnog ugrađivanja cijevi. Sve sličnosti sa stvarnim likovima nisu namjerno urađene… Burazera mi…

P.P.S I tako to ide u jebeni krug (jel ovdje neko lud…), dok neko ne dobije po šupku i ne počne da plače. Jao Bože (ja zaboravio da ne postojiš…) kakva su krhka stvorenja ovi što glume da žive. Na jebenu žalost glume svoj život. Jebeni život glume. Halooo???

Napisao: Djambalaja dok sjedi i sluša (bolje rečeno: pravi se da sluša) brata o temi da li mušice imaju pluća (jer kako bi disale onda da ih nemaju?) i mogu li krava i vo izvesti pozu 69?!

Zahvaljujem se prije svega, majci što me je rodila, ocu što je ljubav sa majkom vodio, bratu što me je hipnotizirao pa izvukao iz moje podsvijesti sve ove stvari sa sijela, vremenu jer me je natjeralo da sjedim u kući i da napišem, CJM-u što postoji pa mi diže kurac…upsss, adrenalin, mojoj nani što pravi najbolju baklavu, Bil Gejtsu što je napravio program na kojem ovo kucam, guglu što će ovaj tekst biti dostupan svima i svim mnogobrojnim prijateljima…

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2005. 17:53 

dobarrr krajjj

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2005. 21:10 

Pošto mi se ne da ponovo pisati istu stvar, samo ću copy/paste onoga što sam napisao na Satanoriumu:

Tipičan primjer provincijalske svirke i potkradanja ionako osiromašenih metalaca. Kad s ove distance pročitam one pompezne najave o tome kako "bosanski metalci" treba da dođu na tu svirku dođe mi da se fino ispovraćam.

Razlog:

Prostor je najgori koji sam vidio u životu, ne vjerujem da ću ikad vidjeti gori (jer u AG više nikad neću ni otići), ljudi i previše - odlično se znalo da neće biti manje od 100 i više od 150 i isto tako se znalo koliko ljudi taj AG može podnijeti. Ono je ruglo, napolju -20 unutra +50, ne možeš disati, dva nabildana majmuna ispred "stagea" igraju stolnog tenisa sa ljudima, gurnu te nazad a onda te oni od nazad gurnu naprijed, i sve tako dok ne dobiješ bokser u glavu od te dvojice i ne skloniš se negdje da bi ti svi zubi ostali na broju.

O bendovima (jedino pozitivno što sam sinoć vidio )

Silent Kingdom - odlično, mnogo bolje nego što sam očekivao od njih, fakat su me ljudi prijatno iznenadili.

Rotting Christ - profesionalci totalni. Krivo mi je što nisu svirali Tormentora, ali možda je i bolje, vjerovatno ne bih živ izašao odatle.. prošarali su skoro sve albume.

Nažalost, zbog nemogućnosti da se probijem do stagea, fotografija ovaj put nema.

+

I ja ne mogu shvatiti ljude koji se zadovoljavaju tako mizernim stvarima. Pa oke, došao je Rotting Christ, odsvirali su ljudi, ali to nije jedini uslov da bi bilo dobro, potrebno je ipak malo više (meni je inače bilo prepredobro u SA ta dva dana što sam bio, ali definitivno ne zbog koncerta). Ja sam recimo potrošio 40-50 KM da odem od TZ do SA i da se vratim, a za taj i još nešto malo novca sam mogao otići do Beograda i gledati svirku koja nije organizovana kao da su ljudi koji trebaju doći na to zadnji klošari, koji trebaju platiti i 10 KM za ulaznicu na koncert koji je potencijalno opasan po njihovo zdravlje. Vrhunac je bio to što "gazda nije dao da se otvore vrata".

I još jedna stvar.. ako neko zna, volio bih da mi odgovori: da li je štampanje onih par plakata i ulaznica (nisam jadnije ulaznice nikad vidio) koštalo više od 8.5 KM?

Obrukali smo se do jaja. Da mi je samo znati da li će taj bend ikada više doći ovdje.. i ne samo oni, već i drugi kad čuju kako je slavno prošla svirka.

