The Dark Lord wrote:
Quote:
moj jedan friend je u par navrata rekao da je :
Nile - cisti black metal
Rammstein - cisti gothic metal
Slipknot - Progressive metal
Mladen Vojicic Tifa - BH Folk Metal
pravi znalac nema sta.................
ok Avengeru, stvarno je vakat nakon skoro 2 god. da ti dam komentar na ovo:
jel ti poznat sljedeci lik?
na pitanje sto ne nosis onolike metal majice sto imas kuci odgovara: "ma ljudi me cudno gledaju a i profesori me upituju za njih."
a cuo sam da je nekom mama zapalila majicu od deicide-a. lol
P.S. a sto si ti jedini koji zna za ove gore navedene izvale kad si reko da je to bilo pred masom raje???
hahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahhahah!!!!
nemogu vjerovati,da ovo fakat josh nisi prebolio.. to je,znas i sam, bilo u drustvu kad smo cugali i svi su se smijali.... ja sam jedini koji to zna, jer si meni to govorio...
a sto se tice metal majica i to za odnos profesor - ucenik, to je bilo u prvom srednje kad sam imao 14god...normalno je bilo da tako razmisljam a i da profesori tako razmisljaju... ma nemam se sta pravdati...
samo fakat ne mogu vjerovati da jos imas taj komplex, dilo davno i proslo.. i prestani srat meni zbog cinjenice da si ti usrao kod drugih ljudi,pa sad njima govoris LIK SE NATOVARIO NA MENE, MENI SERE.. BICE RATA... ja i alden odemo na prijateljsku kafu, ti kontas da tebe izbijamo..!!??? uozbilji se fakat... to sto zajebancije shvatas ozbiljno, to je tvoj problem...
a nije majica deicidea, nego cof-a, i to je bila sala, nije za ozbilje.. ako ne vjerujes, dacu je tebi, ti si BLACKER, nisam ja, uz to majica je i meni do pupka, sto znaci tebi velika...
fakat, nemam namjere da se svadjam i prepucavam, ako mozes i hoces predji preko toga, ako ne, tvoj problem..
et, cuvaj se, i valjda cemo opet biti ko nekad, i cugat i pit kafe zajedno, bez svadja i djecjih prepucavanja..
hails!!!