Cniostani wrote:
Potcjenjujes i mene i ostale forumashe ako mislis da nece doc na koncert zbog malo zajebancije na "tvom" forumu.
Sto se tice mog posla, ti znas da mi taj posao nije pao u krilo tek tako. Zavrsio sam magisterij u americi, propisno se napishao krvi, zaduzio sa student loans, radio ko crnac prije dolaska ovamo da steknem iskustvo - da bi danas mogao radit ovaj posao. Ti se tu petljaj koliko hoces, ako mozes...
Preispitaj malo svoj sistem vrijednosti
Covjece sta ti treba prepucavanje na internetu, djetinjasto je. Sta ce ti ovo javno prozivanje? Da sam te neznam kako uvrijedio ovo nebi ovako trebao "rijesavati". Puno si i ti pokazao o sebi s ovim, nazalost.
Iako je totalno besmisleno ali odgovoricu ti na onaj dio o trudu i zalaganju - nisam magisterij upiso ko ti, ali sam 7 jebenih godina ubijao se na poslu, radeci razlicite poslove kod stranaca u BIH. Trenutacno radim 3 posla, takodjer prosipam krv kako bi sam prezivio ovde a ti si mi svojim postom isao drito utjecati na moj posao Vanja. Zasto ti je neshvatljivo sto zaradjujem na koncertima? Naravno da zaradjujem, naravno da se promoviram gdje stignem, kao i svi ostali koji se ovim bave i u tome nema nista lose. To sto zaradjujem znaci da sam uspjesan i da dobro odradim posao organizacije. To sto je tebi krivo to je drugi par rukava.
O brisanju postova- iz ovoga sam izvadio pouku da ubuduce obavijestim PM-om nekog da cu mu izbrisati post i navest cu mu razlog, naravno ako je ozbiljan post.