Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 16:07

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: E pa ja stvarno ne znam, mislim, covjek se zapita...
PostPosted: 10. 09. 2005. 00:12 

Posto je sumorno-depresivna Lady Godiva ignorisala briljantnost ove moje mozgotvorine, a ostali su slijedili njen primjer, odlucio sam da ovo remek-djelo ucinim dostupnim svima 8)

Neki dan idem ulicom sasvim normalan i odjednom...

Bio jedan Haso, zvali su ga Đorđe. Haso, tj. Đorđe je volio da guzi prijateljicu rodice sestre svoje zene koja je volila da se guzi sa bratom Đorđetovog prijatelja koji je bio sin jednog kuhara koji je radio u lokalnoj birtiji.

E pazi sad.

Jednog dana je Đorđetova zena otisla da kupi cvijece kad je ugledala kuhara kako radi - sta? - pa krade cvijece iz baste stare babe Antonite ciji je sin vec godinama u Danskoj uspjesno radio kao lizač markica koje je zatim lijepio ljudima na dupe.
Elem, Đorđetova zena, posto je puno volila cvijece, zapravo volila je cvijece jos od vremena kad je kao mala zivila na ocevom imanju medju cvijetnim ruzama, listavim lalama i svojom krpenom lutkom Hajrom kojoj je povjeravala sve svoje tajne, pa cak i onu kad je svom ocu u rucak podmetnula crijeva kera kojeg je prije toga rasporila - dakle, posto je puno volila cvijece, Đorđetova zena je elegantnim zahvatom kaisem svoje torbice zadavila kuhara.

Od tada je sve krenulo nizbrdo.

Sin kuhara je zbo Đorđetovu ženu i dok je ona umirala sporo u lokvi svoje krvi, ludacki se nasmijao, uzviknuo "ETO, HAHA, ETO, ETO SAD, JEL DOBRO, JEL DOBRO, HAHA, EVO TI CVIJECE, EVO!!!" i nagurao joj kupusa u usta.
Njegov brat nije mogao izdrzati bozanski pritisak, pa se ubio bradom. Ali to je uradio tek nakon sto je od rodice sestre Đorđetove zene napravio sataras sa punjenim paprikama sa predjelom od bijele riže i restovanog krompira.
Sestra Đorđetove zene je otisla da se obracuna sa njegovim prijateljem, koji joj je, jel, ubio sestru, ali tada se desilo nesto potpuno neocekivano. U trenutku kad su prijatelj i sestra trebali da zapocnu dvoboj motorkama, iza ćoška je izasao Đorđe i oboje ih ubio kao olinjale pse. Đorđe tada baci pusku u Norvesku, zagrli prijateljicu rodice sestre svoje zene i zagonetno se nasmijesi.

I tako su Đorđe i njegova prijateljica goli trcali kroz kukuruz do kraja zivota.

Color by Technicolor

Inđoj

Profile  

Post subject: Re: E pa ja stvarno ne znam, mislim, covjek se zapita...
PostPosted: 10. 09. 2005. 00:58 
jeretik wrote:
Posto je sumorno-depresivna Lady Godiva ignorisala briljantnost ove moje mozgotvorine, a ostali su slijedili njen primjer, odlucio sam da ovo remek-djelo ucinim dostupnim svima 8)

Neki dan idem ulicom sasvim normalan i odjednom...

Bio jedan Haso, zvali su ga Đorđe. Haso, tj. Đorđe je volio da guzi prijateljicu rodice sestre svoje zene koja je volila da se guzi sa bratom Đorđetovog prijatelja koji je bio sin jednog kuhara koji je radio u lokalnoj birtiji.

E pazi sad.

Jednog dana je Đorđetova zena otisla da kupi cvijece kad je ugledala kuhara kako radi - sta? - pa krade cvijece iz baste stare babe Antonite ciji je sin vec godinama u Danskoj uspjesno radio kao lizač markica koje je zatim lijepio ljudima na dupe.
Elem, Đorđetova zena, posto je puno volila cvijece, zapravo volila je cvijece jos od vremena kad je kao mala zivila na ocevom imanju medju cvijetnim ruzama, listavim lalama i svojom krpenom lutkom Hajrom kojoj je povjeravala sve svoje tajne, pa cak i onu kad je svom ocu u rucak podmetnula crijeva kera kojeg je prije toga rasporila - dakle, posto je puno volila cvijece, Đorđetova zena je elegantnim zahvatom kaisem svoje torbice zadavila kuhara.

Od tada je sve krenulo nizbrdo.

