Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 08:27

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 351 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02. 11. 2005. 18:07 

Thatguy
Quote:
Ovdje je doslo do jednog nesporazuma. mali mi problem predstavljaju naocale, i cinjenica da kod nas na koncertima uvijek budu sranja. Jednostavno, kad vidim nase cobane i njihovo ponasanje na koncertima, prodje me volja za bilo cime a kamo li za mosh pitom.

Mali puno seres greska tvoja sto si ofirno stavio svoju sliku mogo bi ti papak jebat mater pozorisnu i slomiti te djozluke fukaro!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 11. 2005. 18:17 

Surgeon wrote:

Mali puno seres greska tvoja sto si ofirno stavio svoju sliku mogo bi ti papak jebat mater pozorisnu i slomiti te djozluke fukaro!

Papak, vidim da ti je povrijeden ponos "metalski". Bujrum, pa dodji u Tz. Nadjemo se, ti i ja. Pa mozes onda malo bolje upoznat coravog. Za razliku od nekih, ja ne krijem svoj identitet.

A ovo za mater pozorisnu...to pisem i pamtim. I kraj diskusije. Mislim da vecina ovdje ne zeli citati ovakav proljev i prepucavanja. Pogotovo kad rasprava dodje na razinu pecinskog covjeka kakav si ti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 11. 2005. 18:32 

Slazem se nema potrebe da se prepucavamo a nema potrebe da ja dolazim u Tuzlu nego na sljedecem koncertu u Slozi se fino vidimo da raspravimo ko pecinski ljudi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 11. 2005. 18:41 

J E B E N show jucer

dobio trzalicu, fukk yeah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 11. 2005. 19:41 

ccc... pa kako vam se da ljudi moji...
ma ja samo se koljite, sta drugo ocekivat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 11. 2005. 22:11 

URIELE daj nam tvoj utisak... ti si shef

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 11. 2005. 23:58 

Bad::Brain wrote:
URIELE daj nam tvoj utisak... ti si shef

Zanimljivo da se jos nije javio ovdje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 00:31 

rotter wrote:
ccc... pa kako vam se da ljudi moji...
ma ja samo se koljite, sta drugo ocekivat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 03:04 

Ma bilo je nekoliko "ofirnih" situacija na koncertu, bez daljnjeg... Vecina raje koja je sjedila na bini za vrijeme nastupa FL-a su moji prijatelji... Nisu to trebali uraditi, iako sam siguran da su sjeli vise zbog umora (od puta, alkohola) nego zbog nekakvog bojkota i omalovazavanja rada FL-a. Cinjenica da ih sam bend nije dovoljno nalozio, uradili su sto su uradili i ispalo je papanski... Meni licno FL je odlicno odsvirao, imaju malo onog modernog sounda kojeg bas i ne gotivim, ali mi se u sustini cine interesantnim bendom i potrudicu da nabavim njihov materijal... Prilicno su originalni, a to sam uvijek cijenio kod bendova...
Onda je bilo to sranje sa Lazarom i jos jednim jaranom iz Tuzle (vecina zna i o kome je rijec), koje necu komentarisati...
Eh ono, sto mi se licno ucinilo najmajmunskijim dijelom koncerta jeste ono masovno penjanje na stage na kraju koncerta... I jedan frajer psuje bogove, drugi otima mikrofon pjevacu Vitala i nesto bezze urla, treci odjavljuje i zahvaljuje se raji u Vitala, onaj Zyon budali u onom mantilu... Koncert sam gledao sa galerije i stage je izgledao ko paluba pijanih mornara... Jaran i ja se nismo mogli nacuditi koliko je to sve skupa glupo izgledalo, bas glupo... Nisam to dosad nigdje vidio. Procitao sam da ima i onih kojima je to bio vrhunac koncerta, ali za mene su sjebali pjesmu... OK bi bilo da su se popeli na stage, mlatili glavom, itd. itd... Ne bih opet zelio da bilo koga uvrijedim, sa nekim od tih momaka sam se i ranije susretao na raznim mjestima i gradovima, i OK su.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 03:13 

MetalheaD wrote:
sjeli vise zbog umora (od puta, alkohola) nego zbog nekakvog bojkota i omalovazavanja rada FL-a.

Al da mi je znat kako bi to neki od njih prokomentarisao, pošto je ovaj izgovor za deset :roll: umor ili ne, što i ti reče-papanluk i krajnje odvratno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 03:32 

dijelim misljenje s mis, pa hebo ga ak su bili umorni, bilo je puno slobodnih stolica u slogi... mogli su komotno sjesti fino za neki sto, a ne onako... krajnje nekulturno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 03:45 

vekacmaji wrote:
dijelim misljenje s mis, pa hebo ga ak su bili umorni, bilo je puno slobodnih stolica u slogi... mogli su komotno sjesti fino za neki sto, a ne onako... krajnje nekulturno...

