Radio Zeko dugo u birokratiji, dopizdilo mu, i prisjeti se kako je ko mali pravo roko svega i svaÄega, i odluÄi sebi srediti panj.
Zove liju, djesi lijo, kućo stara, djesi zeko, priÄaju oni, kaže zeko, moÅ¡ li mi lijo srediti vuve kakve. Kaže lija, jebiga Zeko, pojavio se KULTURNI JELEN, jebe sve koji puÅ¡e i prodaju.
Ma daj ne seri, lijo, poÄeÅ¡e se oni natezati, ali lija sasrana i ne smije, samo dade Zeki broj Vuka da njega pita.
Kod Vuka isti kurac, ista priÄa, pojavio se KULTURNI JELEN, guzi sve koji puÅ¡e, i vuk mu niÅ¡ta ne dade.
Zeko sad već sjeban do bola, rezignirano želi da digne ruke od svega, kad Vuk mu dade Medin broj da njega pita.
Nazva Zeko Medu, medo haveru, druže, prijatelju, legendo, care, šahu, liže mu dupe za deset, vidi Medo, nešto Zeki treba. Šta je, Zeko, šta ti treba, kaže njemu Zeko, daj ba Medo, svi mi nešto seru, imaš ti ganje, molim te, panj jedan.
Ista priÄa, KULTURNI JELEN guzi, kurac-palac, kad Zeko reÄe Medi, jes to piÄka, ovo ono. Medo se tu iznervira i proda mu panj, ali ne smije Zeko nikome niÅ¡ta reći, zbog KULTURNOG JELENA.
...
DoÅ¡ao Zeko kući, jacuzzi, svijeće, piÄi zadnji demo Rapa Nuija, smoto Zeko, i taman da zalimpa, sjeti se, i reÄe, jesu mi Å¡uhu svezali, kakav KULTURNI JELEN???...
Ajd sjeban Zeko, reÄe sam sebi, sad ću ostatak ove ganje zagurat u Å¡upak, pa niko neće znati da sam puÅ¡io, a ako se ko pojavi, nema dokaza...
I tako, klizav rektum, zagura ga Zeko sebi lijepo, panj na mjestu...i taman pripalio kad se Äu zvuk...
PLOP!!!
''Dobro veÄe...ja sam KULTURNI JELEN...''
HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA

:D:D:D:D