Djecojed wrote:
e vis, mogo sam, ali nisi specificno trazio, a ja u zadnje vrijeme, kao i moji halati, ne reagujem bez direktne i sintakticki precizne komande, tojest, od silne vutre su mi se spojnice sjebale.
Imas li Gmail ba? daj mi bilo kakav sarnem ti invajt

Pa onda i pesme pesme
P.S. U kontaktu sam s doticnim gospodinom bio danas. Zbog narudzbe, kupio nakih Kriegova od njega. Coeku bi pravo drago kad sam mu reko da mi solaze na Julodziju vuku na Gilmour-a, veli on, Gilmour mu plafon na gitari, a isti i Waters su mu omiljeni kompozitori, te da ce slijedeci biti na kalup Julodzija sa jos vise agresive i hladnoce al i brukom Flojdovskih prenosa...dzizs. Moje fenbojevsko gej srce ovo nece izdrzat. Trazicu da mi posalje autograf na slici izrezanoj u obliku srca

Blejk car pravi...kad lik slusa drone, doom, neurosis, stari pank, stari metal i naravno tru blek i tako dobro prasi blekushu, mora bit car, jednostavno...
i zbog ovog mi se nabavlja muzika:
Which bands have influenced Nachtmystium's music?
Tori Amos, Sleep, Square Pusher, Black Sabbath, Earth, Ulver, Manes, Burzum, The Doors, Pink Floyd, Puissance, Katatonia, Ildjarn, Conqueror, Danzig, etc. Yeah, fuck off to the pseudo underground fag thats reading this that has anything to say about my tastes.
hehe, more at:
http://www.metalcrypt.com/pages/intervi ... ?intid=133
a evo ti sad PM pa me invajt...