Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 00:16

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 571 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 29  Next

Za koga navijate.......
Crvena Zvezda 11%  11%  [ 9 ]
Partizan 4%  4%  [ 3 ]
Zeleznicar 32%  32%  [ 26 ]
Dinamo(Zagreb) 6%  6%  [ 5 ]
Hajduk(Split) 6%  6%  [ 5 ]
Neko Drugi 21%  21%  [ 17 ]
Ne navijam 20%  20%  [ 16 ]
Total votes : 81
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2003. 00:44 

Quote:
Ma Manchester je najjaci ba... hehe sta je ono bilo.. 3:1 hehe...

:evil: :evil: :evil:
Videcete u subotu ko je UNITED

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2003. 01:53 

fear_of_the_dark_man wrote:
vi niste igrali protiv levih ekipa???a da ne spominjem zvucna imena poput rapida koji vam je dao 5 komada,NAGRADNO PITANJE od koga je sve partizan primio 5 komada sem od rapida...?e da i ovo prottiv zvucnog imena poput DJURGADENA zasto ih niste ladno nego prolazite sa 2 remija i jednim nepostojecim penalom.....iskreno za one koji su gledali tekmu pitanje da li je ono bio penal???nadam se da necete opet popiti petardu(to vam je praksa zar ne??)ali ovog puta od njukasla....grobari nadjite negde statistiku osvojeni kupovi prvenstava MEDJUSOBNI dueli.....sad kad ste toliko nas ostavili na tabeli morate da gubite???2:0 secate se??vi imate jedan ogroman kompleks od zvezde koji se nece izleciti dok PARTIZAN ne uradi ono sto je zvezda uradila.....

e ba nije vazno kolko je igrano, vazno je da je PARTIZAN proso dalje,
a ja se nadam da PARTIZAN necee zvezdi ove sad sezone pobjec ko prosle , da te podsjetim na kraju je PARTIZAN imo skromnih 89 poena, a zvezda 70, ma nije puno pobjego PARTIZAN,
ok, mi cemo naci omjer i statistiku tih pobjeda, a ti nadji statistiku tuca, izmedju GROBARA i delija (cigana) pa se javi, jos da te podsjetim samo na jedno
"na PARTIZANOVOM Jugu bile su zvezdine zastave i transparenti crveno-bjelih navijaca. Sa sjevera su se preselili na Jug, jer su prije meca Partizanovi navijaci od zvezdinih oduzeli klubske zastave i kasnije ih istakli kao trofej. Uz povike “ovo je vase” Jug je desetak minuta bio u crveno-bjelom, a onda su se opet na njemu zavijorile crno-bijele zastave."
hehehe, vako kad delije urade, javi se papak,

kolko si ti ba glup, ma pravi cigan, vidi se,
pises sam od sebe 'PARTIZAN' velikim slovima i time dokazuje i sam potvrdjujes kolko je samo PARTIZAN veci klub od popisane zvezde, a zvezda je za sve GROBARE niza klasa
hehehheheheheheheh

samo da mi je znat kakav ti 'film' imas pa da ti pukne, da nije slucajno onaj kad su GROBARI prevrnuli trolejbus pun delija i ubili boga u njima
hhehehehhehe
jebo te sv. Petar

Mi nismo od danas do sutra!
Mi znamo za koga i zašto navijamo!
Mi smo crno - beli non - stop!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2003. 12:23 

NE NAVIJAM :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2003. 16:17 

hot_blood wrote:
vi niste igrali protiv levih ekipa???a da ne spominjem zvucna imena poput rapida koji vam je dao 5 komada,NAGRADNO PITANJE od koga je sve partizan primio 5 komada sem od rapida...?e da i ovo prottiv zvucnog imena poput DJURGADENA zasto ih niste ladno nego prolazite sa 2 remija i jednim nepostojecim penalom.....iskreno za one koji su gledali tekmu pitanje da li je ono bio penal???nadam se da necete opet popiti petardu(to vam je praksa zar ne??)ali ovog puta od njukasla....grobari nadjite negde statistiku osvojeni kupovi prvenstava MEDJUSOBNI dueli.....sad kad ste toliko nas ostavili na tabeli morate da gubite???2:0 secate se??vi imate jedan ogroman kompleks od zvezde koji se nece izleciti dok PARTIZAN ne uradi ono sto je zvezda uradila.....

e ba nije vazno kolko je igrano, vazno je da je PARTIZAN proso dalje,
a ja se nadam da PARTIZAN necee zvezdi ove sad sezone pobjec ko prosle , da te podsjetim na kraju je PARTIZAN imo skromnih 89 poena, a zvezda 70, ma nije puno pobjego PARTIZAN,
ok, mi cemo naci omjer i statistiku tih pobjeda, a ti nadji statistiku tuca, izmedju GROBARA i delija (cigana) pa se javi, jos da te podsjetim samo na jedno
"na PARTIZANOVOM Jugu bile su zvezdine zastave i transparenti crveno-bjelih navijaca. Sa sjevera su se preselili na Jug, jer su prije meca Partizanovi navijaci od zvezdinih oduzeli klubske zastave i kasnije ih istakli kao trofej. Uz povike “ovo je vase” Jug je desetak minuta bio u crveno-bjelom, a onda su se opet na njemu zavijorile crno-bijele zastave."
hehehe, vako kad delije urade, javi se papak,

kolko si ti ba glup, ma pravi cigan, vidi se,
pises sam od sebe 'PARTIZAN' velikim slovima i time dokazuje i sam potvrdjujes kolko je samo PARTIZAN veci klub od popisane zvezde, a zvezda je za sve GROBARE niza klasa
hehehheheheheheheh

samo da mi je znat kakav ti 'film' imas pa da ti pukne, da nije slucajno onaj kad su GROBARI prevrnuli trolejbus pun delija i ubili boga u njima
hhehehehhehe
jebo te sv. Petar

