uhhh ovo je bio pravi dernek
meni odavno na koncertu nije bilo bolje
invaginator nisam nesh posebno pratila jer su svirali u trenutku kad sam ja prihvatila fotoaparat u svoje ruke i pocela okolo majmunisati s njim i slikati ljude "na prepad"
toxicdeath - ludnica, momci su stvarno odlicni i svaka im cast, iskreno mislim da su trenutno nas najbolji bend i da komotno mogu svirati ne samo uz vital remains nego i svaki svjetski bend, jos jednom svaka cast momci
a talijani jaoo legende, stvarno su blentavi i saljivdjije prave a vala i sviraju odlicno, prziona prava, a sepultura im je bila potez i po
forlorn legacy je meni odlican bend, pogotovo kad je samo jedan vokal, a sto se tice onih papaka koji su sjedili na pozornici ledjima okrenutim bendu stvarno nemam rijeci jer su fakat debili, koliko god da im se ne svidja bend ono je stvarno primitivan nacin da se to iskaze
i na kraju vital remains stvarno oderali, ja sam poslije presla gore na galeriju da bolje vidim i svaki put kad dole pogledam nekako mi toplo oko srca hahahahah al ne stvarno kad vidim sve one ljude kako se bacaju na binu i shutku bas mi nekako drago bude

a i bend je super, vokal jebena legenda, kad udje medju raju

jedino cu zanemariti incident sa lazarom
eto sve u svemu meni je bio derneeek pravi, samo mi je krivo sto mi se u pola svirke istrosila baterija u aparatu pa nisam mogla nastaviti slikati