ovo ce potrajati.ev ja i tyrna kafici,pa rekoh da napisem kako nam je bilo.krenemo mi u 4h ujutro.sva nikakva,neispavana,al rekoh-sve za nightwish (osobe koje me znaju takodjer znaju sta sam spremna uraditi za njih).mladen apokupimo negdje 2 sata poslije.atmosfera u autu ludilo.tyr je ponio mp3-icu pa sam je ja uzela i slusala do iznemoglosti.bathoryn tata nas je pravo fino vozio(hvala od nas i ovom prilikom).vrijeme oblacno,hladno,ispred nas kilometrima duga mokra cesta a ja slusam nightwish.ko god zna njihove dvd-eve,zna da je kod njih prikazano isto vrijeme,hehe.a kad smo dosli u ljubljanu.plakati na sve strane.e tek tad sam postalasvjesna da idem gledati grupu svog zivota.ubrzo smo nasli poznati amfiteatar krizanke,parkirali se i navalili da se pridruzimo ostaloj braci metalcima.btw.metalci su ok,metalke fuj!!! kisha je lila bez prestankaa mi smo se brinuli hocemo li moci da unesemo fotoaparate.na standu sam kupila neke ogrlice(jeee)i navalilimi unutra.cim smo se poceli probijati kroz masu,pocela svirati dark chest of wonders.taRja u zutoj haljini baca se nasve strane,a ja i xenia se pokusavamo probiti do prvih redova.na kraju smo uspjele.bile smo nekih 5m od bine.kad odjednom pred nama stoji tuomas sa sesirom na glavi,s cigarom u ustima,a ja ono-hellou?nije ovo nas tuomas,tuzni tuomas koji pise sad lyrics.cure,tip je sexbomba!empu ko malo dijete skace i pravi spagice,izivcirao me je jer ga nisammogla fino slikati.legne na binu i nema ga.tarja je preslatka,iako je par puta zafalsirala(to moji kompanjoni nisu primjetili,ja nazalost jesam,valjda je izmorila glas,sta li)marcoje bio pijan ko majka,kralj!!!inace,super je bilo,pogotovo kad me tyr podigao na ramena,a tarja nije mogla da me ne primjeti jer sam se bacala ludjacki.u jednom trenu (ne,nisam halucinirala) se okrenula prema meni i pjevala mi ,uz to zadavala rukama).inace,cijeli koncert sam bilapoprilicno zbunjena,jer sam u jednu rukuse se osjecala kao da ih gledam oduvijek (zbog dvd),a udrugu ruku ne mogu da vjerujem da sam tu i da su stvarni!helem,to je to,bilo je super,poderala sam glas kolko sam se derala 'tarja'(dok su svi sutili,hehehe),izbengala se i ispjevala.plakala sam na sleeping sun(dobro je,nisam pala u nesvjest).to je to.jedno je sigurno-sve cure su se zaljubile u tuomasa.ovo se ne zaboravlja.bathory,tyr i ja smo se super proveli i ovo se ne zaboravlja!malo sam vidjelai teru,heheeheh,kralj!et,pozdrav raja-OSTVARILA SAM SAN!!!HAIL
|