Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 23:05

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Sako is back-part 2
PostPosted: 31. 07. 2005. 13:32 

Setajuci nasim ljepim gradom,tek sam skonto da sve sto sam piso,sam ja upravu.A sada cu da vam dokazem da ste vi margina ovog naroda,i da se ova drzava vas stidi,cak sta vise oni vas i skrivaju od ociju javnosti,a i vi se sami se krijete po raznim budzacima i kaficima,kod akademije i cugate jeftino vino.Sami ste svjedoci da jedan od ljubitelja nase muzike ovih dana para vase oci.Nadam se da ste skontali da se radi o nasem,a kad kazem nasem nemora bit 100% nasem,ali je 80%sigurno Andjelu sa greskom-Deenu.Vi ste sigurno ljubomorni kad vidite onako divno bogom izvajano tijelo i nako divno ispucene usne.I sami se sebe stidite,krisom ga gledate,a ne mozete to da kazete kolegi metalcu pored sebe.A kad kazem metalcu, ne mislim da ste metalni radnici,nego slusate onu djavolsku muziku.Vidim da ste se vi metalci poceli furat i na propalu sarajevsku grupu Konvoj,te ste njihovu pjesmu uzeli kao himnu (izadjite sejtani iz mene,vec dugo vas nosim u kostima.....)Stvarno ste pali na niske grane!Utalite se svi pa dajte pare Nazifu Gljivi da vam napise himnu koja ce biti HIT

A sada da vam navedem 5 razlika izmedju Nas i vAS:

1-Mi vucemo,vi duvate-jadno
2-Mi cugamo na bazenima,vi po parkovima-jadno
3-Mi pusimo Marlboro,vi drinu-jadno
4-Mi vozimo klimatizirana auta a vi se svercate po tramvajima-jadno
5-Mi vodamo dobre koke,a i vi imate dobrih koka koje mi vodamo-VISE NEGO JADNO,jer hodaju sa nama a furaju se na vas.

Voli vas Vas sako polumenta-mislim na vas

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 17:22 

heheh dokopao se interneta :D :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 17:28 

sako - moj novi idol :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 18:33 

ovo "mi i vi" opasno me podsjeća na ono "mi i oni", tako često opće mjesto u sda-hdz-sds diskursu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 22:03 
Sako VOLIMO TE! Jesi ti nama uredu? :-P

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 22:54 

Jadan ti, bog te nejeb'o!

Misliš, imaš novac i uhvatio si boga za jaja?! Vodaš koke? Voziš auta? Piješ po bazenima (i ostalim "finim" mjestima)? Deen ti je ljepota?

Da to objasnim par stvari:
1. Vodaš dobre koke? Da, zaista dobre, sa tonom šminke i finim pinky suknjicama, te još ljepšim pinky majčicama. Dragi Šako, vodaš mala droljice koje se pale na tvoj novac (koji ti je babo zaradio ili stekao na već koji način... nevažno...) i žele da budu viđene na "otmenim i finim" mjestima na koja izlaziš
2. Vozaš dobra auta? Pa, vidi, svi bi mi vozali dobra auta da nam babe imaju farmu krava, "kokoša", "kuruza" i "krompijera", ali neee... Naši očevi nisu seljaci, naši očevi su građani (često intelektualci) koji su nas odgojili da u svemu (također i u muzici) tražimo nešto više od onog: BITI VIĐEN, BITI ZAPAŽEN, od čega vi SELJAČINE USRANE bolujete.
3. Piješ po bazenima? Stvarno USRANO jadno! Pazi, mi pijemo na mjestima na kojim već pijemo jer pijemo zato što je našem kurcu tako ćeif i što pijemo zbog raje, a ne da bi bili viđeni od strane papaka i droljica koji onda zavide i žele da budu kao vi... Fakat... JAD i ČEMER...
4. Deen ti je ljepota? Pazi, boli mene kurac za Deen-a i posebno me boli kurac za njegovu muziku ili njegove "fanove". Samo pogledaj ko zapravo Deen-a sluša i sve će ti biti jasno (Uključiš FTV, emisija HUGO) A da se sad vratim na ljepotu... On ljepota? Znao sam da si peder... Paz, nije to ništa loše, if you got asshole for it...

I na kraju samo još nešto.

ODJEBI SE U SKOKOVIMA! Ne diraj me, ne diram te! Hoćeš rat? Jebaću ti majku! (Vratit ćeš mi ribe)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 23:01 
Ljudi nemojte opet nasjesti na isti fazon! Nemojte se beze prepirati, samo postajete gori od njega! Et molim vas nemojte opet isto!