Mi nismo od danas do sutra!
Mi znamo za koga i zašto navijamo!
Mi smo crno - beli non - stop!

prva stvar ta tekma je bila na preproslom derbiju kad su vikali ovo je vase i transparent je oduzet nekoj grupici iz unutrasnje Srbije koji ne poznaju BG pa su prosli gde ne treba i naravno da su grobari oduzeli,jedina ozbiljnija zastava koja je oduzeta DELIJAMA je HEROES koja je posle duplo naplacena grobarima.....a zastave iz unutrasnje srbije vrlo lako padaju kao sad i na zadnjem derbiju kad su DELIJE oduzeli zastavu nekoj grupici grobara i isto su vikali ovo je vase a posle je zapaljeno.....veruj m ijedina ozbiljna zastava koja je pala HEROES a grobarima su takodje padale zastave(ozbiljnije).....pobede u tucama?????to nceu da ti pricam jer su pozate tuce izmedju JF i Agenata(grobarske tuce izmedju sebe....)a DELIJE se samo slade kad gledaju kako se ubijate izmedju sebe.....-19??ok zvezda je lepo prodavala bodove slabijim timovima....u BG-u su se rezultati nekih tekmi znali i dan pre odigravanja te tekme a svoje lice ste pokazali na zadnjem derbiju(2:0 za zvezdu) i pri kraju tekme divljanje grobara tuca izmedju sebe palite sopstvenu koreografiju???(ono sr*** sa mateusom.....)lomite stolice murija ulece i jug se isprazni za par minuta dok delije vicu STOKO SELJACKA itd.....i nemoj da mi kenj** oko navijaxkih pobeda......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2003. 17:13 

ma bez prosinečkog ne bi crvena zvezda osvojila ništa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2003. 20:14 

Kitz ShadowLord wrote:

Kitz brate nemam nista protiv tebe ali ne seri....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2003. 20:21 

Kitz ShadowLord wrote:

Kitz brate nemam nista protiv tebe ali ne seri....

slazem se
jest robi dobar ali su ipak mogli i bez njega :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2003. 23:32 

ma mogli su,a kitz se zajebava...il ima ozbiljnih problema :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2003. 00:29 

football sux

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2003. 00:37 

Thy light wrote:
football sux

Ljubim te :) da si rekla da ga volis zabrinuo bi se za tebe hehe ne volim kad zensko prati fudbal.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2003. 00:46 

Thy light wrote:
football sux

Ljubim te :) da si rekla da ga volis zabrinuo bi se za tebe hehe ne volim kad zensko prati fudbal.....

a zasto ne? kakvi je to problem sto zensko prati fudbal...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2003. 00:49 

pa nije problem ali ipak je to muski sport a za zenski pol postoje neke druge stvari a i glupo bi se osecao da sa nekom devojkom pricam o fudbalu.......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2003. 00:52 

pa nije problem ali ipak je to muski sport a za zenski pol postoje neke druge stvari a i glupo bi se osecao da sa nekom devojkom pricam o fudbalu.......

muski sport? haha fino misljene imas.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2003. 01:06 

Moja najbolja drugarica obozava fudbal. Tj. Nestu, pa zbog njega prati i italijansku ligu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2003. 01:14 

Pa znate li da je vlasnik Peruggie doveo neku zenu,koja trenira sa ekipom i ravnopravno konkurise za prvi tim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2003. 01:19 

ma fear glup ko i uvijek
pa hajvanu igrajul i zenske fudbal, ma razmisljanje jednog glupog delije

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2003. 01:23 

hot_blood wrote:
ma fear glup ko i uvijek

pa u mnogim sportovi ma se zene trtr ali se zna koji su muski sportovi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2003. 20:36 

Tako je! Za zenske je hrvanje u blatu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2003. 23:42 

black wrote:
Tako je! Za zenske je hrvanje u blatu.

odvratno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2003. 23:53 

hot_blood wrote:
ma fear glup ko i uvijek

pa u mnogim sportovi ma se zene trtr ali se zna koji su muski sportovi

e nisam sovinista stare mi al mi je fakat smije no kad gledam zenski: vaterpolo, fudbal (ovo cak moze biti i interesantno jer ne znaju igrat odbranu pa rezultati npr 5:3, 7:2 nisu rijetkost :) ), skijaski skokovi, hokej itd
kao sto zenske nisu za fudbal tako muski nisu za umjetnicko plivanje (valjda se ovako kaze)

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 571 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 29  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]