Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 20:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2005. 19:44 

fakat... ova situacija pochinje bit zabrinjavajucha... pa sad na koji god koncert chovjek krene, morache krenut sa bolom u stomaku i rizikovat dosta para... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2005. 20:01 
Administrator

sreca pa nisam krenuo(zbog financiskih problema),popusio bih lovu ko i za mms.zao mi samo ovih ljudi koji su otisli,jebga znam sta je Nile i kako bi meni nakon ovog bilo...jebo ga granica vise

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2005. 20:17 

O tugo jesenja... al svejedno, zvao sam Groshomobil, i grof cvrkuce... uz sve ovo,peglali su ih na granici preko sat vremena jer su izgledali sumnjivo! Cuj Groso sumnjiv :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2005. 21:11 

Ja konto veceras krenuti u Bg,buraz mi kupio kartu,spremio se... kad ono katastrofa.Sad me je samo strah da ne propadne Destruction i Candlemass.Evo saopstenja organizatora koncerta u Beogradu:

Slava!

Svi koji su planirali dolazak na koncert treba da znaju da je bend zadržan na hrvatsko-slovenačkoj granici, njihovom krivicom i krivicom i nemarnošću promotera Metallysee, koji sebe nazivaju najvećim buking promoterom ekstremnog metala!!!

Na hrvatskoj granici su zadržani zbog neposedovanja adekvatnih papira za sve što nose sa sobom što je standardno i obavezno za sve bendove koji ulaze u zemlju. Sa granice su vraćeni u Sloveniju, a pored našeg apela da je u Srbiji prodato skoro 200 karata u pretprodaji i da bend čeka veliki broj vernih fanova, i da im na našoj granici takva zvanična potvrda može biti izdata (u roku od 5 minuta!), bend je odlučio da ne dođe, jer su to smatrali rizikom. Odlaze u Trst odakle uzimaju brod do Atine i Soluna gde su zakazana dva velika koncerta! Naravno, svima je jasno, novac je u pitanju! Znači, bend + ekstremno neprofesionalan promoter su odlučili da ne dođu na teritoriju gde ih čekaju fanovi i odlaze tamo gde ih čekaju gomile novca!

Sa naše strane iskreno žalimo zbog fanova koji su dali poverenje organizaciji i kupili karte u pretprodaji u velikom broju. Novac mogu da uzmu na prodajnom mestu gde su kupili i karte, uz vraćenu kartu!

Sa naše strane ovo je poslednji put da sarađujemo sa ovim promoterom, jer do sada svaki dolazak u njihovoj organizaciji bio je promašaj i propast, svi se još sećaju KRISIUN koncerta koji je takođe propao njihovom nemarnošću!

Naredni događaj zakazan za 30.oktobar gde će nastupiti legende VITAL REMAINS i GOD DETHRONED biće održan, jer se radi o Brustein promoteru koji je do sada u saradnji sa nama u Srbiji uvek doživeo kompletan uspeh na koncertima (Desaster, Holy Moses, Benediction, To/Die/For...).

Sutra u klubu SKCa biće održan koncert domaćih metal bendova uz minimalnu cenu karte radi pokrivanja troškova kluba/plakata.

Milan Rakić, Awaken

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2005. 21:20 

nek ide sve u pičku materinu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2005. 21:56 

defunctus wrote:
Naredni dogaðaj zakazan za 30.oktobar gde æe nastupiti legende VITAL REMAINS i GOD DETHRONED biæe održan, jer se radi o Brustein promoteru

dobro je....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2005. 22:56 

Mogu samo potvrditi da je ova izjava u potpunosti točna. Nile je nakon čekanja od svega (oko) sat i pol, odlučio otici sa granice, iako su papiri bili sredjeni neposredno nakon toga.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2005. 22:58 

Pa dobro, sigurno su culi sta se desilo u Zadru, i odlucili da je prevelik rizik da sjede na granici i cekaju da im se srede papiri koji su trebali davno biti sredjeni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 02:03 

aaauuuu......boze i boze.... ma jebote, poslije ovoga cu dobro razmislit hocu li na deicide... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 02:07 
Administrator

pa sta ljudi trebaju da urade.da sjede na granici i cekaju te papire...ne bi ni ja cekao,moglo se to odma rijesit.Nisu uopste ispali pizde sto se toga tice,organizuj dobro i bit ce ti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 02:15 

Ma jesam li ja rako da treba sve te na granici pokokat!!!! puuuu majku im!!!!!
Al srece pa nisam imo para da odem!!! Ccccccc...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 07:53 

Malo je nejasno sto su ispalili i BG odmah, al dobro, Metallysee je prilicno poznata firma, a svi znamo kakvog karaktera takvi znaju bit (CA$H WHORE$)...pa im i najmanji stupanj rizika predstavlja jebadu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 11:12 

Jebo Nile! Triput ih gledo vec ba :P

Nego bilo dobro sinoc praavo! Grof bio u izdanju ala ala :D Snimio sam materijala za underground distribuciju... hahahah ali da mi je bilo snimiti kako jede lazanje prstima i kako ih samo zvace... JAOOO! :lol:
Jos mu fino Edo reko, ponesi viljusku idiote, ali jok, on je kupio dvije lazanje u VF-u ali zaboravio viljusku cim je ono zamirisalo. :) Popusio je nekih... 8 komada, samo, - ALI su neka raja iz ZG-a donijeli shita i to ga je unistilo! Grof Ruled This World Last Night! :lol: :)

