fear_of_the_dark_man wrote:
vi niste igrali protiv levih ekipa???a da ne spominjem zvucna imena poput rapida koji vam je dao 5 komada,NAGRADNO PITANJE od koga je sve partizan primio 5 komada sem od rapida...

e da i ovo prottiv zvucnog imena poput DJURGADENA zasto ih niste ladno nego prolazite sa 2 remija i jednim nepostojecim penalom.....iskreno za one koji su gledali tekmu pitanje da li je ono bio penal???nadam se da necete opet popiti petardu(to vam je praksa zar ne??)ali ovog puta od njukasla....grobari nadjite negde statistiku osvojeni kupovi prvenstava MEDJUSOBNI dueli.....sad kad ste toliko nas ostavili na tabeli morate da gubite???2:0 secate se??vi imate jedan ogroman kompleks od zvezde koji se nece izleciti dok PARTIZAN ne uradi ono sto je zvezda uradila.....
e ba nije vazno kolko je igrano, vazno je da je PARTIZAN proso dalje,
a ja se nadam da PARTIZAN necee zvezdi ove sad sezone pobjec ko prosle , da te podsjetim na kraju je PARTIZAN imo skromnih 89 poena, a zvezda 70, ma nije puno pobjego PARTIZAN,
ok, mi cemo naci omjer i statistiku tih pobjeda, a ti nadji statistiku tuca, izmedju GROBARA i delija (cigana) pa se javi, jos da te podsjetim samo na jedno
"na PARTIZANOVOM Jugu bile su zvezdine zastave i transparenti crveno-bjelih navijaca. Sa sjevera su se preselili na Jug, jer su prije meca Partizanovi navijaci od zvezdinih oduzeli klubske zastave i kasnije ih istakli kao trofej. Uz povike “ovo je vase†Jug je desetak minuta bio u crveno-bjelom, a onda su se opet na njemu zavijorile crno-bijele zastave."
hehehe, vako kad delije urade, javi se papak,
kolko si ti ba glup, ma pravi cigan, vidi se,
pises sam od sebe 'PARTIZAN' velikim slovima i time dokazuje i sam potvrdjujes kolko je samo PARTIZAN veci klub od popisane zvezde, a zvezda je za sve GROBARE niza klasa
hehehheheheheheheh
samo da mi je znat kakav ti 'film' imas pa da ti pukne, da nije slucajno onaj kad su GROBARI prevrnuli trolejbus pun delija i ubili boga u njima
hhehehehhehe
jebo te sv. Petar
Mi nismo od danas do sutra!
Mi znamo za koga i zašto navijamo!
Mi smo crno - beli non - stop!