Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 22:51

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Brisanje postova na Koncert forumu
PostPosted: 18. 10. 2005. 19:31 

(posto mislim da ce moderator na Koncert forumu i ovo obrisat, ovdje se javljam sa nadom da cu ovdje naci malo vise tolerancije za free speech)

Uriel,

Pravo si ruzno nafuran kao moderator Koncert foruma i pravo me nerviras. Iz tog razloga ja zvucim agresivan. Brises zajebanciju koja ima veze samo sa koncertima koje ti organizujes i vidim da ti je krivo zbog toga. Izgleda da se plasis da se neko ne predomisli pa ne dodje na koncert zbog malo zajebancije. Pravo pickasto, ali od tebe i ne ocekujem vise. A posto si moderator, interesuje me samo koliko si tacno para donirao za hosting ovog website zadnji put kad je bila kriza? Uvijek samo pare u pitanju…

Koliko puta sam te vozio na koncerte u Bec? Nisi se ni jednom ponudio barem benzin da platis, a kamoli da sam vozis (imas auto). Jednom sam ti i smjestaj platio u Becu kad si kukao da nemas para za koncert (Dimmu Borgir, Kataklysm, Hypocrisy, itd). Kasnije sam saznao da si isao na jos jedan koncert sedmicu dvije iza toga. Gdje si bio kad nam se jaranu pokvarilo auto u Zagrebu na Napalmu i njih 4-5 nisu mogli nazad za Sarajevo? Al eto, ides na turneju Bolt Throwera po EU.. to od para od Vitala?

Necu da ovdje istresam sav tvoj prljav ves jer vecina raje te zna ko si i sta si. Ali mi je muka kako si se osilio na ovom forumu i kako ga koristis za financijsku dobit. Ne smeta mi kad me neko zajebava (Libijac i drugi to redovno rade i postujem ih zbog toga), ali brisanje postova je cisto shupkasto.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2005. 19:36 

shit+fan=yeah

fan kao ventilator, ne skraceno od fanatik...

:lol:

Last edited by stari serator on 18. 10. 2005. 19:38, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2005. 19:38 

slazem se za to brisanje postova... pa malo zajebancije neche shkodit nikom, dje bi bili da nema zajebancije ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2005. 19:39 

ja sam ovdje samo iz tog razloga, da se SMEJEM, posto sam tada najlepsi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 00:08 

e nek meni obrise komentar... bice belaja hehehehheh

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 00:11 

uhuuuuuuuuuuu, ovo bi jaca prozivka

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 01:08 

al fakat, sve mu je sasuo cega se mogo sjetit, jedino da ga je jos pito jel sluso novu Tristaniju :P :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 02:23 

I?

Dje je Uriel na topicu?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 02:55 

haha ako je i procitao nece odgovorit, nije nam nikad rekao nista za novu Tristaniju recimo haha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 12:47 

Vanja fakat si me iznenadio. Kako ti ne kontas da su koncerti posao, ni ja se tebi nisam mjesao nikad u posao. Ok ja prihvacam da sam briso dosta postova iz zajebancije, neke nisam mozda trebao. U cilju da dodje sto vise ljudi na koncert koji radim brisem postove koji bi mogli nekoga odvratit od dolaska, jer kao sto rekoh ovo je ozbiljan posao a ne djecija igra.

Libija, znas li da me je Grosho pilio nedavno kad je dosao na Nile za Tristaniju novu :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 13:03 

Nisi odgovorio na pitanje - koliko si dao Rock Planetu za hosting?

Pitanje je relevantno jer ocigledno koristis njihov web prostor i njihovo povjerenje u tebe kao moderatora da promoviras svoje novcane interese.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 13:16 

Cniostani wrote:
Nisi odgovorio na pitanje - koliko si dao Rock Planetu za hosting?
Pitanje je relevantno jer ocigledno koristis njihov web prostor i njihovo povjerenje u tebe kao moderatora da promoviras svoje novcane interese.

0 kuna kao i mnogi koji koriste ovaj forum vise od mene, a u to vrijeme nisam ni bio moderator. neznam bas da igdje i najednom forumu na svijetu moderator koji promovira koncerte treba placati prostor.
E sad, ako si shvatio da su moji novcani interesi u pitanju odgovori ti na pitanje Vanja - bi li tebi bilo krivo da ti se neko ide petljat u taj sforovski poso na kojem deres jebene pare? Znam da bi, jer zahvaljujuci njemu si i mogao dati pare za hosting i mogao si ici u Bec milijun puta, a ja kad trebam zaraditi na koncertima tebi to smeta. Daj se saberi covjece, sta ce ti ovo ba. Brisanje tvog posta nije bilo protiv tebe licno nista.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 13:39 

Potcjenjujes i mene i ostale forumashe ako mislis da nece doc na koncert zbog malo zajebancije na "tvom" forumu.

