Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 07. 2025. 08:30

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 299 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 14:55 
Moderator

cotoha wrote:
Haha, pa koji ste vi likovi!

Od govneta bi napravili raspravu o politici.

Ja sam mislio da su ti metalci nesto bolji od ovi dzigerasa

ne, metalci nius bolji opd djigerasha, jer su na slayeru svi metalci oko mene dizali tri prsta na mandatory suicide, a ja sam jedini digao \m/. drugo, cotoha, jebo te bog, znash ti kad je neshto zajebancija? Nisam ja pšotegao shta je araya rekao na stageu, nego bomber, a poshto je vech potegnutu, na forumu na kojem se mozhe izraziti misljenje, dati cu svoje misljenje ako me puca kurac za temu.

I, da, mene nervira shto se ovo pretvorilo u maksimalnu temu srebrenica vs srpski nedostatak svijesti.

I josh neshto, poshto osjecam da ce mi neko kvotati ovu prethodnu rechenicu. Nisu to pojedinci, to su mase i mase ljudi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 15:49 

Čisto sumnjam da je araya mislio na srebrenicu. Sumnjam da uopche zna za to. A svi oni koji su bili na metal campu...kad usporede priče sa exita, skužit će da se araya služio skoro pa istim rječnikom kod najave pjesama-npr. "you must serve your country bla bla"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 18:44 

Herr Kaufmann wrote:
Čisto sumnjam da je araya mislio na srebrenicu. Sumnjam da uopche zna za to. A svi oni koji su bili na metal campu...kad usporede priče sa exita, skužit će da se araya služio skoro pa istim rječnikom kod najave pjesama-npr. "you must serve your country bla bla"

u becu je isto govorio...
ma sve je to show
the show must go on

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 07. 2005. 01:46 
Moderator

ma da, on je to govorio, ali su reakcije razlicite svugdje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 07. 2005. 18:29 
Moderator

defunctus wrote:
Ej evo ovaj link da bi se vratili na temu i malo spustile tenzije.Klip od 30 sekundi,cisto da se vidi kako je bilo na Slayeru. http://bbns.on.neobee.net/LiveFromHell.avi

jebote hljeb ja se najezio sav :shock: :shock: :shock:
tzarevi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 07. 2005. 20:42 

biafra wrote:
defunctus wrote:
Ej evo ovaj link da bi se vratili na temu i malo spustile tenzije.Klip od 30 sekundi,cisto da se vidi kako je bilo na Slayeru. http://bbns.on.neobee.net/LiveFromHell.avi

jebote hljeb ja se najezio sav :shock: :shock: :shock:
tzarevi!

plako bi kad bi vidio uzivo..hahaha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 07. 2005. 21:39 

http://www.24sata.info/portal/pregled.php?ArtID=12089

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 02:19 

Abigail wrote:
Meni je bilo prejebeno, necu kometarisati slayer, necu ni napalm, ni apoclypticu jer tu rijeci nisu dovoljne. Stone je bio dobar, may resul isto, ali ipak, za nijansu losiji od stonea. Bombarder je bio zakon, amon din me odusevio, ali ne moze se niko mjeriti s toxicom, jebat sve ove grupe, toxic je bio fenomenalan zatvarajuci MH stage. Bassiste nije bilo, sjebali su im opremu, mikseta je bila ocajna, ali su se svi derali :TOXIC DEEEEEEATH! Kako rece jedan kolega :jebo zemlju koja toxic death nema :D

Wow thanx... thanx...
Zapravo ozvucenje nije uopste bilo lose i sve je to bilo OK. Samo sto je eto bilo bez basiste. Mi smo tamo i otisli da razvalimo, al sta je tu je. Asmir je stvarno imao ozbiljnih problema i nije mogao da dodje. Mi nismo htjeli da razocaramo ljude koji su nas cekali do 4 ujutru pa smo ipak odsvirali 4 stvari samo za njih.
Hvala ti mnogo na ovim rijecima a i svim ljudima iz citave Srbije, Bosne i Hrvatske koji su nam poslali mailove podrske i pohvala nakon ovog nastupa. Kad samo pomislim da su sekunde odlucivale da otkazemo sve... :?
Ali obecavamo duplo bolji i veoma jak nastup na MMS-u za sve one koji dodju da nas gledaju 16.07. u 14h. Vidimo se !!!
STAY TOXIC !!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 03:17 