Sin kuhara je zbo Đorđetovu ženu i dok je ona umirala sporo u lokvi svoje krvi, ludacki se nasmijao, uzviknuo "ETO, HAHA, ETO, ETO SAD, JEL DOBRO, JEL DOBRO, HAHA, EVO TI CVIJECE, EVO!!!" i nagurao joj kupusa u usta.
Njegov brat nije mogao izdrzati bozanski pritisak, pa se ubio bradom. Ali to je uradio tek nakon sto je od rodice sestre Đorđetove zene napravio sataras sa punjenim paprikama sa predjelom od bijele riže i restovanog krompira.
Sestra Đorđetove zene je otisla da se obracuna sa njegovim prijateljem, koji joj je, jel, ubio sestru, ali tada se desilo nesto potpuno neocekivano. U trenutku kad su prijatelj i sestra trebali da zapocnu dvoboj motorkama, iza ćoška je izasao Đorđe i oboje ih ubio kao olinjale pse. Đorđe tada baci pusku u Norvesku, zagrli prijateljicu rodice sestre svoje zene i zagonetno se nasmijesi.

I tako su Đorđe i njegova prijateljica goli trcali kroz kukuruz do kraja zivota.

Color by Technicolor

Inđoj

prvo sam light show indian hašišarka pa sumorno depresivna dobro dobro :P

Post subject:
PostPosted: 10. 09. 2005. 01:03 

mosnièka prokleštinja..
prica se nastavlja u maloumni nedogled..nas totem je ŽITO i poljevamo ga rakijom da bi obuzdali bijes tog bradatog zla..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 09. 2005. 01:26 

izvin' ces, ali ja sam ovo procitala od rijeci do rijeci kada si i prvi put napisao (sto znaci da s' zaboravio ono "cast izuzetcima." na zalost sam taman izlaz'la sa posla, pa zaboravih dat' komentar.

to mi se desava, evo, upravo i sada.

Profile  

Post subject: Re: E pa ja stvarno ne znam, mislim, covjek se zapita...
PostPosted: 10. 09. 2005. 03:33 

jeretik wrote:

kolko je tebi godina?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 09. 2005. 19:53 

Samo pet komentara?
Slabi ste, odo ja u Robinzon na cevape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 09. 2005. 21:16 

donesi i men' par komada :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2005. 14:48 

Je si li nekad razmisljao da smanjis malo (nepotrebno) detaljisanje u ovoj (zbog detalja) konfuznoj prici ?

EDIT:A i naslov ti ne prilici za ovu pricu (smisli neki drugi)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2005. 20:16 

Naslov je "Haso zvani Đorđe"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 22:02 

Jeli tebi Siniša šta u rodu? Dopala bi ti se njegova priča "vampir,islam i supemenska guma".Haha.E baš si me razveselio.Svaka čast.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 22:08 
dug tekst pa ne mogu da ga citam....

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 00:24 

jel to jer ti se neda ili ti je prekomplicirano :lol:

il ti smeta striko Red?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 00:37 

ja mislim da ja haso trebao svoju kćer brutalno prebiti, ubiti, dati psima da je pojedu, ubiti pse, pojesti ih i onda silovati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 00:38 

heretik Rajko wrote:
Jeli tebi Siniša šta u rodu? Dopala bi ti se njegova priča "vampir,islam i supemenska guma".Haha.E baš si me razveselio.Svaka čast.

Ma kakvi, neam pojma ko je to... A nema nidje na internetu 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 00:38 

sine teksta, ako sam ista skonto jebi me u usta... :lol: ... jebo ga ljulja, ovaj forum je posto stvarno smjsan, posteno se ismijat mogu... evo sad i od mene jedna pametna: oleee oleeee olee olee oleeeeeeeeee... oleeeeeeeeeeee! :idea:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 00:40 

ShadowLord wrote:
ja mislim da ja haso trebao svoju kćer brutalno prebiti, ubiti, dati psima da je pojedu, ubiti pse, pojesti ih i onda silovati.

Mislim da bi i tvoja prica bila jaaaaaaaaaako zanimljiva :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 23:13 

Nema to na internetu.Nema to nigdje.Bilo nekad pred akademijom,jeretiče.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 01:16 
Moderator

da sam barem imao kćer, ili barem KUKURUZ!

Il barem nešto DA JEEEDEEEEEEM!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 09:41 

heretik Rajko wrote:

A Isus, Celo i foto aparat? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 09. 2005. 21:08 

E to sam nekim čudom propustio jarane.Kad nismo ko Ameri pa da imamo sebi da priuštimo diktafon na kredit;da djelo spasimo od zaborava. :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]