Što reko drug Boro: "imam samo dvije riječi: tuga, jad i očaj."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2005. 23:03 

Obrukali smo se do jaja. Da mi je samo znati da li će taj bend ikada više doći ovdje.. i ne samo oni, već i drugi kad čuju kako je slavno prošla svirka.

Što reko drug Boro: "imam samo dvije riječi: tuga, jad i očaj."[/quote]

samo da kazem da je u beogradu bilo nesta vise od 30 ljudi!
sta oni da kazu?
ipak mislim da su organizatori uradili puno toga ( to siguram) i da je ispalo tako sto je ispalo!
jebiga situacija je takva ali se nadamo boljem vremenu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2005. 23:40 

e moj Mića legendo, dok je ovakvih kao ovog idiota gore nista od ove drzave nece ni biti...

smijem ga slobodno nazvati idiotom posto si uzima za pravo nazivati "majmunima" ljude koje uopste ne poznaje i nema nikakvog postovanja prema njima a koji su puno vise dali i za ovu scenu i za ovu publiku od njega i njegovog "metal.rs.ba"....
ima nekoliko osoba kojima je zao sto si iz "uzasnog AG"-a izasao sa viskom zuba...

nema mene vise na ovom forumu, samo nervozu dize
sorry Ihty

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2005. 15:09 

nisu to prijetnje nikakve bile nego konstatacija poslije nerviranja tvojim postom, jebiga

"majmuni" su samo pazili da Sakis&c.o. ne ostanu bez opreme i da se koncert i pored uzasnih uvijeta (koji su opeth solidni za situaciju kakva je kod nas) odrzi do kraja i nisu sigurno nikoga tukli ili gurali bez razloga

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2005. 16:10 

HajvanHo))) wrote:
nisu sigurno nikoga tukli ili gurali bez razloga

jarane to sam osjetio na svojoj kozi... ti sad govori kolko hochesh...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2005. 20:48 

SAMO TUZLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 15:25 

mrsko mi citat postove.. vidio sam neko preseravanje.. mrsko mi se sad svadjat.. :) samo da kazem da je meni bilo fakat fenomenalno.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2005. 20:56 

Ma bezveze su i sajlent i roting, jasam bila na kredlu of filtu u sloveniji

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2005. 21:54 

Armandina wrote:

:roll: :roll: :? 8) :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2005. 01:45 

Armandina wrote:

jebo kredl ... prije bi na silent

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2005. 11:48 

Armandina wrote:

HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAAAHHAHAHA...
majko draga... HAHAHAHHA :lol: :lol: :lol: :lol:

idi ubi se pa uzmi pishtolj... majko draga, hahahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2005. 12:08 

Shakhbuurz wrote:
idi ubi se pa uzmi pishtolj... majko draga

hahaha ubi se pa uzmi pistolj :lol:

I voli svoju maater Ilija :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2005. 14:32 

e svakakvih mahnitih izjava se i ja nacitah:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2005. 16:26 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E i ti znaš ubaciti govno u ventilator,ali neka!( znam na koga ciljaš sa tom izjavom,ali neću nikome reći!) :lol: :lol: :lol: Jesi mahnita "Armandina" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2005. 18:21 

LEJNA wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E i ti znaš ubaciti govno u ventilator,ali neka!( znam na koga ciljaš sa tom izjavom,ali neću nikome reći!) :lol: :lol: :lol: Jesi mahnita "Armandina" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

cccc

heheheheh cuj govno u ventilator hehehehehehehehehehehehehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2005. 21:34 

:lol: :lol: :lol: :wink: Fakat najbolje dočarava njenu izjavu :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 03:05 

ANALizator wrote:
Mislim, evo šta je fakat izazvalo revolt kod ljudi, npr. nisu imali nikakav mrčndajz. to je najobičnija glupost, najvjerovatnije pola raje ne bi ni kupilo ništa, ali eto,

bio je merch. ,al samo za raju
heheh

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2007. 20:39 

Evo upravo gledam snimak ovog koncerta ahahaha. Koje raspadanje.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 202 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]