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 23:01 

Bravo Rato, nek' si mu reko. Sako, ovo je bila cista provokacija s tvoje strane, tako da mi nije zao kad te neko popljuje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 23:06 

Ma jebat mu mater papansku! Ako misli da je bolji ili pametniji nek se raspravlja koliko hoće, ja sam samo iznjeo činjenice... Živo me zaboli šta misli o meni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 23:23 
Moderator

ma shako, ne seri. vidio sam te u markiju :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 23:28 

RATAMAHATTA ja popušio fintu :lol:

neka neka, reci ti njemu, đubre cajkersko.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 23:55 

sako marry meeeeeeeeee!!

palim se na dobra auta, markirane hlace, bijele uske majice sa zlatnim lancicom oko vrata.. ah..

you`re just what I want :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 01:51 

[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/laugh.gif[/img]

Animus_immortalis wrote:
Ljudi nemojte opet nasjesti na isti fazon! Nemojte se beze prepirati, samo postajete gori od njega!

Potpisujem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 01:53 

Hehe.. dobar je momak.. pogadja kljucna pitanja.. 8) srecom uvijek se netko nadje tko ce nasjesti.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 01:58 

Jedna osnovna stvar koja razdvaja metalce/roskere od svih ostalih jeste da nas zaboli kurac za sve jer uzivamo u trenutku koji imamo. Zivimo svoje zivote ne zamarajuci se oko nekih sranja koje su ostalima opsesija.

Mi zivimo svoje da bi bili zadovoljni sa samima sobom, dok ostali (prvenstveno narodnjaci) zive svoje zivote da bi se drugima pokazali.

Na kraju se svede na to da ipak neko drugi sa strane dodje i pokusava NAS da isprovocira dok MI znamo da taj neko (ili ti neki) nisu niti vrijedni NASEGA truda da o njima uopce pricamo.

Jsam li u pravu sto sam ovo napisao u NASE ime?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 02:07 

Jesi i nisi.. jer prvenstveno generaliras, a drugo razgranicavas.. ne vidim svrhu ni za jedno i drugo.. da ne povjerujes i 'oni' su ljudi.. kao i 'mi'..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 04:58 
Administrator

Dr_0ljAt0r wrote:
Image

jebte.. sminkerice su zako0000n
ova druga s desna me zestokoo pali
ko je ta seksi čikaaa? dali neko znaaa

Ne to desno, drugo desno :D:D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 14:28 

Archangel wrote:
Jesi i nisi.. jer prvenstveno generaliras, a drugo razgranicavas.. ne vidim svrhu ni za jedno i drugo.. da ne povjerujes i 'oni' su ljudi.. kao i 'mi'..

Tell me about it.
Prisiljen sam da vodim dva zivota istovremeno.
I "nas" i "njihov". Zato i generaliziram i razgranicavam. To dvoje nikada nece biti isto, ali, mozda, u tome i jeste car. Da smo svi isti ne bi bilo interesantno zivjeti. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 15:50 
Moderator

Dr_0ljAt0r wrote:
IcedFlame wrote:
Dr_0ljAt0r wrote:
Image

jebte.. sminkerice su zako0000n
ova druga s desna me zestokoo pali
ko je ta seksi čikaaa? dali neko znaaa

Ne to desno, drugo desno :D:D:D

ma ajd ..desno tam vam ..who gives a fAk .. :D

ja bi jebo sve četri :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 21:01 
Administrator

Tyr wrote:
Jedna osnovna stvar koja razdvaja metalce/roskere od svih ostalih jeste da nas zaboli kurac za sve jer uzivamo u trenutku koji imamo. Zivimo svoje zivote ne zamarajuci se oko nekih sranja koje su ostalima opsesija.

Mi zivimo svoje da bi bili zadovoljni sa samima sobom, dok ostali (prvenstveno narodnjaci) zive svoje zivote da bi se drugima pokazali.

Na kraju se svede na to da ipak neko drugi sa strane dodje i pokusava NAS da isprovocira dok MI znamo da taj neko (ili ti neki) nisu niti vrijedni NASEGA truda da o njima uopce pricamo.

Jsam li u pravu sto sam ovo napisao u NASE ime?

Nisi. Smijesan si. :? Chuj MI i ONI.. koji to mi, a koji oni? Sto ti mislis da si pametniji od nekog ko slusa folk muziku. Tvoje slusanje metala te odmah uzdize na neki pijedestal koji "oni" nikad nece moci dokuciti jer slusaju tu jadnu muziku... ma lezi dole :?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]