Acronian wrote:
Ali obecavamo duplo bolji i veoma jak nastup na MMS-u za sve one koji dodju da nas gledaju 16.07. u 14h. Vidimo se !!!
STAY TOXIC !!! :)

taman sa kupanja odmah na toxic :)
ahh jebote... da mi se vratit na Slayer josh koju sekundu samo... prejebeno je bit na njihovoj svirci... de mi recite samo kolko su i shta su svirali na EXITU...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 03:40 

slichno ko na MC... pochetak Darkness Of Christ (intro), pa Disciple, samo kod na je bila zadnja Angel Of Death, jebeni shlag na tortu :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 11:27 

Evo set liste sa Exita.

01. Darkness Of Christ (Intro)
02. Disciple
03. War Ensemble
04. Blood Red
05. Necrophiliac
06. At Down They Sleep
07. Spirit In Black
08. Stain of mind
09. God Send Death
10. Dead skin mask
11. Seasons In The Abyss
12. Postmortem
13. Raining Blood
14. South Of Heaven
15. Silent Scream
16. Mandatory Suicide
17. Angel Of Death

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 11:33 

uh jebote pa na prethodnim vecerima su svirali vise stvari- Born of Fire, Captor of Sin i Hell Awaits koliko se sjecam, ali ovde ponovo ima odlicnih stvari.

SLEJAAAAA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 15:30 

Terorističke prijetnje Exitu
Šesti Exit završio je s bilancom od oko 150 tisuća posjetitelja, a zbog prijetnji bombama, nije emitirana poruka mira i prigodna pjesma kao sjećanje na žrtve ratnih zločina.

U priopćenju Exit tima, koje prenosi b92, stoji da su organizatori od policije dobili informaciju o dojavama da će, ako emitiraju poruku mira, na festivalu biti bačena bomba.

Exit tim je poslije prvih policijskih upozorenja, još prije tjedan dana, odlučio umjesto prije najavljene minute šutnje za žrtve srebreničkog zločina na festivalskim videozidovima odaslati poruku mira.

Na tri najveće festivalske pozornice trebala je biti puštena prigodna pjesma Annie Lennox I Saved the World Today, u počast žrtvama svih ratnih zločina na Balkanu.

"Policija nam je sinoć priopćila da je teroristički napad vrlo izvjestan, gotovo siguran u slučaju da emitiramo poruku mira, zbog čega smo od toga odustali", navodi se u priopćenju Exit tima.

Tekst poruke trebao je biti: "Deset godina kasnije, obećavamo svojoj djeci i unucima svoje djece i djeci unuka svoje djece, da se neće ponoviti Srebrenica, Bratunac, Vukovar, Oluja, Ahmići, Đakovica, Staro Gacko. Nikad više."

Članovi Exit tima smatraju da bi tu poruku potpisao svaki normalan građanin Srbije.

eto nadam se da ce neki koji jako mnogo seru na exit i exitovce ipak promijeniti svoje misljenje!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 16:41 

Abigail wrote:
Uriel wrote:
uh jebote pa na prethodnim vecerima su svirali vise stvari- Born of Fire, Captor of Sin i Hell Awaits koliko se sjecam, ali ovde ponovo ima odlicnih stvari.

SLEJAAAAA

A da, mogao je sadrzaj biti raznovrsniji :D , no,ipak, u sat ipo ne mogu stati sve pjesme koje bismo zeljeli cuti. Ja sam ocekivala chemical warfare, al nisu je odsvirali, mada su mogli sa Show no mercy barem jednu pjesmu, antichrist, black magic ili SNM.