Sto se tice bendova prva dva benda su bila tuga uzas i ocaj dok na kraju nije izasao Usud i spasio stvar. Najbolja kombinacija NY i Florida death metal skole!! Uz poneki pobjegli rif Dismembera tu i tamo. Ma bend za peticu pravu! :)

U svakom slucaju dobro bi raji sto dodjose, Grosho se devastiro pa mu svejedno bilo za NIle. Ionako je gugi zaspo usred Usuda, pa da je i sviro Nile ponovo bi ih prespavo :lol: HAIL GROSHO! Ma extra provod! IJU IJU

Pozdrav Ofci i Wickedu s foruma, bili su sinoc s bagrom iz Sarajeva. :wink: Ne brinite se ljudi, tako mi stalno, normala ba :D

Last edited by Uriel on 23. 09. 2005. 14:39, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 12:58 

defunctus wrote:
Na hrvatskoj granici su zadržani zbog neposedovanja adekvatnih papira za sve što nose sa sobom što je standardno i obavezno za sve bendove koji ulaze u zemlju. Sa granice su vraćeni u Sloveniju, a pored našeg apela da je u Srbiji prodato skoro 200 karata u pretprodaji i da bend čeka veliki broj vernih fanova, i da im na našoj granici takva zvanična potvrda može biti izdata (u roku od 5 minuta!), bend je odlučio da ne dođe, jer su to smatrali rizikom. Odlaze u Trst odakle uzimaju brod do Atine i Soluna gde su zakazana dva velika koncerta! Naravno, svima je jasno, novac je u pitanju! Znači, bend + ekstremno neprofesionalan promoter su odlučili da ne dođu na teritoriju gde ih čekaju fanovi i odlaze tamo gde ih čekaju gomile novca!
Sa naše strane ovo je poslednji put da sarađujemo sa ovim promoterom, jer do sada svaki dolazak u njihovoj organizaciji bio je promašaj i propast, svi se još sećaju KRISIUN koncerta koji je takođe propao njihovom nemarnošću!

Naredni događaj zakazan za 30.oktobar gde će nastupiti legende VITAL REMAINS i GOD DETHRONED biće održan, jer se radi o Brustein promoteru koji je do sada u saradnji sa nama u Srbiji uvek doživeo kompletan uspeh na koncertima (Desaster, Holy Moses, Benediction, To/Die/For...).

Vjeruj da Sanders i nije neki covjek, uopce me ne cudi njihovo nestrpljenje, a ova agencija su mrtvi cash whores sto bi reko libijac.

I ima pravo Rakic, Vitali i Destructioni ce proci sigurno kako treba jer je agencija koja ih dovodi mnogo ozbiljnija.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 13:09 

Jebena sreća pa dođoh na net prije polaska.

Totalno sam se sjebo, ali moglo je biti i gore.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 13:20 

bit ce

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 13:27 

ajd ko ih jebe.... sace bogamber/usud svirkaaaaaaa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 13:37 

khasma wrote:
ajd ko ih jebe.... sace bogamber/usud svirkaaaaaaa

ma jasta. da si vidio sinoc Usuda - :D Koji genijalci.
Nove pjesme su mrtvi Incantation doom parts :wink: Spore, ss debelim rifovima i djelovima za headbanging i fists in the air raspolozenje!
MET'L do JAJA!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 18:40 
Moderator

defunctus wrote:
Svi koji su planirali dolazak na koncert treba da znaju da je bend zadržan na hrvatsko-slovenačkoj granici, njihovom krivicom i krivicom i nemarnošću promotera Metallysee, koji sebe nazivaju najvećim buking promoterom ekstremnog metala!!!

Sa naše strane iskreno žalimo zbog fanova koji su dali poverenje organizaciji i kupili karte u pretprodaji u velikom broju. Novac mogu da uzmu na prodajnom mestu gde su kupili i karte, uz vraćenu kartu!

Milan Rakić, Awaken

na ovo što su dotični bendovi zasrali i posrali se na sve moguće mogu da kažem vakat samo jedno- FUCK OFF!

ništa manje nego to, jer sad kad se skonto, jebo sve živo, koji kurac da čovjek više ide i na išta!

boli me, slijdeće godine ću fino se skupit sa ekipom, otić na FUCK THE COMMERCE festival, pogledat 100 puta bolje bendove, 3 dana se komirat, odlgedat sve što valja i koliko mi snage bude, i onda fino opet po starom!

a ovo ovako sranje- opet - FUCK OFF!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 19:00 

Uriel wrote:
Nove pjesme su mrtvi Incantation doom parts :wink: Spore, ss debelim rifovima i djelovima za headbanging i fists in the air raspolozenje!
MET'L do JAJA!

dobro, zanimljivo, i, moram priznat, primamljivo, zvuci, ostaje da se vidi i cuje... :wink:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]