Sto se tice mog posla, ti znas da mi taj posao nije pao u krilo tek tako. Zavrsio sam magisterij u americi, propisno se napishao krvi, zaduzio sa student loans, radio ko crnac prije dolaska ovamo da steknem iskustvo - da bi danas mogao radit ovaj posao. Ti se tu petljaj koliko hoces, ako mozes...

Preispitaj malo svoj sistem vrijednosti

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 14:08 

Cniostani wrote:
Potcjenjujes i mene i ostale forumashe ako mislis da nece doc na koncert zbog malo zajebancije na "tvom" forumu.

Sto se tice mog posla, ti znas da mi taj posao nije pao u krilo tek tako. Zavrsio sam magisterij u americi, propisno se napishao krvi, zaduzio sa student loans, radio ko crnac prije dolaska ovamo da steknem iskustvo - da bi danas mogao radit ovaj posao. Ti se tu petljaj koliko hoces, ako mozes...

Preispitaj malo svoj sistem vrijednosti

Covjece sta ti treba prepucavanje na internetu, djetinjasto je. Sta ce ti ovo javno prozivanje? Da sam te neznam kako uvrijedio ovo nebi ovako trebao "rijesavati". Puno si i ti pokazao o sebi s ovim, nazalost.

Iako je totalno besmisleno ali odgovoricu ti na onaj dio o trudu i zalaganju - nisam magisterij upiso ko ti, ali sam 7 jebenih godina ubijao se na poslu, radeci razlicite poslove kod stranaca u BIH. Trenutacno radim 3 posla, takodjer prosipam krv kako bi sam prezivio ovde a ti si mi svojim postom isao drito utjecati na moj posao Vanja. Zasto ti je neshvatljivo sto zaradjujem na koncertima? Naravno da zaradjujem, naravno da se promoviram gdje stignem, kao i svi ostali koji se ovim bave i u tome nema nista lose. To sto zaradjujem znaci da sam uspjesan i da dobro odradim posao organizacije. To sto je tebi krivo to je drugi par rukava.

O brisanju postova- iz ovoga sam izvadio pouku da ubuduce obavijestim PM-om nekog da cu mu izbrisati post i navest cu mu razlog, naravno ako je ozbiljan post.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 14:24 

Cniostani wrote:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 19:12 

Evo malo offtopica,ali moram nešto i ja reći!

Ma nemojte ljudi dirati Borisa,pa to je čovjek od "karaktera"(HA-HA-HA)!!!!
Karakter mu je toliko jak da mu ni poznanstvo od 10 godina ne predstavlja prepreku da okolo širi laži o meni(saznala sam svaku gadost,koju si o meni rekao)Niko nije ničija kutija da šuti!

PS:Još nešto...kad su te svi ismijavali i rugali ti se iza leđa kako si škrtac i kako se grebeš o raju, kad dođeš u SA,a imaš svoj novac,ja sam bila jedna od rijetkih,koja te branila,sram te bilo!!!Damir iz War-heada je takođe pričao sve najbolje o tebi,pa nije bio red da širiš lažne informacije bilo o njemu bilo o meni...a što se tiče apsintha,boli tebe kurac koliko sam ga ja popila nisi mi ga ti platio!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 19:32 

ROUND TWO...

FIGHT :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 20:51 

Eto da i ja napišem nešto...

E moj Borise...razočarao si me što si mene ogovarao kao zadnja baba,a na žalost mislio sam da si čovjek.Ocrnjivao si me pred ljudima koji mene ne znaju,a što je najtužnije ni ti me neznaš kako treba.Svaka čast ljudino.
Ovo ti govorim jer sam čuo to iz prve ruke sve iliti od Dragane.Svaka čast!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 21:42 

u jebote, ovaj uriel neki zajebani lik :? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 22:12 
Moderator

mislim da bi neke stvari mogli riješiti privatno, ovo govorim svima, od lejne, vanje, borisa, pa do warheada, jer vjerujte, pun je forum papaka koji se nasladjuju svakom kapi krvi koju vi prospete nekom.

Mene nervira zajebancija na Koncerti podforumu. Prije me nije nervirala, ali sad postaje annoying. Taj podforum bi trebao da bude informativnog karaktera, otvoren za prijedloge i konstruktivne kritike, a ne da određeni idioti postaju kako je neki bend gay, kako je nightwish bezveze, ili kako neće na exploited jer je punk kurcu za uši pala muzika. To kući, pa mami prosipajte.

Na kraju, da se ogradim od mahale, nije ovo upućeno ni na čiju adresu, nego svima da vide. Voli vas Sharan

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]