Sinoc sam sa svojim haverom plesacem, crncem, biseksualcem, i mladim parom friskim iz treninga nacionalne garde (tojes, mojom rajom) gledo teve. Nejse, saltajuci kanale, naletimo na SUICIDE GIRLS. I odma svi kazu "ooo Vladi here's your shit". "It so is, dont lie, you like these bitches".
I gledamo mi tako kako se puni trokadero idiotima, drkadzijama, da gledaju ekipu striptizeta iliti burlesque izvodjacica koje putuju pod tim nazivom, i prvo sto me udara u glavu je, jao ruzne krave. Prava masna rumena kajmak papanka. Al et, ima pet sest pirseva, ima sminke da se moze buldozerom skidat, i ima sise ko zmigavci u fice. Ima i fanki kosu...
"Oh shit Vladi you're right, she is fugly"
Iako prilicno seksualno neutraliziran, uspijevam da primoram siromasniju publiku tojest moje hasisarske jarane da nastavimo gledati show, sto iz jada i cemeri jer sam znao da ce odma prebacit na "whose line is it anyway". Slijedeca zaba, JOS RUZNIJA. Glumi Severinu sa cilindrom i sakoom u nekim straftastim dokoljenicama dok iza nje pici Nick Cave. Kako slatko. Kako seksi. Koji jebeni KLISE.
"Damn Vladi, they all uglee"
Nisam vise mogao izdrzati. Otkako se otvorio hot topic u nasem shopping centru sve je vise djece u tolama sa nakim halkama i kajlama po ulici, u koje mos strpat i hodzinu djecu. Dosao sam do konstatacije. U Americi, koja diktira toliko nase popularne kulture, Goticarke postaju samo debele krave, ili felericne kuje koje su previse ruku izmjenile. Haos. Otpad. Odron. Tek sam shvatio sta znaci REJECT. U Americkom smislu rijeci. Naravno, posto su preruzne, devedes posto goticarki moraju biti biseksualke.
"You just figured that out, damn Vladi, so what bitches look like that in your country?"
Fenomen mi nije stran, al mi se iznimno gadi. Svaka biseksualka moze sirokim lukom oko mene zaobilazit. Fak of stupid bic.
|