Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 12:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 144 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2003. 17:13 

da to sam ja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 08. 2003. 02:17 

Children Of Bodom
- odličan death metal bend iz skandinavije
- ime su uzeli po jezeru 'Bodom' blizu kojeg je netragom poginulo mnoštvo ljudi
- najbolji njihov album je Follow The Reaper
- oni su jedan od najboljih death metal bendova (gledajuči po novijim top listama), a tu su još i Canibal Corpse i Sepultura
- http://www.childrenofbodom.com
- zadnji album im je smeče

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 08. 2003. 14:34 

Nabavih Follow The Reaper zakrpu! *jeeee* :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 08. 2003. 15:25 

COB je zakon! Najbolji album mi je something wild.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 08. 2003. 18:23 

Göring wrote:
Children Of Bodom
- oni su jedan od najboljih death metal bendova (gledajuči po novijim top listama), a tu su još i Canibal Corpse i Sepultura

na jezeru bodom izmasakrirane su dvije djevojke (15) i jedan momak(18).samo jedna osoba je prezivjela (danas u ludnici), momak od druge cure isto 18 godina, danas 60-ak godina ima, kad je covjek (nikad otkriveno ko) nozem upao gdje su kampovali i izmasakrirao svo cetverom s tim da se cetvrti (ime zaboravila) nekako izvukao.navodili su se sumnjivci, ali nikad se nije zapravo otkrilo ko je krivac i niko nije osudjen.tako sam ja citala.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 08. 2003. 20:55 

Quote:
na jezeru bodom izmasakrirane su dvije djevojke (15) i jedan momak(1.samo jedna osoba je prezivjela (danas u ludnici), momak od druge cure isto 18 godina, danas 60-ak godina ima, kad je covjek (nikad otkriveno ko) nozem upao gdje su kampovali i izmasakrirao svo cetverom s tim da se cetvrti (ime zaboravila) nekako izvukao.navodili su se sumnjivci, ali nikad se nije zapravo otkrilo ko je krivac i niko nije osudjen.tako sam ja citala.

e pa tako ti je nekako i bilo samo se meni nije dalo pisati pa sam stavio samo: ''netragom nestalo mnogo ljudi''

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 08. 2003. 01:06 

hmmm. moram se prisjetiti malo te lektire. već ih odavno nisam slušao.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 08. 2003. 18:45 

Quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
na jezeru bodom izmasakrirane su dvije djevojke (15) i jedan momak(1.samo jedna osoba je prezivjela (danas u ludnici), momak od druge cure isto 18 godina, danas 60-ak godina ima, kad je covjek (nikad otkriveno ko) nozem upao gdje su kampovali i izmasakrirao svo cetverom s tim da se cetvrti (ime zaboravila) nekako izvukao.navodili su se sumnjivci, ali nikad se nije zapravo otkrilo ko je krivac i niko nije osudjen.tako sam ja citala.
--------------------------------------------------------------------------------

e pa tako ti je nekako i bilo samo se meni nije dalo pisati pa sam stavio samo: ''netragom nestalo mnogo ljudi''

e, i tu ti se jedan autobus izvrnuo i nestali su svi putnici i vozač i kondukter i svi. neka su tjela pronašli kasnije u jezeru i izgledala su odvratno.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 08. 2003. 19:22 

svirka je dobra ali ja ih licno ne volim zbog vokala - ne volim growl

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 08. 2003. 00:02 

Sixth Demon wrote:
svirka je dobra ali ja ih licno ne volim zbog vokala - ne volim growl

jest u pravu si :wink: al je zato svirka maestralna 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 08. 2003. 01:03 

Previse maestralna muzika i licno mi glas ne smeta

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 08. 2003. 11:19 

ni men ne smeta nego ne volim valjda sto se drogiram powerom pa mi clean prirasto za srce

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 08. 2003. 11:45 
Meni je Follow The Reaper jako drag album, i uopce mi nije los kako su neki tvrdili i jos uvijek tvrde.
A i citala sam negdje, tj. mislim da bas ovdje na RPu, da je COB black metal. Ja sam se doista trudila pronaci black elemente, ali ih uopce nisam uspjela naci. Naprotiv, mislim da oni spadaju u novu eru death metala.

