evo zbavih sve u ovih par mjeseci, izmedu ostalog i zadnji "Cadaver Art", izaso je tek ja mislim prije par dana. eh, vec sa "Forensic" su malo "popustili" kad je GORE u pitanju, a sa ovim zadnjim su presli u neki brutal death prilagodavajuci se polako ostalim bendovima sa Unique Leader etiketom, mada jos uvijek nisu ona brutala kao recimo deedsi, ali ako budu izdavali sta u buducnosti, nebi me cudilo da im se jos vise "prilagode"

. ja licno sam pomalo, sa jedne strane, razocaran sto su zaplovili u ovakve, pomalo vec ustaljene, vode (brutal) death metala, mislim da su onako bili puno orginalniji i bolji... nije da je ovaj "Cadaver Art" los, naprotiv, album dere pravo, ima super produkciju i sve je na mjestu, ali mislim da im je onakav stil vise lezao i da nisu trebali odustajati od onoga sto im ide onako dobro. uglavnom ko hoce da ih cuje, nek nabavi "Gathering of Human Artifacts" kompilaciju.

ovo je dobrota za sve gore frikove...a oni koji preferiraju death metal sa kombinaciom brutalnog krkanluka nek obavezno zbave ovaj zadnji.