Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 09. 03. 2026. 10:52

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 191 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 14:37 

Agonize - normala, malo shutke benganja
Usud - uuuuu, kako su mi se oni svidjeli... arghh, samo malo ispada je bilo, al' odlichna muzika!
Kontra - normala
Scaffold - majkooooooo derachineeeee, DERACHINEEEEE, zashto nestade struje :cry:
Forlorn Legay - odlichni su... ali SACFFOLD, buuuuuu

i eto ne vidjesmo Bogamber...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 14:47 

Mary Jane wrote:
ee da upoznala sam i neke ljude sa foruma :D :oops:

Joj ja zaboravih to napisati :oops: Nevermind, da sve ne nabrajam pojedinačno, pozdrav svima koje sam upoznala sinoć Image :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 15:20 

...............USUD.............................

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 15:40 

struje nestalo jer je bogamber uklet...

kratki rezime: USUD bend veceri, Uriel ljudina, pozdrav svima, bilo super.

Last edited by TotalKhasma on 02. 10. 2005. 16:11, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 16:11 

Dickless Tracy/'imam sve cd od Burzum...', 'zima, pingvini, Norveska, Nordland Fjordland...':lol: :lol: :lol: (sve rijeci hvale, momci su zajebanti pregolemi! Babagrind Afekt!)

Agonize/odlicna svirka, bas kao i uvijek. vidi se da ih raja najvise gotivi, pa se morala i opasna sutka forsirati na hitovima, a ostatak koncerta stajati sa strane i biti icy grimm i nekro.

USUD/bend koji je meni definitivno najvise legao. stara skola me fakat spustila ravno u grob! IMO, najsvjetlija tacka fešte!

Kontra/od silne dobrote nisam ni stigao pogledati u rulju metalaca, al cini mi se da su rijetki uzivali? nema veze, malo nas je al smo ludi haha! stage diving, pogo, bhhc style!

Fornlorn Legacy/ ?

Scaffold/ ! ! ! (šteta!)

jedan veliki A+ za sve ljude koji su bili ukljuceni u organizaciju (bujakaša boro)))!), A+ bendovima, A+ rulji!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 16:33 

Zelio bih zahvaliti svima koji su dosli na UFF i podrzali ovaj projekat! Nakon svega trud se itekako isplatio. Ja sam jako sretan sto je doslovno sve od samog polaska u 6 ujutro islo po planu. Nazalost za vrijeme nastupa Scaffold-a nestalo je struje na jednoj fazi i nakon dugih pokusaja nismo uspjeli to ispraviti. I sam nisam vjerovao kako sve prolazi planski te sam pomisljao ovo je too good to be true. Vjerujte ja sam prezadovoljan sa koncertom, jer ipak je ovo od jedne pocetne ideje preraslo u iznenadjujuce pozitivan dogadjaj. Na kraju se uplela "visa sila" i ne vidjesmo Bogamber. Zao mi je sto je nestalo struje i sto ovako uspjesan koncert nije mogao biti i zavrsen u skladu s tijekom, ali u moru stvari koje su mogle poci krivo, a nisu, na kraju ipak treba biti zadovoljan jer vrlo je smjeli poduhvat sam organizirati 7 METAL bendova u klubu Sloga.

Sto se tice bendova izrazito mi je drago sto sam imao tu cast da ovako jake grupe nastupe na United Forces Festivalu! Usud i Scaffold su moji favoriti sinocnje veceri, sviraju tacno onakav death metal kakav i sam najvise volim. Florida DM at its best!!

Na kraju bih se ponovno zahvalio svima koji su dosli na UFF jer je atmosfera na koncertu stvarno bila za svaku pohvalu! Unatoc intervenciji "vise sile" ja sam prezadovoljan jer su bendovi i cini mi se i publika odlicno se zabavili, sto je i bio cilj festa.

Vidimo se na Vital Remains-ima na noc vjestica 31. oktobra!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 16:34 

Vakoc...
Najviše mi je žao što ne vidjeh Bogamber,ali nadam se da će biti prilike.
Zvjezde večeri: AGONIZE - svaka čast ,odlično,predobro,savršeno!

KONTRA - odlična NYHC škola,Sick of it all + Madball + Life of agony ,nemam riječi - SVAKA ČAST MOMCIMA!

SCAFFOLD - ono što sam čuo - jako dobro.

DICKLESS TRACY - dobra zajebancija,ali not my cup o' tea.

Što se tiče mojih zemljaka Forlorn Legacy i Usud...ne znam kaj bi rekel.

FL - dosadni do zla boga.Prije su bili puno bolji bend,a danas izdrkavaju s tom In Flames clean vocal furkom i beskrajnim solažama,da ubiju želju za slušanjem nakon 2 pjesme.Jebi ga ,meni su dosadni.

USUD - svaka čast tko to voli,ali brate puni su humora ko govno vitamina(hehe...ovo je proba...hehe posvećeno kurcu-palcu...hehe).Ponašanje na sceni nije baš pohvalno,jer nije ok okrenuti leđa publici i ponašat se kao na probi.

Sve u svemu zgodna čajanka i pozdrav svoj raji koju sam opet vidio,upoznao,itd!