ok, jest glupo bilo fakat,uradili namjerno to il ne al ljudi ba raspravilo se o tome.dosta tog peglanja.ako hoce nek se javi neko od "osudjenika" i objasni situaciju ako nece nemora i gotovo.pa hiljadu postova oko toga bogte. kazem bilo je nekulturno i nefer al sta ces sad, hocemo ih povješat :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 04:54 

hehehehee

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 06:17 

Intersantna prepirka o kojoj nemam pojma jer sam svecano zaspao negdje poslije 6 pjesme VR-a (boli me kurac al nisam ja kriv sto ste bili laki na drogi i alkoholu :P )mimo toga vas stvarno ne kontam.Ok ako ne volis neki bend to je tvoja stvar,a sjedenje na bini jeste pecinski i glupo,mislim ko je bilo ko od tih tipova da omalovazava rad koji su ljudi ulozili u svoje pjesme.Ako ti se to ne svidja idi popi,pojedi nesto a ne seri po bini.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 09:54 

Bio i ja na koncertu,neocekivano dodjoh heheh.Ljudi su poprilicno mrtvi!Zvuk je bio uzasan do Vital-a.Kupio sam majicu dugih rukava,platio je 40km,a ista ta majica se u Beogradu prodavala po 1000dinara(nesto manje od 25km!!!)...necu nista vise da pisem,vjerovatno je sve vec napisano :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 11:34 

Zahvalio bih se svima koji su dosli na ovaj veliki dogadjaj za metal u Bosni i Hercegovini i svima koji su pomogli da se i ostvari! Bilo je sjajno gledati ih na stageu dok sviraju Dechristianize usred Sarajeva, bilo je predobro gleati s vrata sloge masu ljudi koji uzivaju u koncertnom spektaklu. :) Vital Remains su bili zadrzani na granici nepotrebno no uz moje velike napore prosli smo i s malim zakasnjenjem stigli u Slogu. Drago mi je sto se na kraju ipak sve odrzalo bez problema i sto su svi bendovi odsvirali svoj reportoar. Posjecenost je bila ocekivana (191 prodana karta), sto govori da u Sarajevu organizirao ti Morbid Angel ili Neguru Bunget doce ti isto ljudi. :?
Lazaro incident necu komentirati jer sam bio busy i nisam vidio uopce o cemu se radilo ali o cemu god da se radilo moj stav je da nije trebalo doci do bilo kakvog agresivnog ponasanja s bilo koje strane.
No komentirao bih one "fanove" sto su sjedili na stageu - priznam gresku, vise nijedan koncert nece proci bez security-a na i oko stage-a upravo zbog onakvih nekulturnih ispada i nedopustenog ulaska u backstage.

S moje strane jos jedan uspjesan koncert s kojim su na kraju svi sretni i tako i treba da bude.

Vidimo se na Neguri Bunget,

HAIL!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 11:57 

Drago mi je da priznas gresku sto se tice seku-ritija. Jedan kod stepenica, jedan s druge strane stage-a, i dosta. Uvjeren sam da nece biti nikakvog sranja, niti penjanja po stage-u. Sto se ostalog tice, sve je bilo ok. Meni je zvuk bio super, s obzirom kakav bude kod nas u Tuzli, u Palmi.

I mislim da bi bilo dobro da prestanu prepucavanja i svaljivanje krivice na ovog ili onog. Nadam se da ti je koncert bio finansijski isplativ. Ako nista, barem si ti doveo bilo kakav bend kod nas. Ja nisam neki death fan, ali drago mi je zbog ljudi koji to jesu. Jos samo da neki pripaze na ponasanje na koncertima, i sve bi bilo u redu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 12:02 

Uvijek zaboravim nesto....imam dva pitanja:

Ko je bila ona curica?
I ko je onaj tip u doktorskom mantilu?

PS.
Slike sa koncerta su dostupne na adresi:
http://photobucket.com/albums/b60/iraqrules/

Morao sam ih smanjiti na 640*480 jer su povelike u 1.7mpixela rezoluciji. Mislim da su sve gore. Bilo je nekih problema sa uploadom, a ja cu se potruditi da sve provjerim jos jednom. Ako neko zeli neku sliku u originalu, nek se javi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 14:00 

Thatguy wrote:
Drago mi je da priznas gresku sto se tice seku-ritija. Jedan kod stepenica, jedan s druge strane stage-a, i dosta. Uvjeren sam da nece biti nikakvog sranja, niti penjanja po stage-u.

covjece to sto se ljudi penju na stage je sasvim normalno... bar ovdje kod mene. nema tu nista lose... na svakom koncertu u becu ima toga...
bezveze je jedno kad se pojedinci zadrzavaju na stageu par minuta...
tako da sljedeci put treba postaviti security,ali ne ispod bine nego na binu, i kad vidi da neko nece da sidje sa bine da ga uputi prema dole... to bi bilo to

Quote:
Uvijek zaboravim nesto....imam dva pitanja:

Ko je bila ona curica?
I ko je onaj tip u doktorskom mantilu?

onaj lik je bio Sharan ili tzv. Isp´o sapun...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 14:05 

Thatguy wrote:
Slike sa koncerta su dostupne na adresi:
http://photobucket.com/albums/b60/iraqrules/

super slike jerane... fakat nemogu da vjerujem da je ovo u slozi...odnosno u bosni :P

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 351 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]