Ma ja sam bio ubijedjen da ce svirati Die By The Sword i Hell Awaits a potajno sam se nadao i Black Magic (jer mi je to omiljena pjesma) ali ne bi tako.Ma nema veze dobro je i ovako.Ovo je koncert koji mi je najbrze prosao,izgledalo mi je kao da nisu svirali vise od 20 min.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 16:56 

Stvarno bogata pounda koncerata i u ovim zemljama bivse juge u zadnje vrijeme. Ja cu ovaj period od zadnjih nekoliko mjeseci dugo pamtiti, odgledao sam nekoliko Thrash koncerata koji su me u potpunosti vratili u mladost. Triple Thrash Treat :D
-Slayer
-Overkill
-Anthrax (2 puta)

I jos kad dodam na to Morbid Angel s Davidom, turneja na kojoj su svirali samo stvari sa prva cetiri albuma... ma jupi :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 17:56 

Uriel wrote:
Stvarno bogata pounda koncerata i u ovim zemljama bivse juge u zadnje vrijeme. Ja cu ovaj period od zadnjih nekoliko mjeseci dugo pamtiti, odgledao sam nekoliko Thrash koncerata koji su me u potpunosti vratili u mladost. Triple Thrash Treat :D
-Slayer
-Overkill
-Anthrax (2 puta)

I jos kad dodam na to Morbid Angel s Davidom, turneja na kojoj su svirali samo stvari sa prva cetiri albuma... ma jupi :D

Sto se koncerata tice ovo je najbolji period u istoriji ovih prostora.Ja sam prezadovoljan.Vidio sam Paradise Lost,Megadeth,Napalm Death i Slayer.Jos samo da Overkill dodje u Avgustu i najbolje ljeto ikad.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 18:09 

Pretorian wrote:

eto nadam se da ce neki koji jako mnogo seru na exit i exitovce ipak promijeniti svoje misljenje!

Posto sam ja taj koji "jako mnogo sere" o Exitu da kazem da Exit organizatorima svaka cast na ovoj ideji (mada su p**ke da je nisu izveli).

Moja primjedba nije nikada bila upucena njima vec divljacima koji flasama daju svoje komentare... i onima koji u tom cinu ne vide nista lose

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 18:16 

prijatelju i ja a i ti znamo ko su ti ljudi!
sto se tice exit tima njihovih namjera u to netrebamo sumnjati ljudi fakat znaju sta se sve u bosni desavalo i svjesni su toga procitao si vec sta su htjeli ove godine sve da kazu, nazalost sistem ih jebe i ne zele radi pojedinaca koji su nacionalisti i jebeni idioti da ostanu bez tako vrijednog hepeninga. Nazalost nisu to uradili ali ipak treba cijeniti njihov rad i trud u tom smislu jer ljudi fakat nisu nista smjeli!
i fakat je tako!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 18:18 

Uriel wrote:
Damian wrote:
defunctus wrote:
@Uriel

Necu nista komentarisati samo cu reci da nije u redu to sto kazes da su nama u RS isprani mozgovi.Isto kao da smo neki debili pa nam neko moze nametnuti sta hoce.
Ja kad se informisem o politici koristim izvore sve tri strane pa onda sam formiram svoje misljenje.Toliko!

Apsolutno tacno brate!Pokusao sam da ostanem van ove politicke price ali ne ide!Kad vec hocete,ajd da se vratimo na pocetak rata!Gdje je on poceo?U B.Luci ili u Sarajevu?I kako je poceo?Poceo je ubistvom srpskih svatova!?!Ko je sad tu genocidan???Slazem se da je u Srebrenici poginulo puno ljudi,ali kad spominjete Srebrenicu zasto ne spominjete Sarajevo?(ako zelite da budite realni,sto nikako niste!)U Sarajevu je ubijeno 10 000 Srba,vise nego li u Srebrenici(mada brojke nisu toliko bitne)a vi ni rijeci o tome!Stavise negirate te zlocine(mislim na muslimane)!Vjerujte meni takvo ponasanje samo ce nas dovesti do novog rata i do jos vise mrtvih!(na svim stranama)

Ti si brate KLASICAN PRIMJER LOSE PROPAGANDE I MEDIJA POD VODSTVOM RATNIH ZLOCINACA! Ne krivim te niti lose mislim o tebi, nisi ti kriv sto si moro gledat te vijesti i slusat te lazi...a bile su potrebne KAKO BI SE DONEKLE OPRAVDAO DIVLJACKI GENOCID!
Ko negira zlocine, ja sam ful objektivan i kazem da je zlocina bilo sa sve tri strane ali haski sud ti dokazuje gdje ih je bilo najvise!

