Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 22:35

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 351 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 04:30 

Surgeon wrote:
mogu ti cetnici hodati ispred zgrade i to je normala

Pa nije to nista cudno u TZ. Ja sam vidio tipa koji u sred grada pjeva cetnicke pjesme (u kombinezonu Telekom Srpske :-) ,pjan normalno..) i niko mu nista nije uradio... :P

Sta kazes na to "haveru" ??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 10:25 

rotter wrote:

@thatguy: mislim da ti je glupo tako bas govorit za drugi grad u koji mislis dolazit na koncerte itd... nikad neznas sta se moze desit

:twisted:
Argh, pa nisam ja nista rekao, vec on. Pogledaj malo bolje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 13:13 

rotter wrote:
malo se,al sasvim malo udaljavate od teme...

hehheeeh....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 13:18 

a sto se tice slika,posto je u pitanju 89 slika,treba vremena za upload,a vrijeme jest jednako novac,tako da ako koga zanima moze mi se obratiti za preprzavanje na cd,jer ja stvarno nemam vremena ni za sta drugo.zadovoljan?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 13:48 

lady_angelica wrote:
a sto se tice slika,posto je u pitanju 89 slika,treba vremena za upload,a vrijeme jest jednako novac,tako da ako koga zanima moze mi se obratiti za preprzavanje na cd,jer ja stvarno nemam vremena ni za sta drugo.zadovoljan?!

Smanji ih.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 20:20 

Evo reporta sa koncerta iz Rijeke, ako nekog zanima -

http://www.zid.hr/vital_remains

citiram-
"Pjevač Anthony Geremia brzo je uspostavio kontakt sa publikom zahvaljujući nekoliko fraza na hrvatskom, dok je pravi delirij izazvalo njegovo skandiranje - sarmama, jelu koje ga se očigledno duboko dojmilo"

:lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 21:09 

hahah, Sarma lik... joj legende :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 21:13 

Surgeon wrote:
Tvoja prica mi lici vise na pricu nekog hipika a ne metalca sve uredu sve moze proci, sto cemo se sutati gledajmo death metal i jedimo kokice, mogu ti cetnici hodati ispred zgrade i to je normala,jesi li siguran da si na pravom forumu potrazi neki hipi forum pa prosipaj tamo te budalastine!

Adolf Pitar has spoken, Thatguy, ti si jebeni hasisar, izdrkotina...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 22:54 

ee ljudi na kakav se vi nivo spustate samo ulzeci u ovakvu raspravu i postajuci ovakve komentare

cistosanerska posla...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 23:19 

Acronian
Quote:
Pa nije to nista cudno u TZ. Ja sam vidio tipa koji u sred grada pjeva cetnicke pjesme (u kombinezonu Telekom Srpske ,pjan normalno..) i niko mu nista nije uradio...

Sta kazes na to "haveru"

To govori samo jedno vi ste zenski polni organ i to veliki ko konobarski novcanik!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 23:34 

Surgeon wrote:
Acronian
Quote:
Pa nije to nista cudno u TZ. Ja sam vidio tipa koji u sred grada pjeva cetnicke pjesme (u kombinezonu Telekom Srpske ,pjan normalno..) i niko mu nista nije uradio...

Sta kazes na to "haveru"

To govori samo jedno vi ste zenski polni organ i to veliki ko konobarski novcanik!

Zato ti imas muda za nas sve, dodji malo ovamo da nam ti to regulises kad si tako jeben... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 00:33 

Hajde ba fakat da zajebemo ove gluposti i vratimo se temi...
Surgeon, dolazili smo i mi na Koshevo kad je Sloboda igrala, docemo opet... Prosle sezone, prvi dan Ramazana bio, bilo je na toj utakmici i dosta metalaca (koji su bili i na Vitalu)...
Jesi li bio sada u TZ sa nekim borcem koji je imao Morbid Angel majcu, nekakvim likom sa maskirnim sesirom, tako ekipa 5-6 momaka malo visociji i mrsaviji... Naletili smo jedni na druge kod stadiona prije utakmice i taj lik u Morbid Angel majci se rukovao sa Suhim iz Toxicdeatha???
Kako se u SA moze najebati znam odlicno, jer sam zadnji put uspio naletiti na "prave ljude". Ali kad nisi u svom gradu mozes samo sutiti i pusiti i to je ono najbolnije. I ko kaze da nije tako, laze... Vjerujem da niko od vas jos nije "popusio" u TZ, ali mozda nekad i vi zalutate negdje gdje ce vam se ta sreca kao natuzlacima osmjehnuti...
I dajte da se vratimo na VR i metal, ipak je ovo dogadaj koji ce se pamtiti... FOREVER UNDERGROUND!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 01:05 

