Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 13:56

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Martin Scorsese
PostPosted: 29. 08. 2005. 19:52 
Moderator

Bivsi narko-reditelj koji je svoje filmove i napravio dok je bio na drogama,iz kojih ga je "spasio" DeNiro (Scorsese je sve poslao u pizdu materinu prije Raging Bulla i htio se negdje odselit i gudrirat se do smrti),poslije toga,mozda 2-3 dobra ovo ostalo sve nesto...izgubljeno...
ko voli?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2005. 22:38 
volim ja,još jedan non-oskarovac....pička im materina

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2005. 22:45 

šteta da čovjek stvarno nije dobio oscara, iako vjerojatno jest zaslužio... iako novija djela baš i ne cijenim, ona od mean streets pa sve do cape fear (deNiro era) mi je super, ovo kasnije mi je onak kak-tak...

mislim, kundun mi nije neshto, a boga mi ni age of innocence. s tim da smatram da je gangs of new york prenapuhano sranje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2005. 16:11 

treba mu dat oskar da se cojk opusti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2005. 18:51 
Moderator

jebo oskara,nisu ga ni hitchcock ni kubrick dobili,ionako je to box-office nagrada

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2005. 19:19 
da,slavni trojac

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2005. 20:01 

ma jebo oskar..ja to samo spominjem jer je ocito da ga scorsese ocajno zeli...vec ga ljudi poceli zajebavat oko toga..
paz kako u zadnje vrijeme filmove pravi, "box office" pokoren - slijede nominacije..

Last edited by gopeth on 30. 08. 2005. 20:14, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2005. 20:14 
oskarovska bagra,ne cjene kurca

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2005. 20:52 

mislim, istina i ovo s oscarom. denzel washington ima 3 nominacije i 2 oskara previse. samo zato jer je crnac? ili zakaj? mislim, po meni jedan od najprecjenjenijih. morgan freeman je od crnih za njega bog.

ma istina, jebes oscar, al kad stvarno scorcesea za to jebu...

ah jebga. ko da je titanic tolko oscara zasluzil. ili engleski pacijent. ma daj molim te.

i halle berry ga je dobila u godini revansa crncima... jeb'ga...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2005. 21:39 
ShadowLord wrote:
mislim, istina i ovo s oscarom. denzel washington ima 3 nominacije i 2 oskara previse. samo zato jer je crnac? ili zakaj? mislim, po meni jedan od najprecjenjenijih. morgan freeman je od crnih za njega bog.

ma istina, jebes oscar, al kad stvarno scorcesea za to jebu...

ah jebga. ko da je titanic tolko oscara zasluzil. ili engleski pacijent. ma daj molim te.

i halle berry ga je dobila u godini revansa crncima... jeb'ga...

u 9/11 godini.....gadi mi se ta dodjela

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2005. 21:58 

koja godina?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2005. 22:01 
nije ista godina al tad su jadni amerikanci još bili potreseni od toga pa su se ulizivali drugim rasama ah odvratno,tad je ničija zemlja pobijedila amelie,mislim stvarno budimo realni,ničija zemlja može puhat u guzicu amelie

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2005. 14:06 

Bolje vam je da se ne doticete teme koja ce prerast u nacionalizam (citaj Nicija zemlja) i upita njene kvalitete jednako kao i rijeci da je mozda dobila Oscara samo zbog "ulizivanja drugim rasama".
Scorsesea cijenim zbog Taksiste, New York/New York, Doba nevinosti jednako kao i zbog simpaticne "uloge" u Shark Tale.Cinjenica je da Oscara nije dobio (iako ce mu garant dati neki "pocasni"), ali zadnjih godina Oscar i nije bas mjerilo kvalitete (cast izuzecima) prema tome oko toga se ne bi brinula dokle god on ima svoju publiku, dok je nije iznevjerio.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2005. 16:02 
Gia wrote:
Bolje vam je da se ne doticete teme koja ce prerast u nacionalizam (citaj Nicija zemlja) i upita njene kvalitete jednako kao i rijeci da je mozda dobila Oscara samo zbog "ulizivanja drugim rasama".
Scorsesea cijenim zbog Taksiste, New York/New York, Doba nevinosti jednako kao i zbog simpaticne "uloge" u Shark Tale.Cinjenica je da Oscara nije dobio (iako ce mu garant dati neki "pocasni"), ali zadnjih godina Oscar i nije bas mjerilo kvalitete (cast izuzecima) prema tome oko toga se ne bi brinula dokle god on ima svoju publiku, dok je nije iznevjerio.

eh,sori,al jesmo spomenuli kako su te godine kao slučajno crnci skupili sve nagrade,stojin iza onog šta san rekla

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2005. 16:26 

koje godine to?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2005. 19:25 
2002

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2005. 21:29 

aha. oke. malo sam se izgubijoooo u prostoru i vremenu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 09. 2005. 17:03 

Draga moja, postoji razlika izmedju rase i nacionalnosti, ali ti ocigledno nisi upoznata s tim terminom.Da ti pojasnim, rasa je bijela/crna/zuta/crvena i logicno sad imamo i mijesanne, a NACIONALNOSTI su bosanac, srbin, hrvat, amer, francuz, englez...I pokusaj ne mijesat te pojmove.
Ali nije ni bitno.Vrati se na temu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 09. 2005. 19:34 
Gia wrote:
Draga moja, postoji razlika izmedju rase i nacionalnosti, ali ti ocigledno nisi upoznata s tim terminom.Da ti pojasnim, rasa je bijela/crna/zuta/crvena i logicno sad imamo i mijesanne, a NACIONALNOSTI su bosanac, srbin, hrvat, amer, francuz, englez...I pokusaj ne mijesat te pojmove.
Ali nije ni bitno.Vrati se na temu.

jel ti stvarno misliš da san ja debil?
započeli smo rasama a završili na nacionalnosti,jasno ko dan,
a objašnjavanjem ljudima jednostavnih stvari kojih su oni svjesni iako to pokušavaš ne ispadaš inteligentna več glupava i egoistična,toliko o tome

a samo znam da bi u drugim okolnostima amelie pobijedila a ne ničija zemlja i svako razuman to zna,ničija zemlja je neloš film,a amelie čak možda odličan,budući da bi suci to trebali znati i vjerovatno znaju,drugo je što to taj narod ne priznaje jer ipak oskar je velika stvar,ali bio domoljub ili ne,razum bi triba prevladat

Post subject:
PostPosted: 01. 09. 2005. 19:38 
Lady Godiva wrote:
Gia wrote:

eh,sori,al jesmo spomenuli kako su te godine kao slučajno crnci skupili sve nagrade,stojin iza onog šta san rekla

a kad smo kod očitog ovaj post se OČITO odnosio na krivu uporabu mog citata s rasama,a to se odnosilo na crnce,e da neko...draga moja,to bolje pročita možda bi taj neko to i shvatija,a ne samo tražio priliku za traženje grešaka u tuđim komentarima u namjeri poboljšanja svog ugleda,da bi ga na kraju još i spustio

Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]