Post subject:
PostPosted: 26. 08. 2003. 16:33 

Göring wrote:
Quote:
quote:

e, i tu ti se jedan autobus izvrnuo i nestali su svi putnici i vozač i kondukter i svi. neka su tjela pronašli kasnije u jezeru i izgledala su odvratno.....

eh za to nisam cula.zanimljivo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2004. 13:41 

Agonize_Lady wrote:
Göring wrote:
Children Of Bodom

na jezeru bodom izmasakrirane su dvije djevojke (15) i jedan momak(18).samo jedna osoba je prezivjela (danas u ludnici), momak od druge cure isto 18 godina, danas 60-ak godina ima, kad je covjek (nikad otkriveno ko) nozem upao gdje su kampovali i izmasakrirao svo cetverom s tim da se cetvrti (ime zaboravila) nekako izvukao.navodili su se sumnjivci, ali nikad se nije zapravo otkrilo ko je krivac i niko nije osudjen.tako sam ja citala.

E pa ljudi,da vam kazem novosti. Nakon otprilike 40 godina, slucaj je napokon rijesen.
Ubojica je bio taj cetvrti tip. Posto je i on bio ranjen,pretpostavlja se da je njega ranio neko drugi slucajno u borbi i u nadi da ce spasiti svoj zivot.

Procitala sam to negdi,ne pitajte di,ne mogu se sjetit.

I da odgovorim na temu.
Bodomi su zakon!!! Nista drugo ne mogu rec. Svaki njihov album je odlican, iako po mom misljenju Follow the reaper je najbolji. Alexi je sjajan gitarist,a ni po izgledu nije los... :mrgreen:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2004. 13:59 

E jebiga meni je bas follow the repaer najmrskiji album. Iskljucivo zbog razvodnjene svirke i previse jakih klavijatura. Najdrazi album mi je Hatebreeder!! E to je svirka bila + oni zlatni grind djelovi. A onda rame uz rame je i prvi album. ovo poslije je brate sve kaka u poredjenju sa prva dva - IMHO

A sto se tice price o djeci s jezera tu sam pricu isprico na finskom radiju nekim curama iz helsinkija prije 3-4 godine koje su se sjebale jer su je po prvi put cule od mene - frajera iz sarajeva!! "Otkud TI to znas a mi pojma nemamo" bio je komentar. heheh :)

A nakon intervjua su pitale za muzicku zelju da mi puste na tom istom radiju - reko evo jedan finska tradicionalna pjesma - black winter day!!! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2004. 16:37 

slozio bi se s Urielom, Hatebreeder je i meni mozda najbolji od COB-a...
za njim odmah HCDR :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2004. 18:57 

Diva Satanica wrote:
E pa ljudi,da vam kazem novosti. Nakon otprilike 40 godina, slucaj je napokon rijesen.
Ubojica je bio taj cetvrti tip. Posto je i on bio ranjen,pretpostavlja se da je njega ranio neko drugi slucajno u borbi i u nadi da ce spasiti svoj zivot.

Procitala sam to negdi,ne pitajte di,ne mogu se sjetit.

I da odgovorim na temu.
Bodomi su zakon!!! Nista drugo ne mogu rec. Svaki njihov album je odlican, iako po mom misljenju Follow the reaper je najbolji. Alexi je sjajan gitarist,a ni po izgledu nije los... :mrgreen:

ne vjerujem nesto previse u to jer postavlja se onda pitanje ko je njega ranio i zasto ih je ubio...
sto se tice najboljeg albuma tice meni su hate crew deathroll i hatebreeder prirasli srcu :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2004. 20:54 

COB su odlicni :!: Ritam nenadjebiv, klavijaturist je klasa nema sta.. svaka im cast.. samo i ja mislim da bi vokal mogao biti bolji, ali inace :twisted: :twisted: :P Najbolji album sigurno Hatebreeder

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2004. 21:04 

da se mene pita klavijaturista bi izbacio naglavacke :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 144 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]