Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 06. 2025. 10:12

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 30. 10. 2005. 21:17 

monument wrote:
za brutal death bi prije stavio Suffocation nego CC,ali i CC su medju prvim brutal death bendovima!

za brutal bi prije stavio i suffocation i disgorge i deeds i brodequin i nile i ko zna sta jos sve prije kanibala...
da ko pogresno ne shvati, skidam im kapu za prva 4 albuma, fantastika, al ovo poslije treba jos pure jest... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 10. 2005. 21:28 

rotter wrote:
Nemesis wrote:
nisu mi interesantni coockie monster vokali, textovi inspirisani klanjem, zderenjem ni najmanje, sve to cini samo jednu, kako kome - interesantnu zabavu.

eeeeee pa ti ne znas sta je dernek ;-)

hahaa, sto jes' jes'... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2005. 02:22 

rotter wrote:
monument wrote:
za brutal death bi prije stavio Suffocation nego CC,ali i CC su medju prvim brutal death bendovima!

za brutal bi prije stavio i suffocation i disgorge i deeds i brodequin i nile i ko zna sta jos sve prije kanibala...
da ko pogresno ne shvati, skidam im kapu za prva 4 albuma, fantastika, al ovo poslije treba jos pure jest... :wink:

ja sam vise isao na old school bendove koji su uticali na stvaranje Brutal death-a,Suffocation,Cannibal Corpse,Monstrosity,...,a Deeds,disgorge,Nile,Decrepit birth,Dying fetus,...... stavljam u noviju skolu Death metala ili ti Brutal death!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2005. 16:36 

bloodflood wrote:
rotter wrote:
Nemesis wrote:
nisu mi interesantni coockie monster vokali, textovi inspirisani klanjem, zderenjem ni najmanje, sve to cini samo jednu, kako kome - interesantnu zabavu.

eeeeee pa ti ne znas sta je dernek ;-)

hahaa, sto jes' jes'... :lol:

ah jadna ja nisam upoznala pravu vrijednost muzike ni zivota :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2005. 17:07 

kako god ti kazes... :roll:

dobra ti ta koka na avataru...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 17:37 

monument wrote:
rotter wrote:
monument wrote:

ja sam vise isao na old school bendove koji su uticali na stvaranje Brutal death-a,Suffocation,Cannibal Corpse,Monstrosity,...,a Deeds,disgorge,Nile,Decrepit birth,Dying fetus,...... stavljam u noviju skolu Death metala ili ti Brutal death!!!

ok,al ja mislim na bas tu skolu koju sam napisao,nemoraju utjecat na stvaranje pravca da bi bili omiljeni bend tog istog pravca. mislio sam na cisti brutal death (sto je uistinu ova novija skola brutal death metala)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]