HORNS UP!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 17:06 

haj bas mi je drago da je to uspjelo... nadam se da ce sljedece godine takoder biti dobro.

malo mi to smjesno radi vishe sile heheh

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 17:35 

Meni su Agonize po obicaju razvalili. Kontra opet po obicaju... Od forlorn legacy sam ocekivala puno puno vise, al... Bezveze su mi bili fakat, mrtvo. Usud isto dosta dobar. Dickless dobra zajebancija i Scaffold bend veceri, predobro, valjda nam opet nekad budu dosli :wink: BOgamber bogamber... ukleto sranje, toliko sam se radovala sto cu ih vidjet... Anwaz organizacija bila dobra i tnx organizatorima, valjda se ovakva desavanja cesce budu ponavljali... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 17:55 

ma ja mislim da je ovo namjerno uradjeno da nestane struje, jer su se chlanovi Bogambera napili pa nisu mogli svirat... :lol: shala mala...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 18:13 

Hellboy wrote:

KONTRA - Sinoc sam shvatio da sam ja corer, jer onako popisan metalac ko sto je bilo pola sloge nikad necu pristati da budem. Pola ljudi treba da se stidi shto su zadrti, glupi i neobrazovani. Svaka cast sarajevskim corerima, bili na stageu, ispod njega, ili u zraku :D

NIKAD METALCI NECE MOCI NAPRAVITI BOLJU ATMOSFERU I JEBENIJU SHUTKU OD CORERA:::

STAY HC 4 LIFE

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 18:21 

Ma scaffold najbolji iako jednu pjesmu odsvirase... ma deru ljudi nenormalno, dobra distorzija :) , dobar growl, NENORMALNO dobar bubnjar, nisam cuo ni na jednoj svirci boljeg ;) ... ostali bendovi dobro odsvirase, agonize pogotov, svaka cast momci... nije lose bilo sjebo sam nogu pa sam zadnja dva benda gledo sa strane... sve u svemu odlican koncert

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 19:37 

Hellboy wrote:
O publici necu previshe, jedva chekam da se COTOHA javi da počne srat. ;)

Sve je bilo savršeno.

Zaista.

Kontra posebno.

Samo eto šteta što nam dragi Allah dž.š ne dade da vidimo tog Bogambera, valjda ne djeluje poslije ponoći.

Last edited by cotoha on 02. 10. 2005. 19:46, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 19:39 

Dr0ljAt0r wrote:
i .. sto jest - jest coreri su digli atmosferu
stas metalci moraju bit kul :?

ima i onih sto zele biti kul u metal raji pa stoje sa strane i udaraju svojim pussy*combat* cizmama raju u sutci, nadam se da su sretni sto ne moraju mamicama objasnjavat gdje su im zubi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 20:16 

osunnećen wrote:
Dr0ljAt0r wrote:
i .. sto jest - jest coreri su digli atmosferu
stas metalci moraju bit kul :?

ima i onih sto zele biti kul u metal raji pa stoje sa strane i udaraju svojim pussy*combat* cizmama raju u sutci, nadam se da su sretni sto ne moraju mamicama objasnjavat gdje su im zubi...

hahaha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 20:55 

dobro bi. samo steta sto nismo uspjeli gledat bogamber...

dickless tracy me sjebo pravo. ocekivo sam neko sranje neki kurac grind, ali ono sto su pokazali svaka im cast. uvjezbani su pravo i imaju fakat jebacke rifove. p.s. dobro su "izofirali" blackere :twisted: :P :wink: :lol: .

USUD - e, oni su me fakat odusevili! jedino sam "bengo" dok su oni svirali i kad su pustili Suffocation kasnije :wink: . ne znam sta ostali misle, ali mene neodoljivo podsjecaju na Incantation. jedina zamjerka mi je ono gitaristino ponasanje na stageu. lik ko da ima neke grceve jebote...uglavnom, po meni, bend veceri.

scaffold je isto dobar pravo. al' bubnjar im dize prosjek. na kraju krajeva culi smo jednu-dvije (kolko su vec svirali, ne sjecam se) pjesme, pa nemam nikakav konkretan komentar za njih.

forlorn legacy - meni pegla prava, ali vjerovatno je onima koji gotive ovakve folove lego pravo. mada mislim da agonize to puno bolje radi.

sve u svemu, bila je dobrota. jedino sto sam ocekivao vise raje, ali eto... nadam se da se organizatoru isplatilo i da ce se opet ovako nesto ubuduce ponoviti, jer ovo je bilo fakat dobro :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 21:03 

Meni je bilo najbolje dok je Agonize svirao :) Cini mi se da je tad bila i najbolja atmosfera. Zao mi je sto Bogamberovci nisu odradili svoje, al eto, sve u svemu bilo mi je super :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 21:37 

Ja sam uzivala u vrucem preformansu u hali 8) bas mi je bilo dobro. HOT! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 23:11 

Svirka odlicna bila svih bendova. Scaffold ubjedljivo najjaci (bubnjar stroj). Steta sto nismo mogli bar malo cut i bogambera.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2005. 23:25 
Administrator

SCAFFOLD!!!

bog te koja je ono masina od benda..aaa.steta samo sto struje nesta i sto ne vidjesmo sta su nam jos bili pripremili,jebiga.bas kad je najbolje krenulo,zajeba se sve.steta sto bogambera ne vidjoh...

al eto,sve u svemu dobro je bilo,zajebancija i tako to...al SCAFFOLD majka.koja masina od bubnjaraa....ma predobro,jedva cekam da mi ihti dobaci cd i da cujem kakvi su na cd-u posto su mi zafalile 2 km pa nisam kupio,jebga :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 191 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]