Pa evo.. mislim prevalili smo debel put (ne kao ono cetvoro Rumuna, al opet). Da sam razocaran, lagao bih da kazem da nisam. Ali opet, fino je bilo. Pili smo, jeli smo, zajebavali se... Drustvo je bilo dobro (i pored ocigledne deprimiranosti nastalom situacijom).
Zahvalan sam sto sam opet vidio Amon, ali bih volio da su bar oni duze svirali, stvarno je bio prekratak nastup. Therion i Soulfly sam vidio u Sloveniji, pa cu ih nekako oplakat ovaj put. Ostali bendovi sto su nastupili (no offense nikome), stvarno ne mogu rec da sam bas uzivao, al eto... Volio bi da su raja iz TZ dobili sansu da otprase koju stvar ...
Po meni, MMS treba da se ugasi. Ima i previse festivala po Evropi da bi ovaj sad privukao neke ozbiljnije mase. Ja cijenim pokusaj koji je ovdje napravljen i cijenim ljude koji riskiraju puno toga da naprave nesto pozitivno. Ipak, za ovako nesto potrebno je vise iskustva, vise sponzora i novaca, i vece interesovanje publike (sto je tesko, s obzirom na obilatost koncerata i festivala u regiji). Zao mi je samo raje iz BiH i dalje na istok kojima je dolazak na MMS stvarno bio luksuz koji se tesko moze priustit. Ali nek smo svi zivi i zdravi, a bice jos koncerata i festivala.
p.s. da belaj bude veci, skoro sve fotke su otisle kvragu tokom nastupa amon-a. Nekako sam na kameri pritisnuo FORMAT

Nakon toga sam slikao kao lud Amone, ali ne znam kako su ispale... Ovaj ce fest fakat ostat zapamcen kao "the veliki promasaj of 2005"