Da nije bilo svatova sigurno ne bi poceo rat! A vojska koja se rasporedila oko Sarajeva mjesec dana prije ubojstva svatova je tu bila na vjezbi. U Hrvatskoj je JNA ratovala sa hrvatima.. a u Bosnu vojska ne bi ni usla..pa da, mozda da su ostali narodi pognuli glave i igrali se igre "sluzi svog tiranina". Barikade po glavnom gradu BIH 1991. u aprilu su postavljali ogorceni igraci lota. :roll:

Pitam se gdje su te ozaloscene majke tih 10000 ubijenih srba... zasto se ne organizuju ko srebrenicke majke, zasto im medjunarodna zajednica nije osnovala institut za nestale osobe, zasto nije donesena nijedna rezolucija koja bi osudila takav cin, cak ni od strane "prijateljskih zemalja", zasto nema masovnih pogreba, zasto se majke ne pojavljuju nikad u novinama, na televiziji i traze svoje sinove - ZATO STO IH NEMA!

Cijeli rat i poslije rata zivio sam sa srbima, u mom haustoru u ratu ih je bilo 5 obitelji. Jedan je bio policajac i na pocetku rata su mu samo oduzeli oruzje, nisu ga ni takli. Nikom od njih nije falila dlaka s glave. Moj najbolji prijatelj u ratu, Jovica sa cetvrtog sprata, je najnormalnije hodao samnom po gradu Sarajevu. Niko od njegove familije nije bio u apsolutno nikakvoj opasnosti. Sa njegovim prijateljima, srbima, sam se cijelo vrijeme najnormalnije druzio kao i sa ostalim sarajlijama. Njegov otac je bio prva violina sarajevske filharmonije, dok nije obolio. Kad su najgora bombardiranja Sarajeva bila, niko ih nije ni pogledo poprijeko i svi smo zajedno trpili.
U sarajevu ubijeno 10000 srba... :roll: onda je u Srebrenici poginulo 2 milijuna muslimana. ili ako hoces to znaci da je izvrsen genocid najvecih proporcija na balkanu a o njemu ama bas niko nista ne zna osim srba. Brate moj... pa i pticama na grani je jasno da su to LAZI !!! Ako cijeli jebeni svijet prica jedno a sacica ljudi iste nacije drugo... ko je u pravu?

A ti klasican primjer osobe ZATROVANE SDA-ovskom politikom negiranja svega sto su uradili muslimani.Da te samo podsjetim,kasarna Viktor Bubanj,groblje Lav(gdje su u slojevitim grobnicama sahranjivani ljudi,desavalo se da ispod jednog groba nadju 4-5 leseva)Kazani...itd Kazes gdje su te ozaloscene majke?Pa izadji brate malo iz tog Sarajeva pa ces da vidis.Razlog zasto nisu organizovane kao ovi iz Srebrenice je taj sto su rastrkani po cijelom svijetu(od RS do Amerike,ako zelis mogu i po imenu da ti nabrojim neke od njih)Dok su gotovo svi iz Srebrenice nastanjeni u Tuzli pa im nije problem da se organizuju.Kao sto rekoh,u Srebrenici jeste poginulo dosta ljudi,ali taj broj je pretjeran.Prema podacima oficira UN(zaboravio sam mu ime)koji je 1996-e istrazivao sta se desilo u Srebrenici,poginulo je oko 4000 ljudi.(a ne 8000)Ako je ta cifra od 8000 tacna zasto su muslimani protiv toga da se izvrsi popis stanovnistva u toj opstini?Takodje je otkriveno da se na tom spisku nalazi i 1000 boraca koji su poginuli prije 1995-e godine i 800 njih koji su za vrijeme napada prebjegli u Srbiju odakle su otisli u trece zemlje(spisak svih ovih ljudi je imenom i prezimenom objavljen u vecernjim novostima)Znam,ti ces sad reci-srpska propaganda.Vi toliko mrzite srbe da ne zelite da vidite ni najjasnije cinjenice.tako da ova rasprava pocinje da gubi svaki smisao.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 22:26 

a ljudi jebo exit... treba podrzati nase festivale kao SODA<bh metal fest itd...... pa za koju godinu mozda i kod nas dodje neko poznat...
jebo novi sad i exit...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 299 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]