Onda smo se sreli u Tuzli, i ti si prvi koji si se normalno obratio i koji nisi provocirao pogledaj malo unazad temu, slazem se sa tobom u potpunosti . Samo ispade da mi je mana sto se volim sutati na koncertima skakati itd.jer je sva diskusija pocela oko toga sa onim thatguy-om, ja ipak mislim da to nije mana nego normalno ponasanje na metal koncertima ja jednostavno nemogu zamisliti koncert bez toga jer je to ipak naj agresivnija muzika koja postoji. A ono Tuzla Sarajevo je samo proizilaslo iz toga normalno da cu doci u Tuzlu uvijek kada budem ima razloga isto tako vi u Sarajevo FOREVER UNDERGROUND!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 01:07 

MetalheaD wrote:

Naletili smo jedni na druge kod stadiona prije utakmice i taj lik u Morbid Angel majci se rukovao sa Suhim iz Toxicdeatha???

That would be me. Al nisam fighter, ja volim pojest i popit prije svega :)

Zivio sam u Tuzli od dec 2002 do maja 2004, redovno nosio shal fk sarajeva, druga obiljezja, izlazio u Palmu, Underground, stajaznam gdje, nikad mi niko nista nije rekao ili srao... Ne zalim se zbog toga, da se razumijemo.

Fotka sa tog gostovanja :) A sad chill out svi!

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 03:22 

Cniostani wrote:

Image

sjooo pitara!! :lol: :D :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 06:17 

jes vala fakat ste glupsoni, od sutanja i price odma politika

ja se sa tim metalcima sa slike nebi zajebavo :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 10:09 

hahahaha, pitar uvježbo grošin grohot...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 11:40 

Surgeon wrote:
Onda smo se sreli u Tuzli, i ti si prvi koji si se normalno obratio i koji nisi provocirao pogledaj malo unazad temu, slazem se sa tobom u potpunosti . Samo ispade da mi je mana sto se volim sutati na koncertima skakati itd.jer je sva diskusija pocela oko toga sa onim thatguy-om, ja ipak mislim da to nije mana nego normalno ponasanje na metal koncertima ja jednostavno nemogu zamisliti koncert bez toga jer je to ipak naj agresivnija muzika koja postoji. A ono Tuzla Sarajevo je samo proizilaslo iz toga normalno da cu doci u Tuzlu uvijek kada budem ima razloga isto tako vi u Sarajevo FOREVER UNDERGROUND!!!!!!!!!!

Ej, nemoj tako. Nikad nisam rekao da sam protiv skakanja ili cega drugog, samo sam skrenuo paznju na to da uvijek zbog nekih zavrsi sa generalnim sranjem. Kod nas u Tz ama bas nikada nema securitija. Tako da je samo stvar dobre volje ljudi na koncertu kakao ce sve na kraju zavrsit.
A ti skaci koliko hoces, niko ti ne brani.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 11:45 

Cniostani wrote:
That would be me. Al nisam fighter, ja volim pojest i popit prije svega :)
Zivio sam u Tuzli od dec 2002 do maja 2004, redovno nosio shal fk sarajeva, druga obiljezja, izlazio u Palmu, Underground, stajaznam gdje, nikad mi niko nista nije rekao ili srao... Ne zalim se zbog toga, da se razumijemo.
Fotka sa tog gostovanja :) A sad chill out svi!

:)
Bravo.
Nego, i Under su zatvorili, ne znam jesi li upoznat s time. Nije da je bio neko metalsko mjesto, Tuzla takvo mjesto nema, ali bilo je jedino gdje si mogao i popit i zajebavat se do kasno (bolje rec rano ujutro). Jest da su i tamo znali doci kojekakvi cudnovati likovi, ali tako je svugdje.
Sad ima samo ona rupa od Cvjecare, bivsi HD...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2005. 14:07 

Thatguy wrote:
lady_angelica wrote:

Smanji ih.

jesi uporan....

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 351 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]